• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kizlar bende şimdi kan vermeye gidecegim hic umudum yok ama iki gundur kahverengi akintim oluyo kana donusecek diye korkuyorum boyle bişey başına gelen oldu mu hic yaa 😔 bide bu ilaclari kullanarak adet olabilir miyiz biz bi fikriniz var mi?
Kaset testte pozitif miydi İnşallah öyle bişey olmaz ya hepimiz geçtik o günlerden acısı bambaşka 😒 Allah yaşatmasın.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 50
Kaset testte pozitif miydi İnşallah öyle bişey olmaz ya hepimiz geçtik o günlerden acısı bambaşka 😒 Allah yaşatmasın.
Bilmiyorum ki canım emin olamamistim bi dahada yapmadim zaten yapasim gelmedi şimdi doktorada sordum tutunmama belirtisi o dedi kan verdim geldim olumsuz olacqk heralde

Bilmiyorum ki canım emin olamamistim bi dahada yapmadim zaten yapasim gelmedi şimdi doktorada sordum tutunmama belirtisi o dedi kan verdim geldim olumsuz olacqk heralde
İki saate çıkar mı ? İnşallah pozitif çıkar çok muciZeler gördük buralarda . Hayırlısı ise olsun . Bazen çok üzülüp sonra Allah bu yüzden o zaman nasip etmemiş demekki diyoruz neden vermediğini anlıyoruz gerçekten her şeyin zamanı var benim kaçıncı denemem daha yeni pozitife gidiyo. Zamanı geldi belki de 😒

İki saate çıkar mı ? İnşallah pozitif çıkar çok muciZeler gördük buralarda . Hayırlısı ise olsun . Bazen çok üzülüp sonra Allah bu yüzden o zaman nasip etmemiş demekki diyoruz neden vermediğini anlıyoruz gerçekten her şeyin zamanı var benim kaçıncı denemem daha yeni pozitife gidiyo. Zamanı geldi belki de 😒
Oyle canlm tabikide nasio kismet isi zamani geldi mi Rabbim nasip ediyo zamani var demek ki rabbim dayanma sabretme gücü versin 🤲🏻

Benim ilk bebeğimde 8. haftada başlamıştı bulandım 20. haftaya kadar kusma yaşamıştım. hiç kilo almamış aksine vermiştim. kusma durunca 5. aydan doğuma kadar 13 kilo almıştım :) hani erkenden mide bulantısı olmuyor diye sevinmemek lazım ama inşallah kimse yaşamasın çok zor. o şekilde çalışmak nasıl mümkün olur düşünemiyorum. bu arada benim doktor 10 eylülde gel dedi acaba neden o kadar geç. herkes 5. haftada keseleri görüyor beni niye geç çağırdı acaba :(

Merhaba hayırlı olsun😍 hangi il hangi hastane acaba ? Beta artışınız nasıl oldu
Merhaba, teşekkürler:) Eskişehir'de özel muayenehanede bakıldı. Beta'ya 2 gün arayla baktık transferin 10. Ve 12.gününde. Epey artış oldu 570ten 1600lere çıktı. Hatta korktuk biz normalin üzerinde diye ama doktor ikizdir diye tahmin etmişti.

Yok canim çıkmadı ama sanirim adet oldum 😢
Allah yardımcın olsun ama inan doğru zamanda mutlaka olacak. benim 3. denemem bu. ilk kez tüp bebekle pozitif gördüm. önceki 2 deneme hüsranla sonuçlandı. umarım bir sonraki çok güzel bir haber olur sana. ama nasıl adet olabildin ki iğnelere devam etmedin mi?

Allah yardımcın olsun ama inan doğru zamanda mutlaka olacak. benim 3. denemem bu. ilk kez tüp bebekle pozitif gördüm. önceki 2 deneme hüsranla sonuçlandı. umarım bir sonraki çok güzel bir haber olur sana. ama nasıl adet olabildin ki iğnelere devam etmedin mi?
İgnem yoktu benim canım fitil kullaniyordum ama ona ragmen oldum bende anlamadim sonucum çıksın hastane ile konuşacağım

Back