Gözünüz aydın çok sevindim bir maratonun sonuna geldiniz şimdi 9 ay karnınızda sağlıkla büyüme maratonu tebrik ederimEşime de söyledim hiç böyle hayal etmemiştim
Ohh iyiyim çok şükür şimdi gidip ablamlara haber verecem
Tüp bebekte hayaller durumu çok olmuyor sanırımEşime de söyledim hiç böyle hayal etmemiştim
Sana ilaçlarını kes dediler mi bak bana bu sonuca rağmen kesme dediler. Evet gerçekten çok kötü bir durum ya bende nefret ediyorum ama benim belli sen bence bi baktır Allah büyükBen ilaçlar ımı da kesdim bişey olur mu acaba , arada kalmaktan nefret ediyorum ne sevinebiliyor sun ne üzülebiliyorsun kan vermek ten bıktım evde çizgi görmeden vermem vallahi ama olsa idi silikde olsa çıkmaz mıydı ya
Yaa bak ne dedik sana boşuna ağlama artık var işte ben burdayım diyor benim ki 0.4 düşün yani senin ne güzel sonucun var lütfen yıpratma artık. İlaçları da kullan tutacak sende bebeğinKızlar
Hahah ya olsun pozitif olsun da hayallerin olmasın en büyük hayalin gerçek oluyor Allah’ın İzni ile sen ona bak oh be valla ben rahatladım ya. Artık gül eğlen bol bol dinlen keyfini çıkar. İğneler bebişleri korur Allah’ın izni ile bırak etrafında pervane olsun kocandaEşime de söyledim hiç böyle hayal etmemiştim
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın çok sevindim bir maratonun sonuna geldiniz şimdi 9 ay karnınızda sağlıkla büyüme maratonu tebrik ederim
EvetTüp bebekte hayaller durumu çok olmuyor sanırımYaa herkes ne çok sevinir
Doktor içme dedi gerek yok dedi ama hala âdet olmadığım için bende ne yapacağımı şaşırdım neyse sabah olsun hayrolsun inşallah yarın netleşir kesinSana ilaçlarını kes dediler mi bak bana bu sonuca rağmen kesme dediler. Evet gerçekten çok kötü bir durum ya bende nefret ediyorum ama benim belli sen bence bi baktır Allah büyük
Bacaklar ve karnim ağrıyor regl olacakmış gibi delircem kuzum ya sonn duzlukte herşey daha zormuş salı günü test için randevu aldım verip kurtulayım inşallah hayırlı haberi de alırimSancım var dün geceden beri bi geliyor bir gidiyor bide baş ağrısı kuzum perişan ettiSen nasılsın ?
İyiyim canım çok saol çok teşekkür ederimYaa bak ne dedik sana boşuna ağlama artık var işte ben burdayım diyor benim ki 0.4 düşün yani senin ne güzel sonucun var lütfen yıpratma artık. İlaçları da kullan tutacak sende bebeğin
Hahah ya olsun pozitif olsun da hayallerin olmasın en büyük hayalin gerçek oluyor Allah’ın İzni ile sen ona bak oh be valla ben rahatladım ya. Artık gül eğlen bol bol dinlen keyfini çıkar. İğneler bebişleri korur Allah’ın izni ile bırak etrafında pervane olsun kocanda
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun
Bende aynı durumdayım duş aldım az evvel korka korkaBacaklar ve karnim ağrıyor regl olacakmış gibi delircem kuzum ya sonn duzlukte herşey daha zormuş salı günü test için randevu aldım verip kurtulayım inşallah hayırlı haberi de alırim
Sağlık ocağında vereceğim canim.oradaki doktorum sağolsun çok ilgilendi bana da çok yakın verip gelip evde sonuç bekleyecegim.İnsallah seni. HissettiğindirBende aynı durumdayım duş aldım az evvel korka korkasanki heran sökülecekmiş hissi var. Orda mı vereceksin kanı ben aynı yerde vericem referans farkı olmasın diye ama aşırı gerginlik var. Sende pozitifsin bence salı günü çok merak ediyorum senin sonucunu
Amin rabbim duysun şu mübarek gündeSağlık ocağında vereceğim canim.oradaki doktorum sağolsun çok ilgilendi bana da çok yakın verip gelip evde sonuç bekleyecegim.İnsallah seni. Hissettiğindirben tuvalete gitmeye korkuyorum regl olcam diye gelen progestan fazlalığına bile acaba regl mi oldum diye bakmaktan beynim yandi.Bu kandil günlerinde Allah yüzümüze gülsün
İki ampül ama bir iğnede çekiliyor canım birkere vuruyolar ama o bile mafetti ya günde bir vurulmak kalçayı böyle yapar mı yaSen de gün aşırı progestan 2 ampul mü yapıyorsun?
Hadi gözün aydın kat kat artsın kucaklarımıza alcağımız günler gelsinEvet öyleymiş galiba
Anladım canım doktorun dediyse bir şey diyemem tabi hayırlısı valla hakkımızda ne derlerse onu yapıyoruz bizdeDoktor içme dedi gerek yok dedi ama hala âdet olmadığım için bende ne yapacağımı şaşırdım neyse sabah olsun hayrolsun inşallah yarın netleşir kesin