• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Galiba alttan muayenede daha net görünüyor benimki çokk uzaklardan görünüyordu çünkü içini filan görmek mümkün değildi. Bu doktorlar benim kafamı karıştırıyor yahu😅 bizim seninle transferimizde yakındı diye hatırlıyorum ama ben keseyi göreli 1 hafta oldu. Belki erken baktığı için içinde bebiş göremedik :KK43:
Sizde 8 ağustosta oldunuz demi?Alttan daha net görünüyor olabilir bi de erken ya da geç bakılmadına göre içinde ki bebek te ona göre görünüyor diye biliyorum ben…kişiden kişiye de zamanı değişiyor aslında kimisi keseyi bile göremiyor çok sonra görüyor…

Ben de bugün keseleri gördüm 🥰 13 eylüle verdi kalp üçin benim daha çok var sizden sizin ki daha yakın 😊 inşallah gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını sağlıkla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ah bir ikiz daha🌷🌷 hayırlı olsun benim de kalp için 14 Eylül randevum. Ama duyulabiliyor mu bilmiyorum çok erken daha. 2 gün önce keseler göründü sadece 5mmlerdi♥️♥️ 14'ünde 25mm olur diye konuşmuştuk muayenede. 1mm gibi büyüyormuş günde. Duyulmasa bile tekrar görmek iyi gelir herhalde:)

Ah bir ikiz daha🌷🌷 hayırlı olsun benim de kalp için 14 Eylül randevum. Ama duyulabiliyor mu bilmiyorum çok erken daha. 2 gün önce keseler göründü sadece 5mmlerdi♥️♥️ 14'ünde 25mm olur diye konuşmuştuk muayenede. 1mm gibi büyüyormuş günde. Duyulmasa bile tekrar görmek iyi gelir herhalde:)
Bir gün arayla duyucaz ne güzel 🌸 sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allah🙏🏻 Her muayenede tedavi sırasında ekranda rahmimi hep böyle görmeyi hayal etmiştim…kaç kere gittim geldim miyomlarım vardı hep onları görüyordum..sabır ne kadar kıymetli sonu ne kadar güzel oluyor metanetle bekleyince ısrar etmeden hayırlısına dua edince…O kadar karışık ki duygılarım allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

İnşallah hepinize nasip olur…..
29.08 2 tane 3 gün embriyo transferi oldum orta kalite anladığım kadar …..bu 2 ci denemem ilk denem negatif sonuçlandı :(
İlk denemde hiç bişey ne belti ne başka bişey vardı
Bu sefer aşırı uyku halim var yorgunluk ve geğirme başladı dün kasıklarım her iki denemde de ağrı vardı :) Doktorum ilk 72 saat dinlen dedi öyle yaptım sonrasında yene ağır iş yapacak kaydıyla ayaklandım :) Sizin nasıl geçiyor bu süreç kızlar

İnşallah hepinize nasip olur…..
29.08 2 tane 3 gün embriyo transferi oldum orta kalite anladığım kadar …..bu 2 ci denemem ilk denem negatif sonuçlandı :KK43:
İlk denemde hiç bişey ne belti ne başka bişey vardı
Bu sefer aşırı uyku halim var yorgunluk ve geğirme başladı dün kasıklarım her iki denemde de ağrı vardı :) Doktorum ilk 72 saat dinlen dedi öyle yaptım sonrasında yene ağır iş yapacak kaydıyla ayaklandım :) Sizin nasıl geçiyor bu süreç kızlar
Bir yanlışlık oldu İnşallah hepimize nasip olur bu ultrason görüntüsü nü görmeye 🙏

Sizde 8 ağustosta oldunuz demi?Alttan daha net görünüyor olabilir bi de erken ya da geç bakılmadına göre içinde ki bebek te ona göre görünüyor diye biliyorum ben…kişiden kişiye de zamanı değişiyor aslında kimisi keseyi bile göremiyor çok sonra görüyor…
Ben 11 inde olmuştum. Keseyi de baya erken gördük o zaman ondan sebep göremedik içinde. İçim rahat etti cnm sağol😘

Ben hiçbirşey anlayamıyorum bu ultrasonlardan yaaa kafam iyice karışıyor. Alttan muayene miydi cnm?
Evet alttan oldu ama kadin cok ilgiliydi kendide yeni anne olmus sut iznine gidiyomus öğleden sonra sabah erken gel 10 gunsonra randevu bulamazsan sira al bakalim muhakkak diye tembihledi bide ilaclarimi sordu teker teker valla ne yalan soyleyim tup bebek doktorumla bile bukadar iletisim halinde olmadim 3 aydir 🙈

Evet alttan oldu ama kadin cok ilgiliydi kendide yeni anne olmus sut iznine gidiyomus öğleden sonra sabah erken gel 10 gunsonra randevu bulamazsan sira al bakalim muhakkak diye tembihledi bide ilaclarimi sordu teker teker valla ne yalan soyleyim tup bebek doktorumla bile bukadar iletisim halinde olmadim 3 aydir 🙈
Doktor gerçekten çok önemli. İletişim,güler yüz. Ben de farklı doktorlar araştırıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra değiştirebilirim.

Doktor gerçekten çok önemli. İletişim,güler yüz. Ben de farklı doktorlar araştırıyorum. Kalp atışını duyduktan sonra değiştirebilirim.
Sende tup bebek doktorunla devam etmeyeceksin yani birazda dogru olan bu gibi geliyor asiri yogunlar ya hangi sehirdeydin acaba cancazim

Sende tup bebek doktorunla devam etmeyeceksin yani birazda dogru olan bu gibi geliyor asiri yogunlar ya hangi sehirdeydin acaba cancazim
Ya ben aslında aynı doktorla devam edebilirim çünkü sadece tüp bebekle ilgilenmiyor. Doç olduğu için uzman alanında ama kafamı çok karıştırdı tutumu. Transfer günümde gelmedi..başka doktor yaptı transferimi..böyle saçma sapan şeyler yaşadım. Aramadı sormadı..daha birsürü şey yani ilgi alaka sıfır :( sorduğumda da ameliyat oldum yoksa hastamı yalnız bırakır mıydım dedi. Hiç içime sinmiyor..böyle saçma bir durum bende başka kimsenin başına gelmezdi zaten😅

Back