2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bir sene ara ver zayıfla sonra devam et dedi arkadaş
Allah alla omu karar verecekmiş??? veremedinmi ağzının payını.sana birşey söleyim zayıfta olsan kiloluda olsan illaki bir kulp bulurlar yani canmcım insanlar her zaman konusacak birşey bulurlarrr.ama ağzının payını vermeliydinnnnn

Bıktık valla yıldık hadsiz insanlardan onca derdimiz var bir de bu insanlar bir salın bizi ya
En güzeli kimseyi takmamak ama işte şaşar beşer derler yaaa
En iyisi az ve öz kişileri hayatında tutmak.çok insan =dert
Allah'tan arkadaş çevrem yok ama hain sadece arkadaş çevresinden çıkıyormuş ki bunuda anladım
Zaten felaket bir adet yaşıyorum valla yakacağım ortalığı sinirliyim sinirden gülüyorum ağlıyorum
Bende regli olocam zaman çok agrasif oluyorum hemde öyle böyle değil

Hain her yerde ablacım eş dost akraba ben yıllarca iş hayatı çevre hayatı çok tecrübe edindim artık herkesle mesafeliyim eskiden cok çevrem vardı artık 5parmagımı geçmez.evinde huzurluysan 1-2 kafa dengı arkadas yeterda artar.

Telefon rehberimde 150 kişi ekli sorsan annem ve ablam dışında kimseyi aramam sormam

ben yıllar geçtikçe sunu anladım bir kadının en iyi arkadaşı annesidir.çıkarsız saf sevgi dolu.aileden gerisi boş.ne güzel ablanda varmış benmde bir kız kardesım olsn isterdim
Ben olabilirim 1 ablam 3 abim var benim de şuan abimle Survivor izliyorum bana geldi misafirliğe bende herkesten çektim elimi aileme yoğunlaştım şuan daha çok arkadaş yada başkası boş benim gözümde artık

Ben olabilirim 1 ablam 3 abim var benim de şuan abimle Survivor izliyorum bana geldi misafirliğe bende herkesten çektim elimi aileme yoğunlaştım şuan daha çok arkadaş yada başkası boş benim gözümde artık
Ay yirim seni sen benim küçük pokemonum ol ozamn minikomm bak ne güzel çok genç yaşta bilinçlenmişssin ben senin yaşındayken aklım 5 karış havadaydı

Ay yirim seni sen benim küçük pokemonum ol ozamn minikomm bak ne güzel çok genç yaşta bilinçlenmişssin ben senin yaşındayken aklım 5 karış havadaydı
Ben 20 yaşımda evlendim iyi halt sanıp eşimi sevlyorum ondan Allah razı olsun ama şimdiki aklım olsaydı 25 yaşımda yani şimdi evlenmiş olmak isterdim ben hiç hayat yaşamadım okuldan çıktım çalışmaya başladım evlendim 2 sene çalıştım sonra çıktım tamamıyla çöktüm

Yaaaaaa cağğğğğnımmmm ablacığım mmmmm Allah razı olsun inşallah

Bana bakan hiç kimse ne bedenen nede ruhen 25 yaşımda olduğuma inanmıyor 30 yaş sendromu yaşıyorum resmen her yaşa saygım var ama işte hayat yaşatmıyor hiç bir yaşı

Ah kuzummm benim sevmişssin evlenmişssin biraz erken olmuş ama Allah öyle nasip etmiş demek.hemen de cocuk olsaydı belki evlilik ne anlamadan sorumluluk binecekti üzerine Allah en güzelini hayırlısıyla istediğin vakitte versin.ben 28 yaşında evlendim cocuk yapmaya 32yasında karar verdim yas oldu 36.sen şuan harika bir yaştasın yolun başı yani:) sakın ümitsizlk yasama yıpratma kendını .ben de okul iş kariyer derken herşeyi geçe bıraktım sen erken çıkmısın yola bende geç:)

Yaaaaaa cağğğğğnımmmm ablacığım mmmmm Allah razı olsun inşallah
Sendende kuzum
Bana bakan hiç kimse ne bedenen nede ruhen 25 yaşımda olduğuma inanmıyor 30 yaş sendromu yaşıyorum resmen her yaşa saygım var ama işte hayat yaşatmıyor hiç bir yaşı
sen ne yaşadın su minnacık yaşındada böyle 30yas sendromu yaşıyorsun

Onları bana versin ..... Neyse Yasmin şimdi o ne demek öyle yaaaa
Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Yani öyle çok kilolu falanda değilim incecik değilim sadece artık. Kaç aydır ne kadar ilaç kullandım ben biliyormusun sen dedim. Hala aynı şeyi söylemeye devam ediyor. Dana gibi olmuşsun dedi daha üstüne

Oda gereksizin tekiymiş nedemek hayvan gibi olmuşssun???ayıp yaniii okdr hormon ilacı alıoz.vede almasan bile ilaç kimene senin kilondanpatavatsızza bak
Aynen öyle kime ne. Her yaşadığımı da biliyor üstelik. Birseyi söylemenin adabı vardır en azından dana denmez ki. Tedaviyle ilgili bütün şevkim motivasyonum gitti

Sendende kuzum

sen ne yaşadın su minnacık yaşındada böyle 30yas sendromu yaşıyorsun
Hep kazık insanlara çok güvenip değer verme... Vs vs vs
Ben 69 kilo ile evlendim 2016da 2021de 101 kiloyu gördüm şuan 94 kiloyum kol bacak göbek sarkma yüzünden artık kendimden tiksinmek üzereyim ve bu sebeple aslında hiç birşey bile yapmak gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…