- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
Mide bulantım var benim hiçbişey yemek istemiyorumKızlarrrr çok yiyorumm. Hemen acıkıyorumm. Midem filan da bulanmıyor. Ekşi şeyler istiyor cnm hep. Siz de durumlar nasıl?
El- ayak yanması bende de var canım hormonlardan oluyorArkadaşlar benim iki gündür midemde bir hassasiyet var. Bulantı diyemem ama aşırı su varmış gibi midemde. Bugün hiç bir şey yiyemedim, ilk öğünümü akşam 9da yedim. Gece saat 3:30da uyandım hala midemde aynı his. Az yoğurt ve muzla bastırdım, ama yok. Uyuyamıyorum. Ayaklarım ve ellerim alev alev zaten
Cnm çok güzel yazmışsın. Tecrübelerini paylaştığın için sağolKizlar tecrübelerimi paylasayim bulantilar 8-12 hafta arasi oluyor benim etrafimdaki hamileliklere gore sanki kiz bebek biraz daha bulanti yapiyor benim oglum var benim bulantim cok hafifti benim cinsiyet tespitim bu yonede. Canin istedigi cana sifadir ama ileede kilo alimi daha fazla oluyor oyuzden biraz dikkat etmenizi hamilelikte 30 kilo almis bir anne olarak soyleyebilirim birde hamilelik fazla tuz sevmez tansiyonunuz olmayabilir ama gebelikte olmayacagi anlamina gelmiyor mumkun oldugunca minimum duzeyde tuz tuketin bol su icin ben 20. Haftadan sonra tansiyonla tanistim 20. Haftaya kadar 3 kilo almistim ama tansiyon problemi covugun beslenmesini etkiliyor ben o kilo alsin diye surekli proteinler vs alirken kilo da aldim o kiloya 2700 cocik dogurdumaman dikkat onun disinda nazlanin keyfini cikarin mutlaka bir tane zamanaiz bisey istesin canınız ki esinizin bulma telasesi ani olarak kalsin 10 yil once aralikta karpuz buldurmuslugum var Saglicakla alin kucaciklariniza
Ben de tam olarak senin gibi düşündüğüm için acele ediyorum. Para yetiştiremiyoruz hiçbirşeye. HayırlısıBen sahsen direk doktorumla ilk muaneden sonra icim sinerse doğum ucüreti konusunda anlasacagim nerdeyse haftalik zam geliyo artik tup bebegi bile 12.300 anlastik bir hafta sonra 14.500 oldu en son kese gormede sahit oldum dumduz benim gibi ayri islemsiz t.bebege 23 verdiler dogumda oyle maalesef erkenden anlaşıp garantilemeyi dusunuyorum
Bende olmadı cnm öyle birşey. Endişe etme hepimizde farklı şeyler oluyor işte anlam veremediğimiz. Ben mesela 1 hafta susuz kalmış gibi uyanıyorum uykularımdanKızlar gece uyurken bazen elimin uyuşmasıyla uyanıyorum. Parmaklarımı bikaç kez aç-kapa yapınca uyuşma dağılıyor. Aranızda yaşayan var mı bunu? Ben de kan akışında mı sıkıntı oluyo diye korkup İnternetten baktım ama gebeliğin sonlarına doğru hormonlardan dolayı sinir uçları uyuşabiliyo yazıyodu. Gebeliğin sonlarında da değilim ama Allahtan hayırlısı
Bende de var normalde de hep sıcak gelirdi şimdi hepten sıcak yaEl- ayak yanması bende de var canım hormonlardan oluyor
Ay o bende de var. Sabaha kadar 1 litre su içiyorum resmen. Sonra da sürekli çiş. Deliksiz gece uykularıyla şimdiden vedalaştımBende olmadı cnm öyle birşey. Endişe etme hepimizde farklı şeyler oluyor işte anlam veremediğimiz. Ben mesela 1 hafta susuz kalmış gibi uyanıyorum uykularımdan
Bişey dicem senin hamilelik günlüğüm bilgilerinde bebeğinizin kalp atışları oluşmaya başladı yazıyor. Benim de senle tarihlerim aynı olduğu için soruyorum. Madem şuan duyulabiliyor neden bu doktorlar bizi haftaya çağırdılar ki :/Cnm çok güzel yazmışsın. Tecrübelerini paylaştığın için sağolbizimkisi biraz ilk olması ve bilmeyişimizden kaynaklanıyor galiba. Ben oldum olası ekşi şeyleri severiö mesela..aşermek değilde pis boğazlık yaptığımdan da olabilir
Burda böyle ama what to expect te yada diğer uygulamalarda filan öyle göstermiyor. Sanırım kalp atışı başladı ama duyulacak seviyede değilBişey dicem senin hamilelik günlüğüm bilgilerinde bebeğinizin kalp atışları oluşmaya başladı yazıyor. Benim de senle tarihlerim aynı olduğu için soruyorum. Madem şuan duyulabiliyor neden bu doktorlar bizi haftaya çağırdılar ki :/
Erken değil cnm görürsün. Beta takibi yaptırmadığı için doktor ben bilmiyorum betam kaçtı kese gördüğümde.Kızlar kese için 5+0 çok mu erken ya :/ göremezsem üzülür müyüm acaba. Beta en erken kaçken kese çıktı sizin , erken gösteren bir doktor var bildiğiniz ultrason kalitesi önemli diyorlar?
Kaç haftaydı peki ? Benim beta baya uçtu ama büyüdüğünden değil ikizden olabilirErken değil cnm görürsün. Beta takibi yaptırmadığı için doktor ben bilmiyorum betam kaçtı kese gördüğümde.
Bildiğim kadarıyla adet olabilmek için ilaçları kesmek gerekiyor cnm. İçin ferah git inş güzel sonuçlarla dönersinKizlar bende şimdi kan vermeye gidecegim hic umudum yok ama iki gundur kahverengi akintim oluyo kana donusecek diye korkuyorum boyle bişey başına gelen oldu mu hic yaabide bu ilaclari kullanarak adet olabilir miyiz biz bi fikriniz var mi?
5 di benimki deKaç haftaydı peki ? Benim beta baya uçtu ama büyüdüğünden değil ikizden olabilir
İnsallah canım sağolasınBildiğim kadarıyla adet olabilmek için ilaçları kesmek gerekiyor cnm. İçin ferah git inş güzel sonuçlarla dönersin
Ben de tam 5+0 da gördüm canım keseyi. Görürsün endişe etme. Ne zaman randevun?Kızlar kese için 5+0 çok mu erken ya :/ göremezsem üzülürüm. Beta en erken kaçken kese çıktı sizin , yada kaçıncı hafta ? erken gösteren bir doktor var bildiğiniz ultrason kalitesi önemli diyorlar?
Bana ikiz olabilir demişti doktor değerlerim büyümeden değil de ikizden dolayı artıyorsa göremezmiyim acaba .
Leblebi ye cnmArkadaşlar benim iki gündür midemde bir hassasiyet var. Bulantı diyemem ama aşırı su varmış gibi midemde. Bugün hiç bir şey yiyemedim, ilk öğünümü akşam 9da yedim. Gece saat 3:30da uyandım hala midemde aynı his. Az yoğurt ve muzla bastırdım, ama yok. Uyuyamıyorum. Ayaklarım ve ellerim alev alev zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?