- 23 Ekim 2015
- 96
- 126
- 93
Maasallah canmMerhaba tekrar hepinize, dün keseleri gördük 2 tane:) çok erken gördük daha 4+1de. Cihazla ilgiliymiş erken görünmesi.
Kac haftalik canm maasallahÇok şükür bugün kalp atışlarını duydum
Transfer tarihim 29 temmuz 3. Gün embriyosu
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
Merhaba, teşekkürler:) Eskişehir'de özel muayenehanede bakıldı. Beta'ya 2 gün arayla baktık transferin 10. Ve 12.gününde. Epey artış oldu 570ten 1600lere çıktı. Hatta korktuk biz normalin üzerinde diye ama doktor ikizdir diye tahmin etmişti.
Saol kuzum bugün bidaha gidecez bakalım hayırlısı bende şikayetlerimi sayarken birden açtı doktor çekememiştir ağlamaktan bugün inşallah cekecegiz
7+0 oldu bugün. Karından ultrasonla duyulduKac haftalik canm maasallah
Maşallah sağlıkla devamı gelsin7+0 oldu bugün. Karından ultrasonla duyuldu
Daha geç gidenlerde oldu aramızda kese görmeye. Tamamen doktorun tarzına ve keyfine bağlı :)Benim ilk bebeğimde 8. haftada başlamıştı bulandım 20. haftaya kadar kusma yaşamıştım. hiç kilo almamış aksine vermiştim. kusma durunca 5. aydan doğuma kadar 13 kilo almıştım :) hani erkenden mide bulantısı olmuyor diye sevinmemek lazım ama inşallah kimse yaşamasın çok zor. o şekilde çalışmak nasıl mümkün olur düşünemiyorum. bu arada benim doktor 10 eylülde gel dedi acaba neden o kadar geç. herkes 5. haftada keseleri görüyor beni niye geç çağırdı acaba
Valla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorrKizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl
9 eylul gidecem bende 2 hafta sonra gel dediler banada ama iste zaman gecmiyor ya tedirginim bir yandanda sıkıntı olsa kanama falan olur cok agrim olur diyorum oyle rahatlatiyorum kendimiValla 2-3 gündür bende hissedemiyorum bebişi. Belki ilk tutunma kısmı bittiği içindir bilmiyorum. Kese yi gördün mü sen? Ben gördüm ama kalp atışına dahaa çokk var 9 eylül gelmek bilmiyorr
Yayın bazen gidip gelioKizlar benim belirtilerim gitti artik birsey hissetmiyorum onceden sadece alt karinda agri oluyordu o da gitti sizce normal mi sizde durumlar nasıl
Surekli yayin gerek ancak rahatlıyorumYayın bazen gidip gelio
Merak etme hatırlatacaktırkendini
Hahaha acı çekmeye alışmışız kasigim batsın karnım agrisin rahatlık korkutuyor endişeye sokuyorSurekli yayin gerek ancak rahatlıyorum
Kesinlikle o kadar ugrastan sonra hissetmek istiyor insanHahaha acı çekmeye alışmışız kasigim batsın karnım agrisin rahatlık korkutuyor endişeye sokuyor
Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?Hoşgeldinnbir takım güzel işler bizi bekliyor.
Ben de öyleyim. Ara ara kasıklara batmalar oluyor diye seviniyorumHahaha acı çekmeye alışmışız kasigim batsın karnım agrisin rahatlık korkutuyor endişeye sokuyor
Merhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?Ben de öyleyim. Ara ara kasıklara batmalar oluyor diye seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?