• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaaaa gözün aydın canımmm çok sevindimmm🥰 darısı tüm bekleyenlere dr sat a göre mi hesapladı gebelik haftasını yoksa embriyo transfer tarihine göre mi
Sata göre baktı kese ölcumune göre belirleniyor haftası

Günaydın herkese sağlıklı güzel bir gün olsun. kasığında batma olan var mı ya da sabah unutup şöyle bir gerineyim deyince kasığına kramp saplanan :)))
Benim de aynen öyle oluyor hatta adet başlangıcı veya üşütmüşüm gibi ağrı giriyor.
Acaba ben mi çok çıtkırıldımım kızlar ya bende bulantı, halsizlik, kasıkta batmalar, ara ara lekelenmeler, geceleri el-ayak yanması ne ararsanız var. Olmayan semptom/belirti yok mübarek belirtiler kraliçesi gibiyim. İş yerinde burnuma değişik bi koku gelse direk öğürmeye başlıyorum. Millet anlamasın diye kendimi nasıl sıkıyorum belli değil. Bu durum kaç hafta daha böyle devam edecek yaşayanlar var mı benzer durumları?
Ben de sanırım belirtisizlikler kraliçesiyim😅 deli gibi yemek yememin dışında başka bir belirtim yok.
Kızlar kesem gorundu cok sukur🤲4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor Eki Görüntüle 3123385
Hayırlı olsun cnmm🧿..çok güzel bir an eminim mutluluktan uçmussundur 💖
Kizlar üstten belli olmadi yine alttan baktı bi kesenin icinde bebek görünmüyor dedi sonra diğerinde gozukuyormu onu soylemedi aha erken olabilir dedi bebek icin gerekli seyler olusmaya başlamış dedi 4 haftalik gorunuyor kesen dedi aklim karisti yani kalp atisi icin 10 gun sonraya cagirdi daha ama isin iyi yani tum kan testlerini yaptirdim herseye bakilmis oldu
Benim kafam hiç almadı bu durumu yahu :( neden sana daha ileri bir tarih verdi. Bak iyice gıcık oldum doktora.
Dondurulmuştu canım bugün 8.gun akşam tekrar kan vericem. Ama az önce bir idrar testi deneyeyin dedim negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Bir de sizlere bir şey soracağım 6. Günümde göğsüm acımıştı çok sevinmiştim ama iki gündür acı falan gitti tutsa da bazı günler acının gittiği oluyo mu acaba
Normal kaset testlerde hemen çizgi belirmez. Erken gebelik testi dene. Predictor markayı tavsiye ederim.

(Ben çalışırken ne kadar çok şey yazışmışsınız. Aramda hepsine cevap vermeye çalıştım😁)

Benim de aynen öyle oluyor hatta adet başlangıcı veya üşütmüşüm gibi ağrı giriyor.

Ben de sanırım belirtisizlikler kraliçesiyim😅 deli gibi yemek yememin dışında başka bir belirtim yok.

Benim kafam hiç almadı bu durumu yahu :KK43: neden sana daha ileri bir tarih verdi. Bak iyice gıcık oldum doktora.

Normal kaset testlerde hemen çizgi belirmez. Erken gebelik testi dene. Predictor markayı tavsiye ederim.

(Ben çalışırken ne kadar çok şey yazışmışsınız. Aramda hepsine cevap vermeye çalıştım😁)
Erken gebelik testinin fiyatıyla kan testi aynı fiyat diye almadım dedim nasıl olsa akşam kan vercem 😊

Benim kafam hiç almadı bu durumu yahu :KK43: neden sana daha ileri bir tarih verdi. Bak iyice gıcık oldum doktora.

Cok.sukur canm darısı bekleyenlere inşallah 🤲

Kizlad dolu ve bos diye ayirt ediliyo bence ya soyle bir baktimda sizde baksaniza bi

Eklentiler

• IMG_20220902_150434_478-01~2.jpeg
    IMG_20220902_150434_478-01~2.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20220902-WA0007.jpeg
    IMG-20220902-WA0007.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 56
stres hiç bitmiyo ki betada görüyosun artcakmı diye strese giriyosun artıyo kese görcemmi diyosun kese görüyosun kalp atışı duycammı diyosun sonra 2 li tarama cinsiyet öğrenme derken derken hep bi bekleyiş alışmak lazım🤣
Ay hic sormayın nasil gececek kalan 8 ay bilmiyorum hep merak hep stres🙈

Ayyy ne güzel görünüyorlar maşallah🧿 Benim ultrasonumda zoraki bir kese görünüyordu😅 bu ultrason karından mı yapıldı? Kaç haftalık dedi?
Çok teşekkür ederim🙏🏻🌸 Yok karından değil alttan muayene etti 5+6 dedi doktorların kullandıkları makineler farklı olabiliyor belki onunla bi ilgisi vardır..

Çok teşekkür ederim🙏🏻🌸 Yok karından değil alttan muayene etti 5+6 dedi doktorların kullandıkları makineler farklı olabiliyor belki onunla bi ilgisi vardır..
Galiba alttan muayenede daha net görünüyor benimki çokk uzaklardan görünüyordu çünkü içini filan görmek mümkün değildi. Bu doktorlar benim kafamı karıştırıyor yahu😅 bizim seninle transferimizde yakındı diye hatırlıyorum ama ben keseyi göreli 1 hafta oldu. Belki erken baktığı için içinde bebiş göremedik :(

23 50 180 512 2500 diye gidiyor benim değerler salı günü doktor kontrolüm var normal mi bu yükselişler 2 tane 5. Gün embriyosu transfer etmişlerdi
10 12. Günler arası 570ten 1600 e çıkınca kesin ikiz hemen bakalım dedi doktor. Ertesi gün gidebildim 2 tane kese gördük. Senin 2500'den yola çıkıyorum ve 2 embriyo transferi olmuşsun oyumu ikizden yana kullanıyorum:)

Back