2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Daha geç gidenlerde oldu aramızda kese görmeye. Tamamen doktorun tarzına ve keyfine bağlı :)

Kizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl

Kizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl
Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr

Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr
9 eylul gidecem bende 2 hafta sonra gel dediler banada ama iste zaman gecmiyor ya tedirginim bir yandanda sıkıntı olsa kanama falan olur cok agrim olur diyorum oyle rahatlatiyorum kendimi

Hoşgeldinn bir takım güzel işler bizi bekliyor.
Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?

Ben de öyleyim. Ara ara kasıklara batmalar oluyor diye seviniyorum
Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?

Kızlar bugünden beri göğüslerimdeki o şişlik yumuşadı gibi ama hala acı var normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…