Bakalım yarın sabah tekrarlıcam ama baya kaybettim motivasyonumu. Yine de düşününce koca ömürde 1 yıl kayıp değil napalım, kaldığımız yerden dvm edicez4. Günde çıkması biraz kafa karıştırıcıbelki benim gibi çatlatma iğnesi vuruldu onun etkisidir hem herkeste bir değil en az 7. Gününü bekle bence tekrar test yapmak İçin
Çok üzüldüm ama çok şükür dondurulmuşların var onlar bir umut yazdın mı doktorunaEvet canım şimdi baktım da geliyor yani leke değil o bildiğin silince baya geliyor sanmam çıkmaz yani bir şey buradan
Asla karışmak istemem ama yarın sabah yine erken neden kendinizi üzüyorsunuz erken yapıp biraz daha beklesenizBakalım yarın sabah tekrarlıcam ama baya kaybettim motivasyonumu. Yine de düşününce koca ömürde 1 yıl kayıp değil napalım, kaldığımız yerden dvm edicez
Bakalım bekleyebildiğim kadar bekleyim haklısınız tabiki. Sonuç olarak her şeyin hayırlısı, pozitif sonuçlar artar inşallah kendim haber almış kadar seviniyorum kalbim sizinleAsla karışmak istemem ama yarın sabah yine erken neden kendinizi üzüyorsunuz erken yapıp biraz daha bekleseniz
İnşallah pozitif sonuç alacaksınız sizdeBakalım bekleyebildiğim kadar bekleyim haklısınız tabiki. Sonuç olarak her şeyin hayırlısı, pozitif sonuçlar artar inşallah kendim haber almış kadar seviniyorum kalbim sizinle
Bu 2. Deneme, 6. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştu. Hem dondurulmuş hem çift olduğu için ztn varsa erken çıkar diye düşünüyorumİnşallah pozitif sonuç alacaksınız sizdeKaçıncı denemeydi ve kaçıncı gün embriyosu
BenimdeBu 2. Deneme, 6. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştu. Hem dondurulmuş hem çift olduğu için ztn varsa erken çıkar diye düşünüyorum
Evet canım çok şükür şu an ki motivasyonum o en azından başından başlamayacağım biraz ara veririm sonra bakarım. Asistanına yazdım bakalım ne dicekÇok üzüldüm ama çok şükür dondurulmuşların var onlar bir umut yazdın mı doktoruna
Hakkında hayırlısı inşallah canımEvet canım çok şükür şu an ki motivasyonum o en azından başından başlamayacağım biraz ara veririm sonra bakarım. Asistanına yazdım bakalım ne dicek
Sağol canım inşallah demek ki sağlıklı değildi diyip avutuyorum kendimi. Aslında bu durumda çok üzüldüğüm şey eşimin sabah rüya gördüm rüyalarımı hatırlamam bi kız bir erkek biri sana biri bana benziyor demesinden sonda bunun olması. Tamam canım yazıcam mutlaka çok sağolun . Sende sonucunu yaz zaten belli senin de çok şükür sağlıkla ilerler inşallah kucağına alırsın seninle aynıydık bak nasip kısmet işte her şey neyse arkandan gelicem bende inşallahHakkında hayırlısı inşallah canımDönüş olunca yaz bizede
Aret Kamar da iyi referanslarınız var mı okuduğunuz yorumlar harici.İstanbul tüp Bebek merkezi ile ortaklarmış arat kamerle ona güvenerek gidiyorum inşallah
En zor kısım zaten eşlere söylemek ilk negatifimde ben çok ağlamıştım 2 gün sonra söylemiştim eşime o benden daha hassas malesef kiSağol canım inşallah demek ki sağlıklı değildi diyip avutuyorum kendimi. Aslında bu durumda çok üzüldüğüm şey eşimin sabah rüya gördüm rüyalarımı hatırlamam bi kız bir erkek biri sana biri bana benziyor demesinden sonda bunun olması. Tamam canım yazıcam mutlaka çok sağolun . Sende sonucunu yaz zaten belli senin de çok şükür sağlıkla ilerler inşallah kucağına alırsın seninle aynıydık bak nasip kısmet işte her şey neyse arkandan gelicem bende inşallah
21 şubat transfer 10. Gün 3 mart kan testi vercem onda da ztn artık çıkar yani kesin bi şekildeBenimde5. Gün çift embriyo test gününüz ne zaman
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin9.gün çift embriyo 767 çıktı değerim kızlar şoktayımm. İlk defa mutluluktan hüngür hüngür ağladım. O kadar beklemiyordum ki Allahım bu sefer nasip etti sanırım.
Benimde 19 u transfer 3 Mart test günü21 şubat transfer 10. Gün 3 mart kan testi vercem onda da ztn artık çıkar yani kesin bi şekilde
Aynı gün transfer olmuşuz bana 5 Mart dedi test gününü ,tam olarak garantiye almak istiyorlar sanırım21 şubat transfer 10. Gün 3 mart kan testi vercem onda da ztn artık çıkar yani kesin bi şekilde
Selam canım benim 6. Gün embriyosu 7. Gün baya lekeler gelmişti ve karnım ağırmıştı. Bu ilaçlarla adet olman imkansızEvet canım şimdi baktım da geliyor yani leke değil o bildiğin silince baya geliyor sanmam çıkmaz yani bir şey buradan
Ben ilk transferlerimde kullanmıştım ama kontrollü kullanın sonra zırt pırt gelebiliyor tuvaletniz bide ben aç karnına ya da gece içtiğimde etkisini görmüştümYaa kızlar bu duphalac şurubu kullanan var mı etkili mi? 2 gündür kabız gibiyim, ilk transferde böyle değildi. Bi de 3 lt su içip o kadar beslenmeme dikkat ediyorum yaa
Dondurulmuş embriyo olması insanı teselli eden bir şey. İnşallah bundan sonraki ilk transferin sağlıkla sonuna kadar gidebileceğin bir gebelik olurAma şu an kana dönmeye başladı işte maalesef