• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Amin canim iste keseyi gorsem rahatliycam
stres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazım🤣

Aynen oyle arada bu kadar fark olmasi normal mi yani insanin akli kaliyo benle arkadasimda geldi oda muane oldu onunla sona adet tarihlerimiz ayni ama onunki dogal gebelik ona da ayni seyi demis gecen hafta bu haftada hic ultrasonla bakmamis bile kiz guya bebek gorundumu kalp atışını duycammi diye gelmisti ikimizinde akli kaldi
her doktorun tarzı farklı anlamak zor ama cidden 4 haftalık nasıl oluyor transferden bile daha fazla zaman geçmiştir. belki yanlış söyledi. benim doktorum da 6 haftadan önce kese beklemiyorum boşuna gelme stres olma dedi.

doğunca ayrı stres aman sağlıklı mı? hasta olmasın? gazı mı var? bitmiyor bitmiyor
stres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazım🤣

Gece peceteye kırmızı geldi baya çok korktum ama şuan hafif kahverengi akıntı gibi var
Canım benim de önce kırmızı kan geldi geçen hafta hem de daha keseyi görmemiştik. Dedim kesin gitti. Hatta baya geldi. Sonra çok şükür keseyi gördük. Sadece çok dikkat etmen lazım. Belli ki bir kanama alanın var rahimde. Eğer bebeğin sağlıklıysa sana tutunucaktır dua et🤲🏼

her doktorun tarzı farklı anlamak zor ama cidden 4 haftalık nasıl oluyor transferden bile daha fazla zaman geçmiştir. belki yanlış söyledi. benim doktorum da 6 haftadan önce kese beklemiyorum boşuna gelme stres olma dedi.
Mantikli olan o aslinda bende 7. Haftayi dolduruyorum gorunur heralde dedim ozeldeki doktora gitmeden kanida vereyimki cok pahaliya gelmesin diye kesenin biri bos gorunuyor ama bebegi olusturacak yapilar olusmaya baslamis dedi sali gunu kendi doktorumda bisey soylerse netlesir artik

Mantikli olan o aslinda bende 7. Haftayi dolduruyorum gorunur heralde dedim ozeldeki doktora gitmeden kanida vereyimki cok pahaliya gelmesin diye kesenin biri bos gorunuyor ama bebegi olusturacak yapilar olusmaya baslamis dedi sali gunu kendi doktorumda bisey soylerse netlesir artik
yok yok hiç dert etme zamanı elince gösterecek kendini :) 10 eylül olsun diye günleri sayıyorum ben de resmen :D

Ayy çok erken vermişsin kanı😅 taze mi dondurulmuş mu? Yani tazede ilaç etkisi olur diye soruyorum
Dondurulmuştu canım bugün 8.gun akşam tekrar kan vericem. Ama az önce bir idrar testi deneyeyin dedim negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Bir de sizlere bir şey soracağım 6. Günümde göğsüm acımıştı çok sevinmiştim ama iki gündür acı falan gitti tutsa da bazı günler acının gittiği oluyo mu acaba

Selam kizlar ..3. gün iki tane embrio transfer edildi kaçıncı gün test yapsam çıkar kesin sonuc

Canım benim de önce kırmızı kan geldi geçen hafta hem de daha keseyi görmemiştik. Dedim kesin gitti. Hatta baya geldi. Sonra çok şükür keseyi gördük. Sadece çok dikkat etmen lazım. Belli ki bir kanama alanın var rahimde. Eğer bebeğin sağlıklıysa sana tutunucaktır dua et🤲🏼
Dün kan tahlili yaptırdım,50, çıktı akşam bu oldu doktor prolutan iğne yaptir dedi kan sulandırıcıyi kesti bı de korkma ama yat dinlen dedi

Aynen ya eskiden bunların hiçbiri yokmuş. Şuan Avrupa'da bile 8. haftadan önce ultrason bakmıyorlar. Biz her dakka doktordayız mübarek. Yok kesesiydi kalbiydi kendimize hep stres yapıyoruz. Bilmemek ne güzel birşey halbu ki

Back