- 13 Ağustos 2022
- 662
- 761
- 18
- 37
Bulantı yaşamayan birsürü gebe arkadaşım oldu. Bence olmaması daha güzel. Ama sen öyle hissediyorsan tabiki mutlusundurSevmek değilde olmazsa bir sorun teşkil eder olmali kacis yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulantı yaşamayan birsürü gebe arkadaşım oldu. Bence olmaması daha güzel. Ama sen öyle hissediyorsan tabiki mutlusundurSevmek değilde olmazsa bir sorun teşkil eder olmali kacis yok
Ahhh keşke bende yaşamasaydım bunları ama maalesef bunda da yasayacagim hemen olup bitseBulantı yaşamayan birsürü gebe arkadaşım oldu. Bence olmaması daha güzel. Ama sen öyle hissediyorsan tabiki mutlusundur
O bendede var ya bomboş gibi bugün bide regli agrısı gibi sızı başladıKizlarrr bugün sabah kalktığımda midem okadar kazanıyordu ki hafiften bulanti da oldu basliyor sanki birseyler yiyince durdu
Tam 6 haftalik misinO bendede var ya bomboş gibi bugün bide regli agrısı gibi sızı başladı
6+3 ama değişiyor yaTam 6 haftalik misin
Teşekkür ederim yorumun içinBenim 20ydi :) transferden sonra 6. Gündü yanlış hatırlamıyorsam. Kese de hcg 1500 olduğunda görülebiliyormuş canım
Dondurulmuş embriyo olunca kafalar karışıkHanımlar çin burcuna göre cinsiyet tahmini hakkında ne düşünüyorsunuz bilmem ama eğlence olsun diye deneyebilirsiniz. Bana erkek çıktı
Çin Takvimi 2024: Çin Takvimi Bebek Cinsiyet Hesaplama Paneli
Çin takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hesaplayabilirsiniz. 2024 Çin takvimi bebek cinsiyeti hesaplama sayfasından tahmini öğrenebilirsiniz. İşte, çin takvimi...www.sabah.com.tr
Amaa ben o açıdan hiç bakmadım yaa benimkide dondurulmuş. O zaman dondurulduğu aya göre mi hesaplıcamDondurulmuş embriyo olunca kafalar karışık
Oğlumda bende bakmıştım çıkıyor gibi birde ikili test yaptırdığınız hcg orani 50 altındaysa erkek üstüyle kız çıkıyor bilginizeHanımlar çin burcuna göre cinsiyet tahmini hakkında ne düşünüyorsunuz bilmem ama eğlence olsun diye deneyebilirsiniz. Bana erkek çıktı
Çin takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hesaplayabilirsiniz. 2024 Çin takvimi bebek cinsiyeti hesaplama sayfasından tahmini öğrenebilirsiniz. İşte, çin takvimi...www.sabah.com.tr
Geçmiş yorumlari okumamistim bi arkadaş paylaşmişKızlar biz gebelik haftamızı nasıl hesapliyoruz normal gebeliklerden farklı dimi internette var transfer tarihine göre hesaplama öyle değilmi
Dkrt son adete göre bakıyormuş galibaKızlar biz gebelik haftamızı nasıl hesapliyoruz normal gebeliklerden farklı dimi internette var transfer tarihine göre hesaplama öyle değilmi
Neyse artık dr a gidince öğrenicez teşekkür ederimmmDkrt son adete göre bakıyormuş galiba
Hepimiz agıstosta gebe kalınca erkek çıkıyor herhalde bana da erkek çıktıHanımlar çin burcuna göre cinsiyet tahmini hakkında ne düşünüyorsunuz bilmem ama eğlence olsun diye deneyebilirsiniz. Bana erkek çıktı
Yok yahu doğum tarihlerimiz farklı yani yaşımıza göre de değişiyor. Bir de ağustosu sayma son adetin ilk gününü yaz çünkü o zaman dan hamile sayılıyorsunHepimiz agıstosta gebe kalınca erkek çıkıyor herhalde bana da erkek çıktı
Haaa dur ozaman ben transfere göre yaptım kuzumYok yahu doğum tarihlerimiz farklı yani yaşımıza göre de değişiyor. Bir de ağustosu sayma son adetin ilk gününü yaz çünkü o zaman dan hamile sayılıyorsun
KızmışYok yahu doğum tarihlerimiz farklı yani yaşımıza göre de değişiyor. Bir de ağustosu sayma son adetin ilk gününü yaz çünkü o zaman dan hamile sayılıyorsun
Öyle valla günler geçmek bilmiyorKızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi