- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.638
O şahısla arkadaşlığa devam etmemen gerekir cnm.her süreci bilip motive edeceğine böyle aşağı çekmeye çalısan birinden arkadaş olmaz!!!Aynen öyle kime ne. Her yaşadığımı da biliyor üstelik. Birseyi söylemenin adabı vardır en azından dana denmez ki. Tedaviyle ilgili bütün şevkim motivasyonum gitti
Bu kötüden de öteeeeeeBir daha yüzüne bakacak değilim. Her zor gününde yanında oldum. Ama insanlar kötüler yaa
yaşadıklarımız birer tecrübe.benmde yediğim kazıklar var ama ben hiç bir kazık için kendimi yıpratmadım silip geçtim arkama bile bakmadan.sende öyle ol sana yanlış yapan hiç kimseye üzülecek kadar vakit ayırıp birde stress yaşama.Hep kazıkinsanlara çok güvenip değer verme... Vs vs vs
Ben 69 kilo ile evlendim 2016da 2021de 101 kiloyu gördüm şuan 94 kiloyumkol bacak göbek sarkma yüzünden artık kendimden tiksinmek üzereyim ve bu sebeple aslında hiç birşey bile yapmak gelmiyor içimden
Sanırım artık öyle olup da güçlü durmam gerek diğer türlü hep kaybeden ben olacağımyaşadıklarımız birer tecrübe.benmde yediğim kazıklar var ama ben hiç bir kazık için kendimi yıpratmadım silip geçtim arkama bile bakmadan.sende öyle ol sana yanlış yapan hiç kimseye üzülecek kadar vakit ayırıp birde stress yaşama.
Kime ne istedigimiz kiloda oluruz. Bugüne kadar sevmediğim insana bile kilo almışsın kötü olmuşsun demedim. Nasıl mutluysa öyle olur insanlar. Rahatsiz olup kilo veremeyen olur. Bizim gibi hormon ilaçlarına maruz kaliyordur bir çok sebebi olabilir anlatmak dahi istemeyeceği. Ama insanlar kötü. Allah herkese kalbi gibi bir hayat nasip etsin diyorum ben. 9 ay boyunca riskli hamilelik yaşadı. Her an düşük riski vardı hep yanında oldum. Yemek yapıp yolladım kız kardeşi kapısını çalmadı ben koştum hep. Gün geldi bana hakaret etti işte. Kendisi de zayıf olsa keşke bana laf ederkenHep kazıkinsanlara çok güvenip değer verme... Vs vs vs
Ben 69 kilo ile evlendim 2016da 2021de 101 kiloyu gördüm şuan 94 kiloyumkol bacak göbek sarkma yüzünden artık kendimden tiksinmek üzereyim ve bu sebeple aslında hiç birşey bile yapmak gelmiyor içimden
birazcık gamsız olmak iyidir.Sanırım artık öyle olup da güçlü durmam gerek diğer türlü hep kaybeden ben olacağım
Aynen öyle bir daha asla ne görüşürüm ne konuşurum. Sanki ben bilmiyorum dedim sen söylemesen. Tartımısın kantarmısın dedim. Ben uzak Allaha yakın artıkO şahısla arkadaşlığa devam etmemen gerekir cnm.her süreci bilip motive edeceğine böyle aşağı çekmeye çalısan birinden arkadaş olmaz!!!
Ben artık kimseye güvenip laf etmiyorum acımasız olamıyorum ama dilim yettikçe birşeyler söylemeye çalışıyorumKime ne istedigimiz kiloda oluruz. Bugüne kadar sevmediğim insana bile kilo almışsın kötü olmuşsun demedim. Nasıl mutluysa öyle olur insanlar. Rahatsiz olup kilo veremeyen olur. Bizim gibi hormon ilaçlarına maruz kaliyordur bir çok sebebi olabilir anlatmak dahi istemeyeceği. Ama insanlar kötü. Allah herkese kalbi gibi bir hayat nasip etsin diyorum ben. 9 ay boyunca riskli hamilelik yaşadı. Her an düşük riski vardı hep yanında oldum. Yemek yapıp yolladım kız kardeşi kapısını çalmadı ben koştum hep. Gün geldi bana hakaret etti işte. Kendisi de zayıf olsa keşke bana laf ederken
Keşke olabilsem en çok isteiğim şeybirazcık gamsız olmak iyidir.
Doğru karar.hadsizliğiyle yaşasın bir kenarda.sende hiç canını sıkma değmezler içinAynen öyle bir daha asla ne görüşürüm ne konuşurum. Sanki ben bilmiyorum dedim sen söylemesen. Tartımısın kantarmısın dedim. Ben uzak Allaha yakın artık
İçimi döktüm iyi geldi kızlar sağolunnDoğru karar.hadsizliğiyle yaşasın bir kenarda.sende hiç canını sıkma değmezler için
Gayet güzel kimisi erken kimisi geç kalınlaşır.bir dahaki kntrol e transfer kararıda verebılır dr.unKizlarrrrr super bir soruyla geldim bilgisi olanlar lutfen buraya simdi ben dosyama baktimda adetimin 2. Gunu endometrium yani rahim kalinligim 5.6 imis 9. Gun ise 7.3 yani hizlimi kalinlasiyo rahim duvari
Slm cnm bnmde 4.deneme ve ayın 27 sinde transfer oldum...beklemek çok zor ama hayırlı sonuç alırız inşallahmerhaba arkadaşlar. sizde durumlar nedir. ben bu ayın 27sinde tranaferimi yaptırdım. Bu 4. transferim. sizde varmı yeni transfer yaptırmış. nasıl gidiyor süreciniz
Kiz daha adet olmadim gecen seferki verilere baktim gecen sefer de transfer icin gittim tekrar yumurta toplama yaptok o zamanki verilere baktimda ondan sordumGayet güzel kimisi erken kimisi geç kalınlaşır.bir dahaki kntrol e transfer kararıda verebılır dr.un
anladım.regl oluncada böyle gzl kalınlasır inşalhhKiz daha adet olmadim gecen seferki verilere baktim gecen sefer de transfer icin gittim tekrar yumurta toplama yaptok o zamanki verilere baktimda ondan sordum
inşallah canım inşallah. bu sefer yüzümüz hüler hayırlısıyla inşallah. senin yaş kaç nerde yaptırdın. nasıl geçiyo günlerinSlm cnm bnmde 4.deneme ve ayın 27 sinde transfer oldum...beklemek çok zor ama hayırlı sonuç alırız inşallah
Yaş 32 canm İstanbul'da yaptırdım hiç bsy hissetmiyorum ya sen nerde yaptırdın sende nasıl varmı bı hisinşallah canım inşallah. bu sefer yüzümüz hüler hayırlısıyla inşallah. senin yaş kaç nerde yaptırdın. nasıl geçiyo günlerin