Benim 10 günden fazla geçti bugün başladı göğüs hassasiyeti felan bilmiyorum varmı yokmu kaset test yanıltır mı acaba erken olanı yapmadım ?Benim henüz günüm falan geçmedi daha sadece stres kaynaklı olabilir demekki aşırı sinirlendim geçen günlerde ve bu benim otomatikmen vücuduma yansıdı ona sebep diyorum şuan iyiyim mesela
Benim içten de şişme yaptı dıştan daaynen bendede durum bu oyüzden sabah fitil olarak akşam içiyorum elma sirkesiyle sirkeli su yaptm arada yıkıyorum orayı kaşıntı vs geçti.içincede kamyon çarpmışa dönüyorum yine şişerse mecbur gündüzleride içcem
Kesinlikle bende kaçgündür sirkeli su ve yogurt sürerek kurtuldum artk fitil atmıcam . kamyon çarpmış gibi yapsada içmeye devammm günde 3defa 200lük benmkisi senindemi öyleBenim içten de şişme yaptı dıştan da
Hap olarak kullanınca malesef benide çok yoruyor aşırı uykum geliyor ilacı içiyorum ortalama yarım saat sonra küt diye gidiyorumama o kaşıntı ve şişliktense uyumayı tercih ederim
3 fitil 2hap mı? Peki iğne vs varmı sadece hap ve fitil miBen şuan kullanmıyorum tedaviye başlayınca başlatır 200 mg günde 3 kere fitil 2 kere hap olarak kullanıyordum
Aynen 3 fitil 2 hap sabah akşamda yine progestan iğne3 fitil 2hap mı? Peki iğne vs varmı sadece hap ve fitil mi
Genelde direk muayene gidince iğne ve hapları veriyorlar yani 2. Veya 3. GünKizlar yaa simdi ben adetin 2. Veya 3. Gunu transfer icin gidicem ilac igne simdimi verecek yoksa transferden 1 hafta oncemi baslaniyi
Bende ayni ama hiç ona yormak istemiyorumBenim 10 günden fazla geçti bugün başladı göğüs hassasiyeti felan bilmiyorum varmı yokmu kaset test yanıltır mı acaba erken olanı yapmadım ?
Sabah akşam progestan iğnede baya fazla popon nasıl dayanıyor çok yakıo o iğneAynen 3 fitil 2 hap sabah akşamda yine progestan iğne
Benimki progestan dex göbekten yapılıyor yanma acı sızı yok sadece sabah akşam olduğu için morarma yapıyor ve bazen kanamaSabah akşam progestan iğnede baya fazla popon nasıl dayanıyor çok yakıo o iğne
Aynıları bende de oluyor hafif kaşınmada var mı sizde acaba bana alerjimi mi yaptı diye düşünüyorum yaBenimki progestan dex göbekten yapılıyor yanma acı sızı yok sadece sabah akşam olduğu için morarma yapıyor ve bazen kanama
Bu estrofem çok iştahımı açtı zaten kilo aldırttı biraz. Bugün bir arkadaş hayvan gibi olmuşsun sen nasıl inceciktin dedi moraller sıfıırrr. Bazı insanlar hiç olmamalı sankiiiKesinlikle doğru karar inan çok iyi geliyor ben ara verdim ay gezdim yedm içtim kafamı boşalttm iyi geldi.robot değiliz nihayetinde vücudunda toparlanmaya ihtiyacı oluyor ben 2.denemeden sonra 3ay ara verdim yazık değilmi vücudumuza demi ama
Bir sene ara ver zayıfla sonra devam et dedi arkadaşKesinlikle doğru karar inan çok iyi geliyor ben ara verdim ay gezdim yedm içtim kafamı boşalttm iyi geldi.robot değiliz nihayetinde vücudunda toparlanmaya ihtiyacı oluyor ben 2.denemeden sonra 3ay ara verdim yazık değilmi vücudumuza demi ama
hım bende onun prolutex olanını kullanıyrm ama ben alıstm artk kızarklk vs yapmıo.5gnde 1de prolutonum var ilaç manyagı oldkBenimki progestan dex göbekten yapılıyor yanma acı sızı yok sadece sabah akşam olduğu için morarma yapıyor ve bazen kanama
Oda gereksizin tekiymiş nedemek hayvan gibi olmuşssun???ayıp yaniii okdr hormon ilacı alıoz.vede almasan bile ilaç kimene senin kilondanBu estrofem çok iştahımı açtı zaten kilo aldırttı biraz. Bugün bir arkadaş hayvan gibi olmuşsun sen nasıl inceciktin dedi moraller sıfıırrr. Bazı insanlar hiç olmamalı sankiii
Onları bana versin ..... Neyse Yasmin şimdiBu estrofem çok iştahımı açtı zaten kilo aldırttı biraz. Bugün bir arkadaş hayvan gibi olmuşsun sen nasıl inceciktin dedi moraller sıfıırrr. Bazı insanlar hiç olmamalı sankiii
En iyisi az ve öz kişileri hayatında tutmak.çok insan =dertBen hayatımda o kadar gereksiz insanlara yer vermişim ki şimdi yine onlar yüzünden kendime ve kendi yaptıklarıma üzülüyorumsiz siz olun kendinizden başka kimseye değer meğer vermeyin abi HAK ET Mİ YOR LAR HEMDE ASLAAAA!!!!!