- 9 Ekim 2020
- 367
- 970
- 33
- 32
Beni de pazartesi çağırdı tam transferimden 1 ay sonra. Allah nasip ederse duycaz civcivmiAynn bende ne olacak acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de pazartesi çağırdı tam transferimden 1 ay sonra. Allah nasip ederse duycaz civcivmiAynn bende ne olacak acaba
Hadi bekleyeceğiz güzel haberleriniBeni de pazartesi çağırdı tam transferimden 1 ay sonra. Allah nasip ederse duycaz civcivi
Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.
Medical parkda doktorum.
hamileyken doğum poliçesi alınabilir. demir sigorta 2 can poliçesi Sompo sigorta doğum paketi varHamile kalmadan önce yaptırman gerekiyodu sağlık sigortasını. Şuanda yaptırsan da doğum teminatı içermez.
CANIM SENIN KAN DEGERLI EN SON KAÇTI ?6+2 erken degilmi kalp duyumu için 7haftada duyuluyormus
9.gun 100 du değer 8 eylüle cagirdiCANIM SENIN KAN DEGERLI EN SON KAÇTI ?
NE ZAMAN ÇAĞIRD DOKTOR KESEYI GORMEK ICIN
Artışın az olması günle alakalı olabilir mi ki ?Çok erken vermişsiniz kan testini benimki de 5. Gün embriyosuydu ve 10. Gün değerim 70 çıkmıştı. Yani biraz beklemenizi tavsiye ediyorum
İkiz mi değerleriniz yüksekmiş ?? Hayırlı olsunAminnnn isteyen herkese nasip olsun bu duygu çok güzel bir his tarifi yok inşallah en kısa zamanda duymak nasip olur
Ben de çok acıkıyorum bulantım yok ama daha 4+5 normaldir bulanmaması vakti var galiba keşke hiç bulanmasa.Kızlarrrr çok yiyorumm. Hemen acıkıyorumm. Midem filan da bulanmıyor. Ekşi şeyler istiyor cnm hep. Siz de durumlar nasıl?
Bulanmasını istemiyorum zaten ama diğer konularda gezerken mide bulantısı yemek yiyememe gibi şeyler yazanları gördüm..benim kuzenim hamileylen 10 kilo verdi mesela. Heralde bünyeden bünyeye değişir. Ayy inşhallah böyle geçer bulantısız. Benim 6. Haftam daha tık yok olmasındaaBen de çok acıkıyorum bulantım yok ama daha 4+5 normaldir bulanmaması vakti var galiba keşke hiç bulanmasa.
Bi arkadaşım 12 haftada daha bulanmamış ne güzel iş . Biz çalışanlara daha zor valla bulantı falan . Tabi bunlar güzel hatıralar insan hamileliğini hissetmek istiyor ama azcık olsun bi hafta falan sonra geçsin bari yollarca bekledik bu zamanlarıBulanmasını istemiyorum zaten ama diğer konularda gezerken mide bulantısı yemek yiyememe gibi şeyler yazanları gördüm..benim kuzenim hamileylen 10 kilo verdi mesela. Heralde bünyeden bünyeye değişir. Ayy inşhallah böyle geçer bulantısız. Benim 6. Haftam daha tık yok olmasındaa
Ben söyledim ama sözlü söyledim rapor verme olayını bilmiyorum ya . Normal 32 .haftada rapor vermiyor muyuz ?Şu iğnelerden ilaçlardan kurtulabilsek bence rahatlıcaz. Benim karnım baya 3 aylık gibi şişti ama semsert. Artık hamileyim diye göbeğimi önemsemiyorum içime çekmiyorum filan
Buarada çalışan hanımlara birşey sorucam. İş yerinize bildirdiniz mi veya ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz gebeliğinizi? Yada ne zaman bildirme zorunluluğu var?
Bende böyle bir çizgi yokHadi bakalım az da bunla uğraşalim da vakit geçsin
Ben sahsen direk doktorumla ilk muaneden sonra icim sinerse doğum ucüreti konusunda anlasacagim nerdeyse haftalik zam geliyo artik tup bebegi bile 12.300 anlastik bir hafta sonra 14.500 oldu en son kese gormede sahit oldum dumduz benim gibi ayri islemsiz t.bebege 23 verdiler dogumda oyle maalesef erkenden anlaşıp garantilemeyi dusunuyorumBizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettirir yok gerçi şimdiye kadar kimseyi çıkarmadılar ama izin dönüşü yeni sene için anlaşmadıklarına çok şahit oldum.
Ya bu arada kızlar doğum paketi alamadım ben hala. Sigorta da yaptırmadık önceden. Tavsiyesi olan var mı? Sizler neler yaptınız?
Bende eksi yiyorum guz erigi buldum agzim buzusuyo eksilikten ama genede devamm ediyorum pirinc pilavının ustune limon sıktım bugun gun icinde de sabah 5 te uyaniyorum erjenden yemek yapip koyuyorum ki abur cubura saldirmayayim diye sennne tuketiyosun gun icindeKızlarrrr çok yiyorumm. Hemen acıkıyorumm. Midem filan da bulanmıyor. Ekşi şeyler istiyor cnm hep. Siz de durumlar nasıl?
Benimki karisik ikiside var ikiz oldugu burdan belliymis demekkiHadi bakalım az da bunla uğraşalim da vakit geçsin
Benimki karisik ikiside var ikiz oldugu burdan belliymis demekki