O orkide0101 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2021 376 387 33 5 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ryamm #23.121 Ryamm .!.: Bildiğim kadarıyla sadece kadın hastalıklarına bakıyor hasan bey doğum yaptırmıyor artık ama hastaneyi arayıp detaylı bir sorun yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Rüya merhaba sana bakmak için girdim siteye. Nasılsın bebiş durumların nasıl?
Ryamm .!.: Bildiğim kadarıyla sadece kadın hastalıklarına bakıyor hasan bey doğum yaptırmıyor artık ama hastaneyi arayıp detaylı bir sorun yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Rüya merhaba sana bakmak için girdim siteye. Nasılsın bebiş durumların nasıl?
Ryamm Anne değil, Anne adayı🙏 Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 3.169 3.748 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Ryamm #23.122 orkide0101 .!.: Rüya merhaba sana bakmak için girdim siteye. Nasılsın bebiş durumların nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim iyiyim değişen bir durum yok maalesef 2. Denemeden sonra ara verdim şuanlık devam etmiyorum çok yoruldum artık ama önümüzdeki Nisan Mayıs gibi tekrardan düşüncelerim var
orkide0101 .!.: Rüya merhaba sana bakmak için girdim siteye. Nasılsın bebiş durumların nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim iyiyim değişen bir durum yok maalesef 2. Denemeden sonra ara verdim şuanlık devam etmiyorum çok yoruldum artık ama önümüzdeki Nisan Mayıs gibi tekrardan düşüncelerim var