- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Annam seninki daha kötüymüşbende sadece 500ml içtim 2defa sürgüye kaç defada wc yeben hiç tutamıyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annam seninki daha kötüymüşbende sadece 500ml içtim 2defa sürgüye kaç defada wc yeben hiç tutamıyomm
Kuzum miden bozuldu ise normal...Yani olumsuz olmayacağını bilmesem şuan kendimi hamile sanarım kızlar yaaaa bilinç altım mı beni böyle etkiliyor acaba mide bulantısı baş dönmesi öldüm 2 gündür yaaa başımda atlı karınca dönüyor sanki
senin yüzünden gene çişim geldii ne tutcam canm su akar yolunu bulurAnnam seninki daha kötüymüş
Sen ne iş yapıosun baci nasıl bir yoğğunluk çişe bile gidemicek kadarAyy bende öyleyim. Ben işte yoğun olduğum için çişe gidemem... Bir de abdest mevzusu var. Abdest alacak yer yok diye öğlen namazına kadar tutarım. Çayı çok sevmemem rağmen
İlk defa işime yaradı.. Hemşire nasıl tuvaletiniz gelmiyor mu dedi.. Yok iyi tutarım dedim akşam 5 e kadar tuttum
Ama transfer ile alakası yok.. Gelmedi yani
Hamd olsun stresli bir durumum yok heyecan var sanırım yine az kaldı yaaa işlemlereöyle bir şüphen varsa test yap kuzusum stres yapıosan ondan da olabilir
Sabah uyandım bir şişe diktim valla kafama sade sodaKuzum miden bozuldu ise normal...
Soda içmeye çalış. Mineral dengen bozulmuş..
Gercekten anca kendime geldim zaten gezip tozup moralimi toparlayayım. Herseyde vardır bir hayırİyi yaparsn canm 1ah nadas iyi gelir rahme.sende bol bol ye iç gez stresini azaltt inşlh iyi gelecektir
ozaman heyecandan.inşallh güzel olacak kafanı başka şeylerle meşgul et yoksa zaman geçmezHamd olsun stresli bir durumum yok heyecan var sanırım yine az kaldı yaaa işlemlere
Sabah uyandım bir şişe diktim valla kafama sade soda
Annemdeyim akşam geçicem evime nasipse evde tek olduğumdan biraz düşünmemek elde olmuyo her neyle uğraşırsan uğraşozaman heyecandan.inşallh güzel olacak kafanı başka şeylerle meşgul et yoksa zaman geçmez
Kesinlikle doğru karar inan çok iyi geliyor ben ara verdim ay gezdim yedm içtim kafamı boşalttm iyi geldi.robot değiliz nihayetinde vücudunda toparlanmaya ihtiyacı oluyor ben 2.denemeden sonra 3ay ara verdim yazık değilmi vücudumuza demi amaGercekten anca kendime geldim zaten gezip tozup moralimi toparlayayım. Herseyde vardır bir hayır
bulcan kendine bir meşgalee ki kafan dağılsın örgü ör dizi başla bir hobiyle ugras inan iyi geliyorAnnemdeyim akşam geçicem evime nasipse evde tek olduğumdan biraz düşünmemek elde olmuyo her neyle uğraşırsan uğraş
Yok kuzum hiç hormon felan almadım opu olmadım sadece folik asit coraspin bide d vitamini alıyorum Pcos oluduğu için gecikiyor ama hamilelikte olabilir diye şüphe ediyorum kaset test yaptım çıkmamıştıevt opudan snra adet gecikmeleri vs olabiliyor vücut toparlanmaya çalısıyor geç olsn da güç olmasn benmde geç gelmişti.okdr hormon iğnesi kolay değil yanii kaç yumos seni bekliyor
Sen Gürkan hıvadan memnun kaldın mı canım ?Yok kuzum hiç hormon felan almadım opu olmadım sadece folik asit coraspin bide d vitamini alıyorum Pcos oluduğu için gecikiyor ama hamilelikte olabilir diye şüphe ediyorum kaset test yaptım çıkmamıştı
En güzeli onlar etamin yapıyordum bi ara bıraktım bu işler oluncabulcan kendine bir meşgalee ki kafan dağılsın örgü ör dizi başla bir hobiyle ugras inan iyi geliyor
Evet canısı memnunum kendisinden şükür tavsiye de ederimSen Gürkan hıvadan memnun kaldın mı canım ?
Ne güzel bak yeniden başla vakit nasıl geçer anlamassın.diğer türlü vakit duruyor gibi oluyorEn güzeli onlar etamin yapıyordum bi ara bıraktım bu işler olunca
Eğer mevlam nasip ederse burada ki hakkımı deneyip olumsuz olursa bende Gürkan hocayı düşünüyorum abi eğer gitmek istersen ben konuşurum dedi bakalım nasipEvet canısı memnunum kendisinden şükür tavsiye de ederim
AynenNe güzel bak yeniden başla vakit nasıl geçer anlamassın.diğer türlü vakit duruyor gibi oluyor
Psikolojiktir canim o kendininkaptirma sakin varsada supriz olir zaten ki varsa bu kadar erken belirti verirmi ama olmasini cokkk isterimmYani olumsuz olmayacağını bilmesem şuan kendimi hamile sanarım kızlar yaaaa bilinç altım mı beni böyle etkiliyor acaba mide bulantısı baş dönmesi öldüm 2 gündür yaaa başımda atlı karınca dönüyor sanki
İnşallah pozitifi görür gerek hiç kalmazz kuzum da ama dediğim gibi tavsiye ederimEğer mevlam nasip ederse burada ki hakkımı deneyip olumsuz olursa bende Gürkan hocayı düşünüyorum abi eğer gitmek istersen ben konuşurum dedi bakalım nasip
Kız ben düşünmüyorum yani bende ihtimal vermiyorumPsikolojiktir canim o kendininkaptirma sakin varsada supriz olir zaten ki varsa bu kadar erken belirti verirmi ama olmasini cokkk isterimm
Benim henüz günüm falan geçmedi daha sadece stres kaynaklı olabilir demekki aşırı sinirlendim geçen günlerde ve bu benim otomatikmen vücuduma yansıdı ona sebep diyorum şuan iyiyim meselaSuan benimde 1 gun gecikti gecen sefer transfer icin beklerken 3 gun gecikmisti o yuzden ihtimal bile vermiyorum kendime ama heyecanliyim o duyguyu tatmak istiyorum esimden ve benden olan o parcayi ivimde hissetmek istiyorum olmasa bile 10 gun var gibi yasamak istiyorum allah herseyi gonlumuze gore versin bizim icin hayirli olan neyse o olsun demektende kendiki alikoyamiyorum ama....
Amiiiiiiiiiin gülüm amin Allah'ım en güzel olan duyguları yaşatsın bizlere ve hep bu anı bekleyen anne adaylarınaİnşallah pozitifi görür gerek hiç kalmazz kuzum da ama dediğim gibi tavsiye ederim