Kafam karıştı yahu. Ben senden 1 gün sonra transfer oldum. Benimkisi nasıl 5+5 oluyor :) bence seninki daha büyük çünkü benden sonra gittiğin için kese görmeye bak içinde bebişte görünüyor. Benimkin de görünmüyordu. Neye göre hesapladı senin doktorun keseye göre mi acaba? Bence senin 6. HaftanTeşekkur ederim canim 4 hafta 6 günlük bugün kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi sende kac haftalik sayiliyor?
Bende anlamadım canim transfer tarihine göre hesap yapti transfer günü reglimin 15 ci günuydu ama bencede bebek büyük görünüyo soyleidm kac haftalik soylemedi yanindaki asistan telefonda hesap yapib soylediKafam karıştı yahu. Ben senden 1 gün sonra transfer oldum. Benimkisi nasıl 5+5 oluyor :) bence seninki daha büyük çünkü benden sonra gittiğin için kese görmeye bak içinde bebişte görünüyor. Benimkin de görünmüyordu. Neye göre hesapladı senin doktorun keseye göre mi acaba? Bence senin 6. Haftanyoksa 3. Gün embrosu muydu seninki? O bile 3 gün farkettirir en fazla
3 gun embiroysuydu evetKafam karıştı yahu. Ben senden 1 gün sonra transfer oldum. Benimkisi nasıl 5+5 oluyor :) bence seninki daha büyük çünkü benden sonra gittiğin için kese görmeye bak içinde bebişte görünüyor. Benimkin de görünmüyordu. Neye göre hesapladı senin doktorun keseye göre mi acaba? Bence senin 6. Haftanyoksa 3. Gün embrosu muydu seninki? O bile 3 gün farkettirir en fazla
Yani iste bilemedim canım ben progestan fitil kullaniyorum aynisini asilamalarimda da kullandım ama hic böyle bi akıntı görmedim valla geri mi yumurtluyorum diye korktumSulgen benim de yoğun akıntılarım var 5. Günden beri şeffaf. 1 kerede yerleşme kanaması gibi renkli oldu. Sonra pozitifi gördüm. Ya hamileliktendir ya da progestandan. Kötü koku değişik renk ya da kan yoksa endişelenmeyin deniyor. Ben de bebeklerin varlığına yorup kendimi rahatlattım hep.
Benim doktor da pozitifi duyar duymaz kesti. Tekrar tekrar sordum daha paket bitmedi bırakıyorum doğru mu duydum diye. Kararlı şekilde bırak dedi. Progestana devam ediyorsun değil mi?
Ben sana bir hesap yapıp dönücem bekle3 gun embiroysuydu evet
Yaa beyaz akinti fitilden oluyor ondan eminimde bunu bilemedim işte canımBende de sürekli akıntı beyaz renkli hiç durmuyor. Günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum
5+1 sin sen en küçük halinle yani tahmini doğumun 1 MayısBende anlamadım canim transfer tarihine göre hesap yapti transfer günü reglimin 15 ci günuydu ama bencede bebek büyük görünüyo soyleidm kac haftalik soylemedi yanindaki asistan telefonda hesap yapib soyledi
Yuvarlak olunca kız diyolar bunu bir grupta söylemişlerdi yeni öğrendim cinsiyeti öğrenince etiketle muhakkak beni doğru çıkacak miAmin kuzum Allah sizede nasip etsin insallahnerden anladin kese uzun oldukda erkek mi oluyo? Sen tabi bizden daha tecrubelisin bilirsin
Nasil hesapladın canim5+1 sin sen en küçük halinle yani tahmini doğumun 1 Mayıs
Tamam canim muhakkak seni etiketliyecemYuvarlak olunca kız diyolar bunu bir grupta söylemişlerdi yeni öğrendim cinsiyeti öğrenince etiketle muhakkak beni doğru çıkacak mi
Daha önce paylaşmıştım yine paylaşayım.Nasil hesapladın canim
AynnTamam canim muhakkak seni etiketliyecemguzel bilgiymis vallaha gercekse
Cnm seninki yüksek evet Günlük 400 mikrogram (0.4 mg) idealiymiş. Tam aldığın için endişe etme ama bundan sonra tam kullanma zehirlenme etkisi yapabiliyormuş bazı gebelerde.Kızlar günaydınbana folik asit folbiol vermişti doktor ama yarım iç diyordu ağır bi ilaç galiba ben kırmaya üşendim tam içiyorum .
Folbiol tam kullanan var mı size de mi yarım dediler yoksa ?? Folik asitin de fazlası zararmış sanırım . Ben nette baktığımda 5 mg folik yazıyodu az bile gelmişti günde 400 mg alınmıyor mu aslında
Sen seviyorsun bu bulantı işini galibaKizlarrr bugün sabah kalktığımda midem okadar kazanıyordu ki hafiften bulanti da oldu basliyor sanki birseyler yiyince durdu
Aaa bidakka . Ben şimdi anladım araştırınca ben 400 ile 5 kıyaslıyordum ama bu 5mg yani 5000 mikrogram . 2500 alayım diye yarım veriyordu demekki fazlası çocukta otizm yapıyormuş sanırımCnm seninki yüksek evet Günlük 400 mikrogram (0.4 mg) idealiymiş. Tam aldığın için endişe etme ama bundan sonra tam kullanma zehirlenme etkisi yapabiliyormuş bazı gebelerde.
Ya sen değiştir bu takviyeyi en iyisi benimkinden kullan kafan rahat etsin. Niye böyle başka folik yokmuş gibi sana fazlasını veriyorsa doktorun anlamadım.Aaa bidakka . Ben şimdi anladım araştırınca ben 400 ile 5 kıyaslıyordum ama bu 5mg yani 5000 mikrogram . 2500 alayım diye yarım veriyordu demekki fazlası çocukta otizm yapıyormuş sanırımhatta çeyrek bile olurmuş o yüzden piyasada muadili yok diyordu
Aynısını bende düşündümMaasallah canm darısı bizlerekese uzunca erkek mi ne
Sevmek değilde olmazsa bir sorun teşkil eder olmali kacis yokSen seviyorsun bu bulantı işini galibaben almayayım thanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?