- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Normaldir bir sıkıntı olsa dktr soyler daha erken canini sikmBu belirsizlik ne zaman bitecekse demekki normal henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldir bir sıkıntı olsa dktr soyler daha erken canini sikmBu belirsizlik ne zaman bitecekse demekki normal henüz
Ben 1 haftadir yasiyorum artik delirmek uzereyim allah sabir versinKizlar bugün bulantida basladi
stres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazımAmin canim iste keseyi gorsem rahatliycam
her doktorun tarzı farklı anlamak zor ama cidden 4 haftalık nasıl oluyor transferden bile daha fazla zaman geçmiştir. belki yanlış söyledi. benim doktorum da 6 haftadan önce kese beklemiyorum boşuna gelme stres olma dedi.Aynen oyle arada bu kadar fark olmasi normal mi yani insanin akli kaliyo benle arkadasimda geldi oda muane oldu onunla sona adet tarihlerimiz ayni ama onunki dogal gebelik ona da ayni seyi demis gecen hafta bu haftada hic ultrasonla bakmamis bile kiz guya bebek gorundumu kalp atışını duycammi diye gelmisti ikimizinde akli kaldi
stres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazım
Canım benim de önce kırmızı kan geldi geçen hafta hem de daha keseyi görmemiştik. Dedim kesin gitti. Hatta baya geldi. Sonra çok şükür keseyi gördük. Sadece çok dikkat etmen lazım. Belli ki bir kanama alanın var rahimde. Eğer bebeğin sağlıklıysa sana tutunucaktır dua etGece peceteye kırmızı geldi baya çok korktum ama şuan hafif kahverengi akıntı gibi var
Allaaaaaaah Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok çok çok sevindim benimki de 0.8 de görünmüştüKızlar kesem gorundu cok sukur4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor Eki Görüntüle 3123385
AY canım gözün aydın erken gitmişsin ama tarihlerimiz aynı değil miydiKızlar kesem gorundu cok sukur4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor Eki Görüntüle 3123385
Teşekkürederimcanm.8 cm ne acabaAllaaaaaaah Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok çok çok sevindim benimki de 0.8 de görünmüştü
Kadin doğuma gittim perinatolojiye yesil alan açtırmak için o yüzden erken gittimAY canım gözün aydın erken gitmişsin ama tarihlerimiz aynı değil miydi
Mantikli olan o aslinda bende 7. Haftayi dolduruyorum gorunur heralde dedim ozeldeki doktora gitmeden kanida vereyimki cok pahaliya gelmesin diye kesenin biri bos gorunuyor ama bebegi olusturacak yapilar olusmaya baslamis dedi sali gunu kendi doktorumda bisey soylerse netlesir artikher doktorun tarzı farklı anlamak zor ama cidden 4 haftalık nasıl oluyor transferden bile daha fazla zaman geçmiştir. belki yanlış söyledi. benim doktorum da 6 haftadan önce kese beklemiyorum boşuna gelme stres olma dedi.
Ay amin inşallah kazasiz sikintisiz hepimiz guzel haberler alalimNormaldir bir sıkıntı olsa dktr soyler daha erken canini sikm
yok yok hiç dert etme zamanı elince gösterecek kendini :) 10 eylül olsun diye günleri sayıyorum ben de resmenMantikli olan o aslinda bende 7. Haftayi dolduruyorum gorunur heralde dedim ozeldeki doktora gitmeden kanida vereyimki cok pahaliya gelmesin diye kesenin biri bos gorunuyor ama bebegi olusturacak yapilar olusmaya baslamis dedi sali gunu kendi doktorumda bisey soylerse netlesir artik
Dondurulmuştu canım bugün 8.gun akşam tekrar kan vericem. Ama az önce bir idrar testi deneyeyin dedim negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Bir de sizlere bir şey soracağım 6. Günümde göğsüm acımıştı çok sevinmiştim ama iki gündür acı falan gitti tutsa da bazı günler acının gittiği oluyo mu acabaAyy çok erken vermişsin kanı taze mi dondurulmuş mu? Yani tazede ilaç etkisi olur diye soruyorum
Zor ya Allahim yardım etsinBen 1 haftadir yasiyorum artik delirmek uzereyim allah sabir versin
Darısı bekleyenlere inşallahKadin doğuma gittim perinatolojiye yesil alan açtırmak için o yüzden erken gittim
Dün kan tahlili yaptırdım,50, çıktı akşam bu oldu doktor prolutan iğne yaptir dedi kan sulandırıcıyi kesti bı de korkma ama yat dinlen dediCanım benim de önce kırmızı kan geldi geçen hafta hem de daha keseyi görmemiştik. Dedim kesin gitti. Hatta baya geldi. Sonra çok şükür keseyi gördük. Sadece çok dikkat etmen lazım. Belli ki bir kanama alanın var rahimde. Eğer bebeğin sağlıklıysa sana tutunucaktır dua et
3. gün transferde 12. gün test istiyorlar diye biliyorumSelam kizlar ..3. gün iki tane embrio transfer edildi kaçıncı gün test yapsam çıkar kesin sonuc
Aynen ya eskiden bunların hiçbiri yokmuş. Şuan Avrupa'da bile 8. haftadan önce ultrason bakmıyorlar. Biz her dakka doktordayız mübarek. Yok kesesiydi kalbiydi kendimize hep stres yapıyoruz. Bilmemek ne güzel birşey halbu kistres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazım