2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Kuzum miden bozuldu ise normal...
Soda içmeye çalış. Mineral dengen bozulmuş..

Sen ne iş yapıosun baci nasıl bir yoğğunluk çişe bile gidemicek kadar

Gercekten anca kendime geldim zaten gezip tozup moralimi toparlayayım. Herseyde vardır bir hayır
Kesinlikle doğru karar inan çok iyi geliyor ben ara verdim ay gezdim yedm içtim kafamı boşalttm iyi geldi.robot değiliz nihayetinde vücudunda toparlanmaya ihtiyacı oluyor ben 2.denemeden sonra 3ay ara verdim yazık değilmi vücudumuza demi ama

evt opudan snra adet gecikmeleri vs olabiliyor vücut toparlanmaya çalısıyor geç olsn da güç olmasn benmde geç gelmişti.okdr hormon iğnesi kolay değil yanii kaç yumos seni bekliyor
Yok kuzum hiç hormon felan almadım opu olmadım sadece folik asit coraspin bide d vitamini alıyorum Pcos oluduğu için gecikiyor ama hamilelikte olabilir diye şüphe ediyorum kaset test yaptım çıkmamıştı

Yok kuzum hiç hormon felan almadım opu olmadım sadece folik asit coraspin bide d vitamini alıyorum Pcos oluduğu için gecikiyor ama hamilelikte olabilir diye şüphe ediyorum kaset test yaptım çıkmamıştı
Sen Gürkan hıvadan memnun kaldın mı canım ?

Evet canısı memnunum kendisinden şükür tavsiye de ederim
Eğer mevlam nasip ederse burada ki hakkımı deneyip olumsuz olursa bende Gürkan hocayı düşünüyorum abi eğer gitmek istersen ben konuşurum dedi bakalım nasip
Ne güzel bak yeniden başla vakit nasıl geçer anlamassın.diğer türlü vakit duruyor gibi oluyor
Aynen

Psikolojiktir canim o kendininkaptirma sakin varsada supriz olir zaten ki varsa bu kadar erken belirti verirmi ama olmasini cokkk isterimm

Suan benimde 1 gun gecikti gecen sefer transfer icin beklerken 3 gun gecikmisti o yuzden ihtimal bile vermiyorum kendime ama heyecanliyim o duyguyu tatmak istiyorum esimden ve benden olan o parcayi ivimde hissetmek istiyorum olmasa bile 10 gun var gibi yasamak istiyorum allah herseyi gonlumuze gore versin bizim icin hayirli olan neyse o olsun demektende kendiki alikoyamiyorum ama....

Psikolojiktir canim o kendininkaptirma sakin varsada supriz olir zaten ki varsa bu kadar erken belirti verirmi ama olmasini cokkk isterimm
Kız ben düşünmüyorum yani bende ihtimal vermiyorum
Benim henüz günüm falan geçmedi daha sadece stres kaynaklı olabilir demekki aşırı sinirlendim geçen günlerde ve bu benim otomatikmen vücuduma yansıdı ona sebep diyorum şuan iyiyim mesela
İnşallah pozitifi görür gerek hiç kalmazz kuzum da ama dediğim gibi tavsiye ederim
Amiiiiiiiiiin gülüm amin Allah'ım en güzel olan duyguları yaşatsın bizlere ve hep bu anı bekleyen anne adaylarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…