- 5 Ekim 2014
- 449
- 493
- 303
3 Eylül’e aldım cumartesiye inşallah görülür ya , sağol canımBen de tam 5+0 da gördüm canım keseyi. Görürsün endişe etme. Ne zaman randevun?
Görebilirsem yazarım size de, az kaldı ama meraktan araştır araştır zaman geçmiyo5 di benimki de
Kaset testte pozitif miydi İnşallah öyle bişey olmaz ya hepimiz geçtik o günlerden acısı bambaşkaKizlar bende şimdi kan vermeye gidecegim hic umudum yok ama iki gundur kahverengi akintim oluyo kana donusecek diye korkuyorum boyle bişey başına gelen oldu mu hic yaabide bu ilaclari kullanarak adet olabilir miyiz biz bi fikriniz var mi?
Merhaba ikiz mi sizin ki hayırlı olsjn sağlıkla kucağınıza alın inşallahAminnn inşallah isteyen herkese nasip olsun bu duygu
6+2 erken degilmi kalp duyumu için 7haftada duyuluyormus
Bilmiyorum ki canım emin olamamistim bi dahada yapmadim zaten yapasim gelmedi şimdi doktorada sordum tutunmama belirtisi o dedi kan verdim geldim olumsuz olacqk heraldeKaset testte pozitif miydi İnşallah öyle bişey olmaz ya hepimiz geçtik o günlerden acısı bambaşkaAllah yaşatmasın.
Merhaba hayırlı olsunMerhaba tekrar hepinize, dün keseleri gördük 2 tane:) çok erken gördük daha 4+1de. Cihazla ilgiliymiş erken görünmesi.
İki saate çıkar mı ? İnşallah pozitif çıkar çok muciZeler gördük buralarda . Hayırlısı ise olsun . Bazen çok üzülüp sonra Allah bu yüzden o zaman nasip etmemiş demekki diyoruz neden vermediğini anlıyoruz gerçekten her şeyin zamanı var benim kaçıncı denemem daha yeni pozitife gidiyo. Zamanı geldi belki deBilmiyorum ki canım emin olamamistim bi dahada yapmadim zaten yapasim gelmedi şimdi doktorada sordum tutunmama belirtisi o dedi kan verdim geldim olumsuz olacqk heralde
Oyle canlm tabikide nasio kismet isi zamani geldi mi Rabbim nasip ediyo zamani var demek ki rabbim dayanma sabretme gücü versinİki saate çıkar mı ? İnşallah pozitif çıkar çok muciZeler gördük buralarda . Hayırlısı ise olsun . Bazen çok üzülüp sonra Allah bu yüzden o zaman nasip etmemiş demekki diyoruz neden vermediğini anlıyoruz gerçekten her şeyin zamanı var benim kaçıncı denemem daha yeni pozitife gidiyo. Zamanı geldi belki de
GÖZÜN AYDIN ÇOK GÜZEL HABER DARISI BAŞIMIZA :)Çok şükür bugün kalp atışlarını duydum
Transfer tarihim 29 temmuz 3. Gün embriyosu
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
ÇIKTI MI SONUÇ ? İNŞALLAH GÜZEL HABER GELİROyle canlm tabikide nasio kismet isi zamani geldi mi Rabbim nasip ediyo zamani var demek ki rabbim dayanma sabretme gücü versin
Yok canim çıkmadı ama sanirim adet oldumÇIKTI MI SONUÇ ? İNŞALLAH GÜZEL HABER GELİR
Merhaba, teşekkürler:) Eskişehir'de özel muayenehanede bakıldı. Beta'ya 2 gün arayla baktık transferin 10. Ve 12.gününde. Epey artış oldu 570ten 1600lere çıktı. Hatta korktuk biz normalin üzerinde diye ama doktor ikizdir diye tahmin etmişti.Merhaba hayırlı olsunhangi il hangi hastane acaba ? Beta artışınız nasıl oldu
Allah yardımcın olsun ama inan doğru zamanda mutlaka olacak. benim 3. denemem bu. ilk kez tüp bebekle pozitif gördüm. önceki 2 deneme hüsranla sonuçlandı. umarım bir sonraki çok güzel bir haber olur sana. ama nasıl adet olabildin ki iğnelere devam etmedin mi?Yok canim çıkmadı ama sanirim adet oldum
Amin inşallah sağlıklı bir süreç geçeririmMerhaba ikiz mi sizin ki hayırlı olsjn sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İgnem yoktu benim canım fitil kullaniyordum ama ona ragmen oldum bende anlamadim sonucum çıksın hastane ile konuşacağımAllah yardımcın olsun ama inan doğru zamanda mutlaka olacak. benim 3. denemem bu. ilk kez tüp bebekle pozitif gördüm. önceki 2 deneme hüsranla sonuçlandı. umarım bir sonraki çok güzel bir haber olur sana. ama nasıl adet olabildin ki iğnelere devam etmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?