• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?
Merhaba, bize sormuşsun ama kan vermeden sadece idrar testinde çıkan negatifi değerlendiremeyizki🤷‍♀️ 6. Günün sayılır bugün silikte olsa çizgi çıkması gerekir. Nasıl bir test kullandın.erken gebelik testi yapmadıysan diğer testlerde çıkmaz hemen. Kan vermeyi düşünmüyor musun?

Kızlar bugünden beri göğüslerimdeki o şişlik yumuşadı gibi ama hala acı var normal mi sizce
Valla ben diğer kadınların semptomlarjna belirtilerime hiç bakmıyorum yoksa ben kesin hamile değilim derim😅 dert etmeee. Annelik başlangıcı itibariyle kişiye özel bir süreçmiş onu anladım.

Merhaba, bize sormuşsun ama kan vermeden sadece idrar testinde çıkan negatifi değerlendiremeyizki🤷‍♀️ 6. Günün sayılır bugün silikte olsa çizgi çıkması gerekir. Nasıl bir test kullandın.erken gebelik testi yapmadıysan diğer testlerde çıkmaz hemen. Kan vermeyi düşünmüyor musun?
Erken gebelik testi yapmadım, cumartesi günü kan verebilirsin dedi doktorum öncesinden çıkar mı ki kan testi yapsam

Erken gebelik testi yapmadım, cumartesi günü kan verebilirsin dedi doktorum öncesinden çıkar mı ki kan testi yapsam
Öncelikle bir ezcane den predictor marka erken gebelik testi al. Bugün yap bi bakalım silik çizgi var mı yok mu. Yine çıkmazsa doktorun dediği tarihi beklersin. Sanırım sabırsızsın ve bekleyemiyorsun😅 hepimiz öyleydik. İnş güzel sonuçlanır senin için bu bekleyiş. Testi yaparsan burda paylaşırsın bizde yorumlamaya çalışırız ozaman

Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr
Ben de bugün keseleri gördüm 🥰 13 eylüle verdi kalp üçin benim daha çok var sizden sizin ki daha yakın 😊 inşallah gümbür gümbür duyarız kalp atışlarını sağlıkla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Valla ben diğer kadınların semptomlarjna belirtilerime hiç bakmıyorum yoksa ben kesin hamile değilim derim😅 dert etmeee. Annelik başlangıcı itibariyle kişiye özel bir süreçmiş onu anladım.
Olan şeyler kaybolunca bi boşluk hissediyorum sanki hemen panik yapiyorum 🫢

İgnem yoktu benim canım fitil kullaniyordum ama ona ragmen oldum bende anlamadim sonucum çıksın hastane ile konuşacağım
Neden iğne kullandırmadıklarını anlayamadım. Eğer tekrar hemen transfer yapacaklarsa lütfen bu sefer iğne kullandırsınlar. Hormonlarımız düzgün çalışsa zaten normal yolla gebe kalırdık ilginç yani anlam veremedim🤷‍♀️

Neden iğne kullandırmadıklarını anlayamadım. Eğer tekrar hemen transfer yapacaklarsa lütfen bu sefer iğne kullandırsınlar. Hormonlarımız düzgün çalışsa zaten normal yolla gebe kalırdık ilginç yani anlam veremedim🤷‍♀️
Billiyorum ki canım sebepsiz yaa benimkisi ondan mi vermediler acaba ? Adet oldum bugün hemen zaten yarin çağırdılar rahmin durumuna gore tekrar baslayalim dediler

KIZÇELEER BANADA 12 EYLÜLE KESE ICIN RANDEVU VERILDII :)
BENIM AGRIM OLUYOR ALT KARINDA BU NORMALMİ ARAD VURUYOR
Benim en büyük korkum o :) son 3 gündür gündüzleri karnıma sancılar geliyor. akşamları niyeyse olmuyor herhalde uzandığımdan

Back