• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

kızlar benım kasık agrım oluyor ve rahatszı edıcı derecede ?
sizler nasılsınızz
gaz sancsısı gibi pıt pıt vuruyor

Ya ben aslında aynı doktorla devam edebilirim çünkü sadece tüp bebekle ilgilenmiyor. Doç olduğu için uzman alanında ama kafamı çok karıştırdı tutumu. Transfer günümde gelmedi..başka doktor yaptı transferimi..böyle saçma sapan şeyler yaşadım. Aramadı sormadı..daha birsürü şey yani ilgi alaka sıfır :KK43: sorduğumda da ameliyat oldum yoksa hastamı yalnız bırakır mıydım dedi. Hiç içime sinmiyor..böyle saçma bir durum bende başka kimsenin başına gelmezdi zaten😅
aaaaa ben şok. benim doktor melekmiş o zaman. benim hcg testimi alınca çığlık çığlığa aradı şu an tüm ekip halay çekiyoruz sevinçten dedi. gece 12 de aklıma bir şey takılsa bile mesaj yazarım ya kendi döner ya yardımcısı

Bu tarihleri sallıyor bence doktorlar onunki 8 ağustos benimki 11 seninki çok daha sonra diye biliyorum 😁 ben transfer tarihime göre olan uygulamadaki sonuca bakıyorum artık.
bana doktorum son regl tarihini dikkate al biz zaten transferi ona göre ayarlıyoruz dedi. senin bana geçen yaptığın hesaplamayla örtüşüyor zaten

sizler nasılsınızz
olmaz mı gün içinde her an adet olacakmışım gibi sancı da oluyor. içerde sanki bebek tekmeliyor gibi atma da oluyor tabi haşhaş kadar can nasıl tekmelesin :D

Kızlar bugün başıma gelen hem kötü hem iyi olayı paylaşayım.

Üzerimde etek vardı, yürüyorum. Bir anda bacaklarıma doğru kan indi. Üstelik günlük ped kullanıyordum. Sıpsıvı kıpkırmızı kan. O kadar fazla ki nereye sığınacağını bilemedim. Korkudan öldüm 😢 iki saatte bir ped bitirdim. Böyle adet olmuyordum ben 😢

İki saatin sonunda doktora gittim. Kanama devam ediyordu, bebeğin kalp atışını duyduk 😢 6+0ım. İğne vuruldu bir tane. Ve istirahat.

Üzerimde etek vardı, yürüyorum. Bir anda bacaklarıma doğru kan indi. Üstelik günlük ped kullanıyordum. Sıpsıvı kıpkırmızı kan. O kadar fazla ki nereye sığınacağını bilemedim. Korkudan öldüm 😢 iki saatte bir ped bitirdim. Böyle adet olmuyordum ben 😢

İki saatin sonunda doktora gittim. Kanama devam ediyordu, bebeğin kalp atışını duyduk 😢 6+0ım. İğne vuruldu bir tane. Ve istirahat.
Ayyy canım çok geçmiş olsunn🙏 neden böyle olmuş ne dedi doktor? Okurken ürperdim😪

aaaaa ben şok. benim doktor melekmiş o zaman. benim hcg testimi alınca çığlık çığlığa aradı şu an tüm ekip halay çekiyoruz sevinçten dedi. gece 12 de aklıma bir şey takılsa bile mesaj yazarım ya kendi döner ya yardımcısı
Bindik bir alamete gidiyozz bakalım nereye😅 senin adına sevindim doktorun mutluluğu sana da geçer tabiki. Bak bana endişeler endişeler...

sizler nasılsınızz

olmaz mı gün içinde her an adet olacakmışım gibi sancı da oluyor. içerde sanki bebek tekmeliyor gibi atma da oluyor tabi haşhaş kadar can nasıl tekmelesin :KK70:

Ya ben bugüne kadar hafif kasılma veya batma oluyordu ama 15 dkdır adet sancısı gibi geldi. Normal halim olsa gidip ağrıkesiciye yapışmıştım bu durumda ama geçer inşhallah umuduyla uzandım bekliyorum :( bir de B babyxgeliyor un başına geleni okuyunca da biraz tırstım :(

Çok geçmiş olsun 💐

Ya ben bugüne kadar hafif kasılma veya batma oluyordu ama 15 dkdır adet sancısı gibi geldi. Normal halim olsa gidip ağrıkesiciye yapışmıştım bu durumda ama geçer inşhallah umuduyla uzandım bekliyorum :KK43: bir de B babyxgeliyor un başına geleni okuyunca da biraz tırstım :KK43:
ay ne gelmiş başına ? ben de yaşıyorum 3 gündür yazmıştım buraya da ama ben uzanınca geçiyor gerçekten iş kadının mecbur hali devamlı oturmak

İnşallah hepinize nasip olur…..
29.08 2 tane 3 gün embriyo transferi oldum orta kalite anladığım kadar …..bu 2 ci denemem ilk denem negatif sonuçlandı :KK43:
İlk denemde hiç bişey ne belti ne başka bişey vardı
Bu sefer aşırı uyku halim var yorgunluk ve geğirme başladı dün kasıklarım her iki denemde de ağrı vardı :) Doktorum ilk 72 saat dinlen dedi öyle yaptım sonrasında yene ağır iş yapacak kaydıyla ayaklandım :) Sizin nasıl geçiyor bu süreç kızlar
Cnm hayırlı olsun transferin. İnşallah bu sefer pozitifi görürsün. Bol su iç tavsiyem bebeğin tutunması için önemli bir etkenmiş. Bizler pozitifi gördük şükür şimdi kese gördük kalp atışı bekliyoruz..bakalım heyecanla bekliyoruz sağlıkla gelişmelerini😊

çok çok geçmiş olsun peki doktor ne dedi neden olmuş? normal miymiş :(

Kızlar selam ne durumdasınız bi süre yoktum da 🤗
mide bulantısı olan var mi ?

Cnm hayırlı olsun transferin. İnşallah bu sefer pozitifi görürsün. Bol su iç tavsiyem bebeğin tutunması için önemli bir etkenmiş. Bizler pozitifi gördük şükür şimdi kese gördük kalp atışı bekliyoruz..bakalım heyecanla bekliyoruz sağlıkla gelişmelerini😊
İçiyorum en az 2lt….. amin inşallah 🙏

kızlar
Ayyy canım çok geçmiş olsunn🙏 neden böyle olmuş ne dedi doktor? Okurken ürperdim😪
Ya ben bugüne kadar hafif kasılma veya batma oluyordu ama 15 dkdır adet sancısı gibi geldi. Normal halim olsa gidip ağrıkesiciye yapışmıştım bu durumda ama geçer inşhallah umuduyla uzandım bekliyorum :KK43: bir de B babyxgeliyor un başına geleni okuyunca da biraz tırstım :KK43:
Çok geçmiş olsun 💐

Kızlar herkesi alıntılamayı becerebildiğim mi bilmiyorum ama iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Alıntılayamadıklarım da kusura bakmasın, beceremedim.

Doktor sebebini bilemeyiz dedi. Ben mi hatalı bir şey yaptım acaba diye sordum. Hayır dedi, olabilir bazı kadınlarda dddi. Kesenin etrafında kanama varmış. İğne yaptı. 3 gün yatacağım. Sonra tekrar kontrole gideceğim.

Back