2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaaaa gözün aydın canımmm çok sevindimmm darısı tüm bekleyenlere dr sat a göre mi hesapladı gebelik haftasını yoksa embriyo transfer tarihine göre mi
Sata göre baktı kese ölcumune göre belirleniyor haftası

Günaydın herkese sağlıklı güzel bir gün olsun. kasığında batma olan var mı ya da sabah unutup şöyle bir gerineyim deyince kasığına kramp saplanan :)))
Benim de aynen öyle oluyor hatta adet başlangıcı veya üşütmüşüm gibi ağrı giriyor.
Ben de sanırım belirtisizlikler kraliçesiyim deli gibi yemek yememin dışında başka bir belirtim yok.
Kızlar kesem gorundu cok sukur4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor Eki Görüntüle 3123385
Hayırlı olsun cnmm..çok güzel bir an eminim mutluluktan uçmussundur
Benim kafam hiç almadı bu durumu yahu neden sana daha ileri bir tarih verdi. Bak iyice gıcık oldum doktora.
Normal kaset testlerde hemen çizgi belirmez. Erken gebelik testi dene. Predictor markayı tavsiye ederim.

(Ben çalışırken ne kadar çok şey yazışmışsınız. Aramda hepsine cevap vermeye çalıştım)

Erken gebelik testinin fiyatıyla kan testi aynı fiyat diye almadım dedim nasıl olsa akşam kan vercem

Cok.sukur canm darısı bekleyenlere inşallah

Kizlad dolu ve bos diye ayirt ediliyo bence ya soyle bir baktimda sizde baksaniza bi

Eklentiler

• IMG_20220902_150434_478-01~2.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20220902-WA0007.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 56
Ay hic sormayın nasil gececek kalan 8 ay bilmiyorum hep merak hep stres

Ayyy ne güzel görünüyorlar maşallah Benim ultrasonumda zoraki bir kese görünüyordu bu ultrason karından mı yapıldı? Kaç haftalık dedi?
Çok teşekkür ederim Yok karından değil alttan muayene etti 5+6 dedi doktorların kullandıkları makineler farklı olabiliyor belki onunla bi ilgisi vardır..

Çok teşekkür ederim Yok karından değil alttan muayene etti 5+6 dedi doktorların kullandıkları makineler farklı olabiliyor belki onunla bi ilgisi vardır..
Galiba alttan muayenede daha net görünüyor benimki çokk uzaklardan görünüyordu çünkü içini filan görmek mümkün değildi. Bu doktorlar benim kafamı karıştırıyor yahu bizim seninle transferimizde yakındı diye hatırlıyorum ama ben keseyi göreli 1 hafta oldu. Belki erken baktığı için içinde bebiş göremedik

23 50 180 512 2500 diye gidiyor benim değerler salı günü doktor kontrolüm var normal mi bu yükselişler 2 tane 5. Gün embriyosu transfer etmişlerdi
10 12. Günler arası 570ten 1600 e çıkınca kesin ikiz hemen bakalım dedi doktor. Ertesi gün gidebildim 2 tane kese gördük. Senin 2500'den yola çıkıyorum ve 2 embriyo transferi olmuşsun oyumu ikizden yana kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…