- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Aa cok ilginc ameliyat olmussa tabi normal ama senin icine sinmeyen bişey var demekki onu anliyorum son kontrolune de bi gitte ozaman belli olur tam olarak anlarsin tamam mi devam mi diyeYa ben aslında aynı doktorla devam edebilirim çünkü sadece tüp bebekle ilgilenmiyor. Doç olduğu için uzman alanında ama kafamı çok karıştırdı tutumu. Transfer günümde gelmedi..başka doktor yaptı transferimi..böyle saçma sapan şeyler yaşadım. Aramadı sormadı..daha birsürü şey yani ilgi alaka sıfırsorduğumda da ameliyat oldum yoksa hastamı yalnız bırakır mıydım dedi. Hiç içime sinmiyor..böyle saçma bir durum bende başka kimsenin başına gelmezdi zaten
Transfer gunlerimiz onunla ayni ama banada 4+3 dediBende 5 +4 muşum transferin hangi gündü senn
Yok cnm oldu olacak 1 +0 desinTransfer gunlerimiz onunla ayni ama banada 4+3 dedi
Ultrason goruntusunde 5+6 yazıyo ya transfer gunlerimiz ayni onunla oysaki benim görüntüde de 4+3 yazıyoBu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorumben transfer tarihime göre olan uygulamadaki sonuca bakıyorum artık.
Belli olmuyor demkki 3.gun emb.sumu seninTransfer gunlerimiz onunla ayni ama banada 4+3 dedi
Yok canım 5. GünBelli olmuyor demkki 3.gun emb.sumu senin
En doğrusu bencede transfer tarihine göre çünkü o uyuyorBu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorumben transfer tarihime göre olan uygulamadaki sonuca bakıyorum artık.
6+2 sin sen ben koydum teşhisiYok canım 5. Gün
Amiin hepimizinkini sağlıkla inşallahİki kese ici de dolu bak bebek gorunuyor canim Allah sana bagislasin inşallahhhhhh
Bakılan makineyle ilgili olabilirCihaz kalitesi midir ne hikmetse bak seninkinin görüntüsü falanda cok degisik
8 ağustosBende 5 +4 muşum transferin hangi gündü senn
Son adetin ilk gününe mi 5 ekliyorsun amlayamadım.Pardon kizlar transfer tarihi değil yalnis oldu son adetinize gore 5. Gun emb. ise 5 ekleyin bu şekilde doğru çıkıyor benim oyle
Bende 15 ti nasil oluyorki aynı anlmadim ben hiç vallahi8 ağustos
Son adetin diyelim 10 programa 5 yazacaksinSon adetin ilk gününe mi 5 ekliyorsun amlayamadım.
Ne için sorduğunuzu anlamadım bebeklerin haftasoyla ilgili mi?Bende 15 ti nasil oluyorki aynı anlmadim ben hiç vallahi
Benim kafam karıştı. Transfer tarihimden baz aldığımda 29 unda doğumdu. Doktorun verdiğine göre 27ydi. Yani 1-2 gün oynar dedi zaten. Artık neyse ne bakalım ilerleyen kontrollerde netleşir heralde. Ben E Evdekikadin a şaşırdım olmaz yani onun haftası oysa bizimki daha oluşmadıSon adetin diyelim 10 programa 5 yazacaksin
Son adetin diyelim 10 programa 5 yazacaksin
Aynn canm haftasiyla ilgiliNe için sorduğunuzu anlamadım bebeklerin haftasoyla ilgili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?