- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
Canım kahverengiyse korkma ilk transferim 5. Gün embriyosuydu ve 8. Gün sabaha karşı benim de lekelenmem oldu hemen kan testi vermiştim pozitifi gördüm sonrası da çok güzel arttı ama tabi ben 6 buçuk haftalıkken kaybettimVar canım aynen dondurulmuş var allahtan bir daha o tedaviye girmeyeceğim. Bugün 8.günüm canım zaten anladım ben dün çünkü karnımın şişliği indi göğüslerim indi gibi o yüzden ben gidici.
Kahverengi leke illa elendiğin anlamına gelmez bence. Transfer sonrası verilen kağıtta da yazıyor. Modunu düşürme hemen inşallah seninledir bebeğinBenim kahverengi lekelenmem geldi karnım çok ağrıyor sanırım olmadı kızlar ben eleniyorum
Şimdi yine baktım bir ıslaklık olunca kana döndü yani kanama başlıyor bu tutmadı eminimCanım kahverengiyse korkma ilk transferim 5. Gün embriyosuydu ve 8. Gün sabaha karşı benim de lekelenmem oldu hemen kan testi vermiştim pozitifi gördüm sonrası da çok güzel arttı ama tabi ben 6 buçuk haftalıkken kaybettim
Ama şu an kana dönmeye başladı işte maalesefKahverengi leke illa elendiğin anlamına gelmez bence. Transfer sonrası verilen kağıtta da yazıyor. Modunu düşürme hemen inşallah seninledir bebeğin
Sağlık olsun canım o zamanŞimdi yine baktım bir ıslaklık olunca kana döndü yani kanama başlıyor bu tutmadı eminim
Daha önce hamile kalabilmiş olman ne güzel inşallah dondurulmuşlarla da kalıp sağlıkla kucağına alırsın canım gönülden istiyorumCanım herkesin değişiyor belirtisi vs kimse kimseye benzemiyor. O yüzden bana bakma ben mesela vücudumu tanıdım artık bu süreçte regl olacağım zaman böyle oluyor bende 2 kere hamile kaldım o belirtilerimi de hatırlıyorum o yüzden anlayabiliyorum. Sen sakın benim yazdıklarıma bakıp olumsuzluğa düşme inşallah senden hayırlı haberleri alırız
Canım çok üzüldüm yaŞimdi yine baktım bir ıslaklık olunca kana döndü yani kanama başlıyor bu tutmadı eminim
Hadi inşallah güzel haberler alçaz canım kucagımıza almak nasipse pozitifi görelimmİnşallah öyledir canım ama benim transfer olduğum gün de ağrıyordu o yüzden öyle düşündümİlk transferimde de olmuştu ben de pozitifi gördüm kan değerlerim de güzeldi 6 buçuk haftalıkken kaybettim inşallah bu sefer sonuna kadar gidicek pozitifleri görelim Bu arada benim de ikisi de 5. Gün dondurulmuş embriyo
İdrar testimi yaptınız? Çok erken ama 5.gün bence moralinizi bozmayın ne olacağını bilemeyiz. Ben idrar testine güvenmiyorum açıkcasıDün akşam 5. Günde dayanamayıp test yaptım ben de. Negatif çıktı sanırım ben de elendimşimdi kalan embriyomu kullanmak yerine sil baştan mı tedaviye başlasak diyw düşünüyorum. Eşim varikosel ameliyat olmadan sürece hızlıca başlamıştık o zmnlar sperm dna hasar testinden fln bihaberdim. Sperm dnası bozuksa embriyo kaliteli gibi de görünse tüp bebek başarısız olur diyor tecrübesi olanlar. Bu şekilde 3. De denesem tutmıcak sanırım
5.günde çıkmaması çok normal değil mi zaten ,daha durun bakalım bi on gün olsunDün akşam 5. Günde dayanamayıp test yaptım ben de. Negatif çıktı sanırım ben de elendimşimdi kalan embriyomu kullanmak yerine sil baştan mı tedaviye başlasak diyw düşünüyorum. Eşim varikosel ameliyat olmadan sürece hızlıca başlamıştık o zmnlar sperm dna hasar testinden fln bihaberdim. Sperm dnası bozuksa embriyo kaliteli gibi de görünse tüp bebek başarısız olur diyor tecrübesi olanlar. Bu şekilde 3. De denesem tutmıcak sanırım
Ya çok üzüldüm emin misin peki tamamen başladı mı kanaman bi kan mı verseydinAma şu an kana dönmeye başladı işte maalesef
5. Gün çok çok erken şimdiden olumsuz düşünmeyin lütfenDün akşam 5. Günde dayanamayıp test yaptım ben de. Negatif çıktı sanırım ben de elendimşimdi kalan embriyomu kullanmak yerine sil baştan mı tedaviye başlasak diyw düşünüyorum. Eşim varikosel ameliyat olmadan sürece hızlıca başlamıştık o zmnlar sperm dna hasar testinden fln bihaberdim. Sperm dnası bozuksa embriyo kaliteli gibi de görünse tüp bebek başarısız olur diyor tecrübesi olanlar. Bu şekilde 3. De denesem tutmıcak sanırım
Evet idrar testi yaptım ama ne biliyim olsa silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Dün biri paylaşmıştı 4. Günden itibaren görünüyordu olunca bi şekilde çıkıyor bence. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testi sonrasında artık gününde kan testi veririmİdrar testimi yaptınız? Çok erken ama 5.gün bence moralinizi bozmayın ne olacağını bilemeyiz. Ben idrar testine güvenmiyorum açıkcası
O kadar geldi bir daha gelmedi canım asistanına yazayım doktorun diyorum bakalımne dicekSağlık olsun canım o zamanBaktın artmıyor bi kan ver istersen her ihtimale karşı
Çok sağol canım inşallah nasip olur sağlıkla gelirlerDaha önce hamile kalabilmiş olman ne güzel inşallah dondurulmuşlarla da kalıp sağlıkla kucağına alırsın canım gönülden istiyorum
4. Günde çıkması biraz kafa karıştırıcıEvet idrar testi yaptım ama ne biliyim olsa silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Dün biri paylaşmıştı 4. Günden itibaren görünüyordu olunca bi şekilde çıkıyor bence. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testi sonrasında artık gününde kan testi veririm
Evet biraz üzüldüm ama nasipmkısmet bakalım bizi daha neler bekliyor rabbim daha beterinden korusunCanım çok üzüldüm yainsan bu durumda ne diyeceğini de bilmiyor hevesle başlayıp böyle olmak kötü ama inşallah dondurulmuşların var daha umudu yitirme hiç
cnım hemen ıdrara gecmeyebılıyor cogu vucutta cok gec düşüyor idrara bekleEvet idrar testi yaptım ama ne biliyim olsa silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Dün biri paylaşmıştı 4. Günden itibaren görünüyordu olunca bi şekilde çıkıyor bence. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testi sonrasında artık gününde kan testi veririm
Evet canım şimdi baktım da geliyor yani leke değil o bildiğin silince baya geliyor sanmam çıkmaz yani bir şey buradanYa çok üzüldüm emin misin peki tamamen başladı mı kanaman bi kan mı verseydin