• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

demir sigorta 2 can poliçesi var hamileler için medicalparkta geçerli.
Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.

Medical parkda doktorum.

Ben de çok acıkıyorum ☺️ bulantım yok ama daha 4+5 normaldir bulanmaması vakti var galiba keşke hiç bulanmasa.
Bulanmasını istemiyorum zaten ama diğer konularda gezerken mide bulantısı yemek yiyememe gibi şeyler yazanları gördüm..benim kuzenim hamileylen 10 kilo verdi mesela. Heralde bünyeden bünyeye değişir. Ayy inşhallah böyle geçer bulantısız. Benim 6. Haftam daha tık yok olmasındaa😅

Bulanmasını istemiyorum zaten ama diğer konularda gezerken mide bulantısı yemek yiyememe gibi şeyler yazanları gördüm..benim kuzenim hamileylen 10 kilo verdi mesela. Heralde bünyeden bünyeye değişir. Ayy inşhallah böyle geçer bulantısız. Benim 6. Haftam daha tık yok olmasındaa😅
Bi arkadaşım 12 haftada daha bulanmamış ne güzel iş . Biz çalışanlara daha zor valla bulantı falan . Tabi bunlar güzel hatıralar insan hamileliğini hissetmek istiyor ama azcık olsun bi hafta falan sonra geçsin bari 😀 yollarca bekledik bu zamanları

Şu iğnelerden ilaçlardan kurtulabilsek bence rahatlıcaz. Benim karnım baya 3 aylık gibi şişti ama semsert. Artık hamileyim diye göbeğimi önemsemiyorum içime çekmiyorum filan😁

Buarada çalışan hanımlara birşey sorucam. İş yerinize bildirdiniz mi veya ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz gebeliğinizi? Yada ne zaman bildirme zorunluluğu var?😅
Ben söyledim ama sözlü söyledim rapor verme olayını bilmiyorum ya . Normal 32 .haftada rapor vermiyor muyuz ?

Hadi bakalım az da bunla uğraşalim da vakit geçsin 🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20220831_212310.jpg
    IMG_20220831_212310.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 51
Bizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettirir🤣 yok gerçi şimdiye kadar kimseyi çıkarmadılar ama izin dönüşü yeni sene için anlaşmadıklarına çok şahit oldum.
Ya bu arada kızlar doğum paketi alamadım ben hala. Sigorta da yaptırmadık önceden. Tavsiyesi olan var mı? Sizler neler yaptınız?
Ben sahsen direk doktorumla ilk muaneden sonra icim sinerse doğum ucüreti konusunda anlasacagim nerdeyse haftalik zam geliyo artik tup bebegi bile 12.300 anlastik bir hafta sonra 14.500 oldu en son kese gormede sahit oldum dumduz benim gibi ayri islemsiz t.bebege 23 verdiler dogumda oyle maalesef erkenden anlaşıp garantilemeyi dusunuyorum

Kızlarrrr çok yiyorumm. Hemen acıkıyorumm. Midem filan da bulanmıyor. Ekşi şeyler istiyor cnm hep. Siz de durumlar nasıl?
Bende eksi yiyorum guz erigi buldum agzim buzusuyo eksilikten ama genede devamm ediyorum pirinc pilavının ustune limon sıktım bugun 😂🙈 gun icinde de sabah 5 te uyaniyorum erjenden yemek yapip koyuyorum ki abur cubura saldirmayayim diye sennne tuketiyosun gun icinde

Kizlar tecrübelerimi paylasayim bulantilar 8-12 hafta arasi oluyor benim etrafimdaki hamileliklere gore sanki kiz bebek biraz daha bulanti yapiyor benim oglum var benim bulantim cok hafifti benim cinsiyet tespitim bu yonede. Canin istedigi cana sifadir ama ileede kilo alimi daha fazla oluyor oyuzden biraz dikkat etmenizi hamilelikte 30 kilo almis bir anne olarak soyleyebilirim birde hamilelik fazla tuz sevmez tansiyonunuz olmayabilir ama gebelikte olmayacagi anlamina gelmiyor mumkun oldugunca minimum duzeyde tuz tuketin bol su icin ben 20. Haftadan sonra tansiyonla tanistim 20. Haftaya kadar 3 kilo almistim ama tansiyon problemi covugun beslenmesini etkiliyor ben o kilo alsin diye surekli proteinler vs alirken kilo da aldim o kiloya 2700 cocik dogurdum 🙈 aman dikkat onun disinda nazlanin keyfini cikarin mutlaka bir tane zamanaiz bisey istesin canınız ki esinizin bulma telasesi ani olarak kalsin 10 yil once aralikta karpuz buldurmuslugum var ❤️❤️ Saglicakla alin kucaciklariniza

Back