2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aa cok ilginc ameliyat olmussa tabi normal ama senin icine sinmeyen bişey var demekki onu anliyorum son kontrolune de bi gitte ozaman belli olur tam olarak anlarsin tamam mi devam mi diye

Bu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorum ben transfer tarihime göre olan uygulamadaki sonuca bakıyorum artık.
Ultrason goruntusunde 5+6 yazıyo ya transfer gunlerimiz ayni onunla oysaki benim görüntüde de 4+3 yazıyo

Bu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorum ben transfer tarihime göre olan uygulamadaki sonuca bakıyorum artık.
En doğrusu bencede transfer tarihine göre çünkü o uyuyor

Pardon kizlar transfer tarihi değil yalnis oldu son adetinize gore 5. Gun emb. ise 5 ekleyin bu şekilde doğru çıkıyor benim oyle

Programa bile 31 temmuz son adetim 25 temmuz yazdım dktrun söylediği haftaya uydu emb. 5.gun olunca 5 yada 6 gün ileride oluyor

Son adetin diyelim 10 programa 5 yazacaksin
Benim kafam karıştı. Transfer tarihimden baz aldığımda 29 unda doğumdu. Doktorun verdiğine göre 27ydi. Yani 1-2 gün oynar dedi zaten. Artık neyse ne bakalım ilerleyen kontrollerde netleşir heralde. Ben E Evdekikadin a şaşırdım olmaz yani onun haftası oysa bizimki daha oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…