• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İyi geceler kızlar size bisey sormak istiyorum başına gelen varsa cevap verirse sevinirim 🤗 benim her ay yumurtlama donemimde seffag uzayan akintim gelir hatta opuden önce de baya yoğun bi şekilde gelmisti transferimi olduktan sonra 2.gunu kahverengi leke seklinde az bisey yine ayni akintidan geldi 3. Gunude yine az bi sekde bu sefer şeffaf geldi sonra bi daha gormedim taki bugüne kadar bugünde transferimin 8.gunu bu sefer biraz daga yoğun geldi sizce bu ne ben yeniden yumurtluyorum anlamadım yada bebegin tutunma belirtisi mi bilemedim 🤔 var mı böyle bişey başına gelen hiç?

Kızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.

Cevap verirseniz sevinirim 🥰🥰

Kızlarcım ben transferden sonra estrafem kullanmaya başladım. Transferim 6 ağustosta olmuştu. 8 saatte bir içiyordum. 17 ağustosta hcg’m 3004 çıkınca tüp bebek doktorum keselim dedi ve kestim. Bugün gebelik takibimi yapmasını istediğim doktoruma gittim, kalp atışı duyana kadar estrafem kullanıyoruz dedi. Günde 2 sefer, sabah akşam kullan yeter dedi. İki dr birbirinden farklı olunca tereddüt ettim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz.

Cnm benim doktorumda estrofemi kalp atışını duyunca keseceğiz demişti🤷‍♀️

İyi geceler kızlar size bisey sormak istiyorum başına gelen varsa cevap verirse sevinirim 🤗 benim her ay yumurtlama donemimde seffag uzayan akintim gelir hatta opuden önce de baya yoğun bi şekilde gelmisti transferimi olduktan sonra 2.gunu kahverengi leke seklinde az bisey yine ayni akintidan geldi 3. Gunude yine az bi sekde bu sefer şeffaf geldi sonra bi daha gormedim taki bugüne kadar bugünde transferimin 8.gunu bu sefer biraz daga yoğun geldi sizce bu ne ben yeniden yumurtluyorum anlamadım yada bebegin tutunma belirtisi mi bilemedim 🤔 var mı böyle bişey başına gelen hiç?
Sulgen benim de yoğun akıntılarım var 5. Günden beri şeffaf. 1 kerede yerleşme kanaması gibi renkli oldu. Sonra pozitifi gördüm. Ya hamileliktendir ya da progestandan. Kötü koku değişik renk ya da kan yoksa endişelenmeyin deniyor. Ben de bebeklerin varlığına yorup kendimi rahatlattım hep.

Benim doktor da pozitifi duyar duymaz kesti. Tekrar tekrar sordum daha paket bitmedi bırakıyorum doğru mu duydum diye. Kararlı şekilde bırak dedi. Progestana devam ediyorsun değil mi?

Bende de sürekli akıntı beyaz renkli hiç durmuyor. Günde 2-3 kez günlük ped değiştiriyorum

Kızlar bende geldim 🥰 8.gün 168
10.gün 359,68
12. Gün 649,07
Test sonuçlarım 🥰👶🏻 6 Eylül de kese için çağırdı doktorum. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Maasallah canm🧿🥰 aminnn insallah 🤲

Back