- 1 Eylül 2022
- 13
- 5
- 1
- 41
Kizlarr aranizda mide bulantisi baslayan var mi? Benim bugun inanilmaz basladi bugune kadar sadece midem yaniyordu ama bugun baya kotuyum.
Midesi bulananlar hangi ilaci kullaniyorsunuz?
Eki Görüntüle 3123746
Benim ultrason resmide böyle kızlarKalp için 13 eylülde çağırdı sağlıkla büyüsün hepimizin bebekleri inşallah
Sizde 8 ağustosta oldunuz demi?Alttan daha net görünüyor olabilir bi de erken ya da geç bakılmadına göre içinde ki bebek te ona göre görünüyor diye biliyorum ben…kişiden kişiye de zamanı değişiyor aslında kimisi keseyi bile göremiyor çok sonra görüyor…Galiba alttan muayenede daha net görünüyor benimki çokk uzaklardan görünüyordu çünkü içini filan görmek mümkün değildi. Bu doktorlar benim kafamı karıştırıyor yahubizim seninle transferimizde yakındı diye hatırlıyorum ama ben keseyi göreli 1 hafta oldu. Belki erken baktığı için içinde bebiş göremedik
Ah bir ikiz dahaBen de bugün keseleri gördüm13 eylüle verdi kalp üçin benim daha çok var sizden sizin ki daha yakın inşallah gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını sağlıkla
Bir gün arayla duyucaz ne güzelAh bir ikiz dahahayırlı olsun benim de kalp için 14 Eylül randevum. Ama duyulabiliyor mu bilmiyorum çok erken daha. 2 gün önce keseler göründü sadece 5mmlerdi 14'ünde 25mm olur diye konuşmuştuk muayenede. 1mm gibi büyüyormuş günde. Duyulmasa bile tekrar görmek iyi gelir herhalde:)
Bir yanlışlık oldu İnşallah hepimize nasip olur bu ultrason görüntüsü nü görmeyeİnşallah hepinize nasip olur…..
29.08 2 tane 3 gün embriyo transferi oldum orta kalite anladığım kadar …..bu 2 ci denemem ilk denem negatif sonuçlandı
İlk denemde hiç bişey ne belti ne başka bişey vardı
Bu sefer aşırı uyku halim var yorgunluk ve geğirme başladı dün kasıklarım her iki denemde de ağrı vardı :) Doktorum ilk 72 saat dinlen dedi öyle yaptım sonrasında yene ağır iş yapacak kaydıyla ayaklandım :) Sizin nasıl geçiyor bu süreç kızlar
Ben 11 inde olmuştum. Keseyi de baya erken gördük o zaman ondan sebep göremedik içinde. İçim rahat etti cnm sağolSizde 8 ağustosta oldunuz demi?Alttan daha net görünüyor olabilir bi de erken ya da geç bakılmadına göre içinde ki bebek te ona göre görünüyor diye biliyorum ben…kişiden kişiye de zamanı değişiyor aslında kimisi keseyi bile göremiyor çok sonra görüyor…
Evet alttan oldu ama kadin cok ilgiliydi kendide yeni anne olmus sut iznine gidiyomus öğleden sonra sabah erken gel 10 gunsonra randevu bulamazsan sira al bakalim muhakkak diye tembihledi bide ilaclarimi sordu teker teker valla ne yalan soyleyim tup bebek doktorumla bile bukadar iletisim halinde olmadim 3 aydirBen hiçbirşey anlayamıyorum bu ultrasonlardan yaaa kafam iyice karışıyor. Alttan muayene miydi cnm?
İnsallah kucuk oldugu icindir ya Allah bize bagislasinAyni benim ki gibi belli değil daha küçükler
İki kese ici de dolu bak bebek gorunuyor canim Allah sana bagislasin inşallahhhhhhEki Görüntüle 3123746
Benim ultrason resmide böyle kızlarKalp için 13 eylülde çağırdı sağlıkla büyüsün hepimizin bebekleri inşallah
Cihaz kalitesi midir ne hikmetse bak seninkinin görüntüsü falanda cok degisikEki Görüntüle 3123746
ya ne kadar güzel keşke bizler de görebilsekEki Görüntüle 3123746
Doktor gerçekten çok önemli. İletişim,güler yüz. Ben de farklı doktorlar araştırıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra değiştirebilirim.Evet alttan oldu ama kadin cok ilgiliydi kendide yeni anne olmus sut iznine gidiyomus öğleden sonra sabah erken gel 10 gunsonra randevu bulamazsan sira al bakalim muhakkak diye tembihledi bide ilaclarimi sordu teker teker valla ne yalan soyleyim tup bebek doktorumla bile bukadar iletisim halinde olmadim 3 aydir
Öyledir canm daha kalp bile duyulmuyor sıkıntı yapma rahat olİnsallah kucuk oldugu icindir ya Allah bize bagislasin
Sende tup bebek doktorunla devam etmeyeceksin yani birazda dogru olan bu gibi geliyor asiri yogunlar ya hangi sehirdeydin acaba cancazimDoktor gerçekten çok önemli. İletişim,güler yüz. Ben de farklı doktorlar araştırıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra değiştirebilirim.
Yiaaa ben onlarin popisini yerim sabirsizlaniyorum ne yapayimÖyledir canm daha kalp bile duyulmuyor sıkıntı yapma rahat ol
Maasallah canm sağlıkla al kucağına inşallahEki Görüntüle 3123746
Bende 5 +4 muşum transferin hangi gündü sennEki Görüntüle 3123746
Ya ben aslında aynı doktorla devam edebilirim çünkü sadece tüp bebekle ilgilenmiyor. Doç olduğu için uzman alanında ama kafamı çok karıştırdı tutumu. Transfer günümde gelmedi..başka doktor yaptı transferimi..böyle saçma sapan şeyler yaşadım. Aramadı sormadı..daha birsürü şey yani ilgi alaka sıfırSende tup bebek doktorunla devam etmeyeceksin yani birazda dogru olan bu gibi geliyor asiri yogunlar ya hangi sehirdeydin acaba cancazim
Bu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorumBende 5 +4 muşum transferin hangi gündü senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?