belirti beklemek için bence de erken ama bi ışık arıyoruz hayırlı olsun canım bu arada transferin inşallah pozitif sonuç alırsıınnBende çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum Hani böyle belirti veree bak tuttu diye şahane olacak ama hiç birşey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirti beklemek için bence de erken ama bi ışık arıyoruz hayırlı olsun canım bu arada transferin inşallah pozitif sonuç alırsıınnBende çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum Hani böyle belirti veree bak tuttu diye şahane olacak ama hiç birşey yok
Aynen doğrudur ılık suylada alakalıydı aklıma öyle kalmış sen hangi merkezde transfer oldun kuşumBen 3.gün duş aldım ılık duş. Zaten merkezdede istediğinz zamn dus alabılırsnz dediler.önemli olan cok sıcak suyla dus almamak ayakta durmanın bir önemi yok
Aynen dün transfer oldum.. Doktor yatırmayı doğru bulmuyormuş hemen çıkardılar.. Eve geldim yemek yedim falan.. Transferin ilk 2-3 saati ayaktaydım zaten.. Sanki bundan sonra tutmayacak gibi geliyor.. O yüzden böyle bi negatif yatkın zihin dünyamKız dur daha kaç gün oldu dün değilmiydi transferin yanlıs mı biliom? Ne bu acele
Ben istanbul tüp bebek te ozan hocadasen?Aynen doğrudur ılık suylada alakalıydı aklıma öyle kalmış sen hangi merkezde transfer oldun kuşum
Amin inş.. Hepimiz inş güzel haberler alırızbelirti beklemek için bence de erken ama bi ışık arıyoruz hayırlı olsun canım bu arada transferin inşallah pozitif sonuç alırsıınn
Bende bahçelievler medical park da gürkan hocaya canım kaçıncı transferin olduBen istanbul tüp bebek te ozan hocadasen?
bende transferden snra 15dk yattım sonra yola çıkacaktık ama sürekli çişim geliyor die merkezde hep yürüdüm çişim gelsin die kac defa wc cıktm öle cıktk yola ordan bir mekana gittk yemek yedik snra eve geldk .sakın ayakta durdm vs die kendını suçlama.vallahi alakası yok.öle olsa benm iki transfermde tutmazdı çekirge gibi hiç durmadm yerimdeAynen dün transfer oldum.. Doktor yatırmayı doğru bulmuyormuş hemen çıkardılar.. Eve geldim yemek yedim falan.. Transferin ilk 2-3 saati ayaktaydım zaten.. Sanki bundan sonra tutmayacak gibi geliyor.. O yüzden böyle bi negatif yatkın zihin dünyam
1.aret kamarda tuttu 17haftalk kaybettimBende bahçelievler medical park da gürkan hocaya canım kaçıncı transferin oldu
İnşallah sağlıklı güzel ilerler canım benimm dünkü test değerin kaç çıktı1.aret kamarda tuttu 17haftalk kaybettim
2.ozan hoca tuttu gibi byby dedi
3.ozan hoca tuttu pzt kan testı gunum ama ben dün verdm drum istedi sımdlk normal snrasını Allah bilir
Dünkü testim 257 çıktı.yarında güzel katlarsa daha vermicem inşallahİnşallah sağlıklı güzel ilerler canım benimm dünkü test değerin kaç çıktı
İnşallaah canımm benim ben daha hiç transfer olmadım bu ay ki regl değilde diğerinde başlıcam ama 10 gün geçti hala olamadımDünkü testim 257 çıktı.yarında güzel katlarsa daha vermicem inşallah
evt opudan snra adet gecikmeleri vs olabiliyor vücut toparlanmaya çalısıyor geç olsn da güç olmasn benmde geç gelmişti.okdr hormon iğnesi kolay değil yanii kaç yumos seni bekliyorİnşallaah canımm benim ben daha hiç transfer olmadım bu ay ki regl değilde diğerinde başlıcam ama 10 gün geçti hala olamadım
Ayy bende öyleyim. Ben işte yoğun olduğum için çişe gidemem... Bir de abdest mevzusu var. Abdest alacak yer yok diye öğlen namazına kadar tutarım. Çayı çok sevmemem rağmenbende transferden snra 15dk yattım sonra yola çıkacaktık ama sürekli çişim geliyor die merkezde hep yürüdüm çişim gelsin die kac defa wc cıktm öle cıktk yola ordan bir mekana gittk yemek yedik snra eve geldk .sakın ayakta durdm vs die kendını suçlama.vallahi alakası yok.öle olsa benm iki transfermde tutmazdı çekirge gibi hiç durmadm yerimde
Bizim topiğimiz senelik Allah hayırlısı ile ömürlük etsin de bebeklerimizi de konuşalım inşallah canısı üzülmek yokkızlar bugün doktor kontrolüm vardı. doğal transfer için rahim kalınlığına bakacaktı. 5 mm civarı kalınlaşmış sadece o yüzden doğal transfer iptal. bir sonraki adetinde estrofeme başlayalım dedi. rahim kalınlaşmayınca yumurtalara falan da bakmadı valla. o kadar da nar yedim aslında ama belki de vücut daha yeni atıyor ilaçları bilemedim. böylelikle benim transfer şubata kalmış oldu her şey yolunda giderse tabi :) ben elendim adadan :)
Hayırlı olsun canım sana sımsıkı tutunsun inşallahTransfer sonrası beklemek çok zormuş.. Böyle bilmeden zaman geçsin diye bekliyoruz
Haftaya cumartesi tamam regli ama akşama olmazsa inşallahIron Butterfly canısıı çok geçmiş olsunn ya regl gününe ne kadar var ?
Merhaba hoşgeldiniz Allah'ım size simsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah MaviSasa234 arkadaşımız. Yeni henüz dün transfer oldu ikinizde güzel anne olun inşallahmerhaba arkadaşlar. sizde durumlar nedir. ben bu ayın 27sinde tranaferimi yaptırdım. Bu 4. transferim. sizde varmı yeni transfer yaptırmış. nasıl gidiyor süreciniz
Yuh anacım nasıl tuttun okadarçiş tutmak çok zararlı bırak aksın ne tutuyon yafffAyy bende öyleyim. Ben işte yoğun olduğum için çişe gidemem... Bir de abdest mevzusu var. Abdest alacak yer yok diye öğlen namazına kadar tutarım. Çayı çok sevmemem rağmen
İlk defa işime yaradı.. Hemşire nasıl tuvaletiniz gelmiyor mu dedi.. Yok iyi tutarım dedim akşam 5 e kadar tuttum
Ama transfer ile alakası yok.. Gelmedi yani
Kendi çapımda tutmadım aslındaYuh anacım nasıl tuttun okadarçiş tutmak çok zararlı bırak aksın ne tutuyon yafff
bende sadece 500ml içtim 2defa sürgüye kaç defada wc yeben hiç tutamıyommKendi çapımda tutmadım aslında
Bana merkez zaten sıkışık gelmeyin burada beklerken zaten sıkıştırırz dediler.. Ben 1 litre bile içmedim aslında :)
öyle bir şüphen varsa test yap kuzusum stres yapıosan ondan da olabilirYani olumsuz olmayacağını bilmesem şuan kendimi hamile sanarım kızlar yaaaa bilinç altım mı beni böyle etkiliyor acaba mide bulantısı baş dönmesi öldüm 2 gündür yaaa başımda atlı karınca dönüyor sanki