- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.638
ahaha cnm benm yaaa rabbim içine güzel olanı ihsan etsin.ben ilk transferımde rahmım ince die dktr yapma taraftarı degılım sana bırakıyrm demıstı ve o anki hissiyatla yapalm demıstm tutmustu.Allah insanın içine ayan eder bazı şeyleri bu özel bir karar kalbinden geçen neyse onu yap olsada olmasada takdir AllahınCidden ani kararların insanıyım. 02.02.2022 ye geliyor transfer hoş bir tarih gibi geldi. Yapıyorum ya
Cok xok cok tesekkur edrim aminnn rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallahhhCanm benm nede gzl ifade etmişin duygularını evet onlar cinsiyeti bile belli olan kalpleri atmasada etinden tırnağına kodlanmış minnoşlar ben daha opu oldugum gun bebeklerim die hayallerimde sevdim hep.rabbim can ver yavrularıma die.suan benm bile içim cız etti.rabbim yavruslarına rahmınde can versin inşallahhh
Çok sağol canım ya ne güzel kalpli bir insansın sen insanı çok iyi anlıyorsunahaha cnm benm yaaa rabbim içine güzel olanı ihsan etsin.ben ilk transferımde rahmım ince die dktr yapma taraftarı degılım sana bırakıyrm demıstı ve o anki hissiyatla yapalm demıstm tutmustu.Allah insanın içine ayan eder bazı şeyleri bu özel bir karar kalbinden geçen neyse onu yap olsada olmasada takdir Allahın
AminnnnCok xok cok tesekkur edrim aminnn rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallahhh
uzun zamandır acısıyla yorgunluguyla her pürüzle savaştım bu yolda.a bunu ben yaşamadıgım ne kaldı diyorum bazen.biz birbirimizi tabikide anlayacagız bize suan en iyi gelen şey yoldaşlık bunlar insanın ailesiyle eşiyle bile paylaşabileceği anlamalarını bekleyebileceği süreçler değil.güzellik güzel bakandandır cnm benimÇok sağol canım ya ne güzel kalpli bir insansın sen insanı çok iyi anlıyorsun
Bu gece dualarımız seninle nilHanımlar yarın sabah embriyo transferi oluyorum. 35 yaşındayım. Geçen ay ilk dondurulmuş embriyo transfer denemem olumsuz sonuçlandı. Umarım bu sefer her şey yolunda gider. Bana dua edin nolur.
ev işleri derken süpürge felan tutmasan iyi olur cnm.yoksa gunlk rutin işlerine tabıkıde devam et bende yemegımı yapıyrm oturup kalkıyrm yatmıyrm sürekli.ama temizlk yapmıyrm fazla yrma kendınıHanımlar birşey sorabilir miyim? Ben Cumartesi transfer oldum. Pazar gününden beri aktif ev işlerini yapıyorum. Bilgisayardan işlerimi yapıyorum.. Gece yatma dışında hiç uzanmıyorum.. Doğrusu nedir?
Dualarım seninle inşallah NilHanımlar yarın sabah embriyo transferi oluyorum. 35 yaşındayım. Geçen ay ilk dondurulmuş embriyo transfer denemem olumsuz sonuçlandı. Umarım bu sefer her şey yolunda gider. Bana dua edin nolur.
Yok süpürme falan yok tabiki.. Ama makineyi boşaltıyorum çamaşırları asıyorum. 6-7 saat bilgisayar başında çalışıyorum..ev işleri derken süpürge felan tutmasan iyi olur cnm.yoksa gunlk rutin işlerine tabıkıde devam et bende yemegımı yapıyrm oturup kalkıyrm yatmıyrm sürekli.ama temizlk yapmıyrm fazla yrma kendını
yok kuzum böyle gündelik şeylerle bir sorun olmaz ağır kaldırma ağır iş yapma yeter sonrası günlk rutin yaşama devam et sonucta ınsanlar transfer olup 3gun snra işe dönüyorşarYok süpürme falan yok tabiki.. Ama makineyi boşaltıyorum çamaşırları asıyorum. 6-7 saat bilgisayar başında çalışıyorum..
Her gece genelde bu saatlerde hep duygusal olurum gözümden yaşlar akmak için illaki bir sebep bulurlar bu gecede sizin bu yazınızCanm benm nede gzl ifade etmişin duygularını evet onlar cinsiyeti bile belli olan kalpleri atmasada etinden tırnağına kodlanmış minnoşlar ben daha opu oldugum gun bebeklerim die hayallerimde sevdim hep.rabbim can ver yavrularıma die.suan benm bile içim cız etti.rabbim yavruslarına rahmınde can versin inşallahhh
Bu ilaçlar bu süreç gerçekten çok duygusallaştırıyor bizi.inan farklı değiliz ağlamak güzeldir her damla gözyaşımız bir duadırHer gece genelde bu saatlerde hep duygusal olurum gözümden yaşlar akmak için illaki bir sebep bulurlar bu gecede sizin bu yazınız
Aminn inşallah
Çok büyük adağım var o gün bir gelsin hayırlısıyla inşallahBu ilaçlar bu süreç gerçekten çok duygusallaştırıyor bizi.inan farklı değiliz ağlamak güzeldir her damla gözyaşımız bir duadırgün gelecek bugünleri hatırlayp ah bu cocuklar hiç uyutmuyor diye sızlanacagız.Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.sabret güzel arkadasım
inşallah adağını gerçekleştirirsin cnmÇok büyük adağım var o gün bir gelsin hayırlısıyla inşallah
İnşallahinşallah adağını gerçekleştirirsin cnm
Adet bitsin dediğine göre bu ay değil.. Anti tpo ve genetik baktırabilirsin… Zaten 1 ayda çıkıyor. Kaybın olmaz..Selam kızlar negatif sonuç sonrası adetimi oldum. Çok ağrılı ve sancılı geçiyor maalesef. Drum adet sonunda görüşelim dedi. Hemen başlar miyiz, aynı yerde mi kalsak farklı merkez mi denesek, histeroskopi ise yarar mı yaptirsak mi, genetige gerek var mı denesek mi... Kafamda o kadar çok soru var ki ne yapsam bilmiyorum.
Iron Butterfly
Canım bende pco var sebepsiz infertilite olarak söylüyor drlar Bursa'dayim