• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benim ilk bebeğimde 8. haftada başlamıştı bulandım 20. haftaya kadar kusma yaşamıştım. hiç kilo almamış aksine vermiştim. kusma durunca 5. aydan doğuma kadar 13 kilo almıştım :) hani erkenden mide bulantısı olmuyor diye sevinmemek lazım ama inşallah kimse yaşamasın çok zor. o şekilde çalışmak nasıl mümkün olur düşünemiyorum. bu arada benim doktor 10 eylülde gel dedi acaba neden o kadar geç. herkes 5. haftada keseleri görüyor beni niye geç çağırdı acaba :KK43:
Daha geç gidenlerde oldu aramızda kese görmeye. Tamamen doktorun tarzına ve keyfine bağlı :)

Kizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl

Kizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl
Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr

Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr
9 eylul gidecem bende 2 hafta sonra gel dediler banada ama iste zaman gecmiyor ya tedirginim bir yandanda sıkıntı olsa kanama falan olur cok agrim olur diyorum oyle rahatlatiyorum kendimi

Ben de öyleyim. Ara ara kasıklara batmalar oluyor diye seviniyorum 😅
Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?

Kızlar bugünden beri göğüslerimdeki o şişlik yumuşadı gibi ama hala acı var normal mi sizce

Back