Benim 20ydi :) transferden sonra 6. Gündü yanlış hatırlamıyorsam. Kese de hcg 1500 olduğunda görülebiliyormuş canımSizin ilk testinizde değeriniz kaçtı bir de keseyi ne zaman görürüm sizce
İnşallah yiyip içip yatıyorum şimdiden kilo almamAman dikkat ediver kendineAllah selamet versin bu 10 gunluk süreç sana iyi gelecektir evin keyfi baska
Teşekkür ederim kuzumGozunaydin
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cnm. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Güzelce dinlen
Lekelenmem devam ediyor diye yat dinlen dedi bide ben yoğun bi yerde çalışıyorum galiba ondan verdiHayırlı olsun canımKalp atışını duyduysanız neden rapor verdi doktor bir sorun mu gördü? Ya da çalışmanın nasıl bir sakıncası varmış?
Cnm benim doktorumda estrofemi kalp atışını duyunca keseceğiz demiştiKızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.
Cevap verirseniz sevinirim
Hayırlı olsun tatlımmmBende bugün keseyi gördüm kizlarvaktim hic olmadi simdi ata bildim fotografi darisi isteyelerin başına
Eki Görüntüle 3121472
Sulgen benim de yoğun akıntılarım var 5. Günden beri şeffaf. 1 kerede yerleşme kanaması gibi renkli oldu. Sonra pozitifi gördüm. Ya hamileliktendir ya da progestandan. Kötü koku değişik renk ya da kan yoksa endişelenmeyin deniyor. Ben de bebeklerin varlığına yorup kendimi rahatlattım hep.İyi geceler kızlar size bisey sormak istiyorum başına gelen varsa cevap verirse sevinirimbenim her ay yumurtlama donemimde seffag uzayan akintim gelir hatta opuden önce de baya yoğun bi şekilde gelmisti transferimi olduktan sonra 2.gunu kahverengi leke seklinde az bisey yine ayni akintidan geldi 3. Gunude yine az bi sekde bu sefer şeffaf geldi sonra bi daha gormedim taki bugüne kadar bugünde transferimin 8.gunu bu sefer biraz daga yoğun geldi sizce bu ne ben yeniden yumurtluyorum anlamadım yada bebegin tutunma belirtisi mi bilemedim var mı böyle bişey başına gelen hiç?
Benim doktor da pozitifi duyar duymaz kesti. Tekrar tekrar sordum daha paket bitmedi bırakıyorum doğru mu duydum diye. Kararlı şekilde bırak dedi. Progestana devam ediyorsun değil mi?Kızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.
Cevap verirseniz sevinirim
Bende de sürekli akıntı beyaz renkli hiç durmuyor. Günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorumİyi geceler kızlar size bisey sormak istiyorum başına gelen varsa cevap verirse sevinirimbenim her ay yumurtlama donemimde seffag uzayan akintim gelir hatta opuden önce de baya yoğun bi şekilde gelmisti transferimi olduktan sonra 2.gunu kahverengi leke seklinde az bisey yine ayni akintidan geldi 3. Gunude yine az bi sekde bu sefer şeffaf geldi sonra bi daha gormedim taki bugüne kadar bugünde transferimin 8.gunu bu sefer biraz daga yoğun geldi sizce bu ne ben yeniden yumurtluyorum anlamadım yada bebegin tutunma belirtisi mi bilemedim var mı böyle bişey başına gelen hiç?
Maasallah canmKızlar bende geldim8.gün 168
10.gün 359,68
12. Gün 649,07
Test sonuçlarım6 Eylül de kese için çağırdı doktorum. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Bildiğiniz güzel programlar varsa söyleyin canlarKizlar "hamilelik+" diye program indirdim bebeğin goruntusunu çevire çevire inceleyebilirsiniz güzel hoşuma gitti
Sizin önereceğiniz takip programı var mi
Maasallah canm darısı bizlereBende bugün keseyi gördüm kizlarvaktim hic olmadi simdi ata bildim fotografi darisi isteyelerin başına
Eki Görüntüle 3121472
Transfer hangi tarihte olmuştu acabaBende bugün keseyi gördüm kizlarvaktim hic olmadi simdi ata bildim fotografi darisi isteyelerin başına
Eki Görüntüle 3121472
Teşekkur ederim canim inşallah sizlere nasip olsunMaşallah canım
Amin kuzum Allah sizede nasip etsin insallahMaasallah canm darısı bizlerekese uzunca erkek mi ne
10 AğustosTransfer hangi tarihte olmuştu acaba
Teşekkur ederim canim 4 hafta 6 günlük bugün kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi sende kac haftalik sayiliyor?Hayırlı olsun tatlımmmkaç haftalıkmış? Kalp atışına nezaman çağırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?