- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
Ohhh be süper canım
Çok teşekkür ederimYaaaa bak pozitif
Amin canım inşallah
Boşa üzdün kendiniKızlar
Smdi dur anladığımi soylim smdi yumurta toplandığı gün eşimden örnek alicaklar ve onlar dondurma işlemini faln yapicaklr yumurta toplanan gün adet olmam için doktor ilaç vericek o ilacı kullanicam bı 10 gün faln sonra adet olucam adetin ikinci yada üçüncü günü transfer oluyo emi
Biraz öyle oldu evetBoşa üzdün kendiniİçimiz rahatladı hayırlısı olsun inşallah
Kanamayı kontrol et sık sık. Fazlada hareket etme bence bir süre garanti olsun dinlen hem ağladın stres yaptın falan yordun kendini. Dinlen sana iyi gelen birşeyler yap sakinleşAmin canım inşallah
Gözün aydın canım maşallah çok güzel sonucunKızlar
Hayırlı olsunn çok sevindim sağlıklı bir şekilde devam eder inşallahValla kızlar hepiniz iyi ki varsınız
Çok zor ya eşime bile patladım ne kadar olsa bile bir yerde tıkanıyor anlamıyor beni
Rabbim hiçbirimizin kuşağını boş bırakmasın
İğnede yaptım kanama epey azaldıKanamayı kontrol et sık sık. Fazlada hareket etme bence bir süre garanti olsun dinlen hem ağladın stres yaptın falan yordun kendini. Dinlen sana iyi gelen birşeyler yap sakinleş
Teşekkür ederimGözün aydın canım maşallah çok güzel sonucunBundan sonrasında dinlen ve ilave iğnelerini yaptır mutlaka
Amin inşallahHayırlı olsunn çok sevindim sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah
Ona zarar verirsin ama ağlayıp stres yaparak bebeğin için sakinleş kendine gel kuzumİğnede yaptım kanama epey azaldı
Bu değer çok iyi geldi hala ağlıyorum ama elimde değil
Eşime de söyledim hiç böyle hayal etmemiştimOna zarar verirsin ama ağlayıp stres yaparak bebeğin için sakinleş kendine gel kuzum
Eşime de söyledim hiç böyle hayal etmemiştim
Ohh iyiyim çok şükür şimdi gidip ablamlara haber verecem
yumurta toplanan gün sperm de alıyorlar ya bunlar döllendirilip 3. Güne veya 5. Güne kadar laboratuvar ortamında uygun koşullarda bölünmeleri bekleniyor sonra donduruluyor. Sonra adetin 2.veya 3. Gününden sonra ilaçlar kullanıyorsun yaklasık 17 gün sonra transferini oluyorsun