Ciddi mi? Diğer tahliller de mi öyle sadece beta mı? Salı gidicem ben de sorayımÖğleden önce veriyorum öğleden sonraya çıkıyor
Ben vitaminlere baktırdıgım zamanda sabah verip öğleden sonra aranıyordum başka test vermedim hiçCiddi mi? Diğer tahliller de mi öyle sadece beta mı? Salı gidicem ben de sorayım
Evet yazın 165 tlydi 250 yapmışlar ilk oraya verdim diye mecbur yine oraya verdim zaten değerler küçük benim bide cihaz farkı yanıltmasın diye. Ki hastanede sıradan bir özel yani hafta içş kuyruk beklenilen cinsten.Oha gerçekten mi hey maşallah bu nedir ya alt tarafı bir kan insanları o kadar çok kullanıyorlar ki gerçekten pes!!
Vay be gerçekten yazık günah.. aynen canım napacaksın şu anda dediğin gibi mecbur vereceksin neyse pozitif olsun değerin yüksek olsunda inşallah insanın gözüne gelmez o zaman. Çok acımasız bir milletiz bu tarz konulardaEvet yazın 165 tlydi 250 yapmışlar ilk oraya verdim diye mecbur yine oraya verdim zaten değerler küçük benim bide cihaz farkı yanıltmasın diye. Ki hastanede sıradan bir özel yani hafta içş kuyruk beklenilen cinsten.
Çok güzel çıkmış kan değerin. MaşallahEvet ilk kan değerim 8. Günüm
Aynen öyle malesefVay be gerçekten yazık günah.. aynen canım napacaksın şu anda dediğin gibi mecbur vereceksin neyse pozitif olsun değerin yüksek olsunda inşallah insanın gözüne gelmez o zaman. Çok acımasız bir milletiz bu tarz konularda
Aynen öyle uzanıyorum ablamda aynısını dedi iğneye devam aspirini kesti sadeceÇok güzel çıkmış kan değerin. Maşallahayaklarının altına minder koy öyle uzan. Doktorada yarın sor iğneyi tekrarlayayım mı diye.
Bizim burada sa 250Evet yazın 165 tlydi 250 yapmışlar ilk oraya verdim diye mecbur yine oraya verdim zaten değerler küçük benim bide cihaz farkı yanıltmasın diye. Ki hastanede sıradan bir özel yani hafta içş kuyruk beklenilen cinsten.
Azaldı şu anda birde rengi turuncu gibi kırmızı değil kahveye mi dönecek anlamadım iğneyi yaptım o mu azalttı çözemedim ama karın ağrım hala aynıAynen öyle malesefsenin kanaman nasıl normal regli gibi döndümü?
Benimki hala kırmızı iğne yapmama rağmen belki de seninki tutunmaydı ne dersinAzaldı şu anda birde rengi turuncu gibi kırmızı değil kahveye mi dönecek anlamadım iğneyi yaptım o mu azalttı çözemedim ama karın ağrım hala aynı
Normal değil yani, inşallah tamamen durur.Azaldı şu anda birde rengi turuncu gibi kırmızı değil kahveye mi dönecek anlamadım iğneyi yaptım o mu azalttı çözemedim ama karın ağrım hala aynı
Bu arada sen asprin yada oksapar kullanıyormuydun?Azaldı şu anda birde rengi turuncu gibi kırmızı değil kahveye mi dönecek anlamadım iğneyi yaptım o mu azalttı çözemedim ama karın ağrım hala aynı
Ay inşallah amin amin çokça amin derim canımBenimki hala kırmızı iğne yapmama rağmen belki de seninki tutunmaydı ne dersin
Anlamadım ki bilsem keşke içerde neler oluyor.. belki de bilemiyorum inşallah öyledir ama ayaktayken hareket edince geliyor 2 gündür de yordum kendimi belki ondan ay bilemiyorum ya bir sürü etken var. Perşembe öğreneceğim artık net şekildeNormal değil yani, inşallah tamamen durur.Belki de yeni tutunuyorlar ondan hcg yoktu kanında
Yok canım bende kan sulandırıcı yoktu hatta bugün kan verdim kız pamuğu kaldırıyor kan fışkırıyor dedi ki kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuzBu arada sen asprin yada oksapar kullanıyormuydun?
Maşallah bu güzel bişey kuzumYok canım bende kan sulandırıcı yoktu hatta bugün kan verdim kız pamuğu kaldırıyor kan fışkırıyor dedi ki kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuzaksine kullanmadığım halde kanım böyle hani sulandırıcı bir şey de yapmadım gerileye tehlike gözüyle yaklaşıyorum anlamadım
Yaaa okurken gözlerim doldu valla, çok sevindim iyi ki gittin iyi ki umudunu kesmedinİğnede yaptım kanama epey azaldı
Bu değer çok iyi geldi hala ağlıyorum ama elimde değil
Tebrik ederim çok sevindim sonucunuza