Aynı şey bendede oluyor ilk günler çok geliyordu şimdi daha çogunu vücut emiyor anladığım kadarıyla şuan vücudun daha çok progestana ihtiyacı var endişelenme salı günü kese randevusunu kapıp rahatlarsin Allah'ın izniyle.Amin rabbim duysun şu mübarek gündehepimiz aynı durumdayız zor bir psikoloji ama inşallah güzel haberler alıcaz Bu arada benden o fitilin akıntısı çok azaldı ilk günler dolu dolu geri çıkıyordu şimdi yok denecek kadar az geri geliyor. Bu iyimi kötü mü bilemedim inşallah birikmiyordur bir yerde
inşallah canım
Rabbim tez zamanda sana da yüksek değerler görmeyi nasip eylesin inşallah
Rahatlarız olacaktı oAynı şey bendede oluyor ilk günler çok geliyordu şimdi daha çogunu vücut emiyor anladığım kadarıyla şuan vücudun daha çok progestana ihtiyacı var endişelenme salı günü kese randevusunu kapıp rahatlarsin Allah'ın izniyle.
Maşallah ne güzel gelmiş sonucunuzKızlar
Maşallah ne güzel gelmiş sonucunuzsiz çok hareket ettim fln diyodunuz biraz dinlenin bikaç gün
Amin inşallahHadi gözün aydın kat kat artsın kucaklarımıza alcağımız günler gelsin
İnşallah artarak devam edecek değerin canımValla kızlar hepiniz iyi ki varsınız
Çok zor ya eşime bile patladım ne kadar olsa bile bir yerde tıkanıyor anlamıyor beni
Rabbim hiçbirimizin kuşağını boş bırakmasın
Ah kuzum inşallahRahatlarız olacaktı o
Bence de devam et ilaçlara. yani 9 ay boyunca kanaması hiç kesilmeyen ve sağlıklı bebek doğuran kadınlar var yada hcgsi belirli bir süreden sonra aniden artanlar. Küçücük bir ihtimal dahi olsa bırakmamak lazım. Sen yine test gününe kadar aynı devam etKızlar doktorum yazdı şimdi bence ilacınızı kesmeyin normal 12.gün yeniden test verin diye valla anlamadım
İnşallah canımİnşallah artarak devam edecek değerin canımkendini ve bebisi yıpratma lütfen
Kesme kuzum ilaçları sende bekleyelim bakalımKızlar doktorum yazdı şimdi bence ilacınızı kesmeyin normal 12.gün yeniden test verin diye valla anlamadım
Canm ilk tüp bebek denemenmi kaçıncı gün embriyosuyduYarın kan verecemnet bir şekilde belli olacak bakalım inşallah tutunmuşturlar Daha testte yapmadım
Teşekkürler sizede hayırlı kandillerHayırlı kandiller bayanlar aranızda yeniyim
Lekelenme başlayınca progestan takviyesi yapılıyor. Biran önce iğnesini yaptırın. Acile gidin düşük tehlikesi diyin reçeteyi yazıyorlar iğnesini alıyorsun orada yapıyorlar. Tedbiri elden bırakmayın.Bende fitilden başka ilaç yok malesef
İnşallah
Hayırlı kandiller hoşgeldinHayırlı kandiller bayanlar aranızda yeniyim
2. Denemem 5. Gün embriyosuCanm ilk tüp bebek denemenmi kaçıncı gün embriyosuydu
Elimde vardı direk yaptım iğneyi zatenLekelenme başlayınca progestan takviyesi yapılıyor. Biran önce iğnesini yaptırın. Acile gidin düşük tehlikesi diyin reçeteyi yazıyorlar iğnesini alıyorsun orada yapıyorlar. Tedbiri elden bırakmayın.