• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Teşekkur ederim canim 4 hafta 6 günlük bugün kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi sende kac haftalik sayiliyor?
Kafam karıştı yahu. Ben senden 1 gün sonra transfer oldum. Benimkisi nasıl 5+5 oluyor :) bence seninki daha büyük çünkü benden sonra gittiğin için kese görmeye bak içinde bebişte görünüyor. Benimkin de görünmüyordu. Neye göre hesapladı senin doktorun keseye göre mi acaba? Bence senin 6. Haftan☺️ yoksa 3. Gün embrosu muydu seninki? O bile 3 gün farkettirir en fazla

Kafam karıştı yahu. Ben senden 1 gün sonra transfer oldum. Benimkisi nasıl 5+5 oluyor :) bence seninki daha büyük çünkü benden sonra gittiğin için kese görmeye bak içinde bebişte görünüyor. Benimkin de görünmüyordu. Neye göre hesapladı senin doktorun keseye göre mi acaba? Bence senin 6. Haftan☺️ yoksa 3. Gün embrosu muydu seninki? O bile 3 gün farkettirir en fazla
Bende anlamadım canim transfer tarihine göre hesap yapti transfer günü reglimin 15 ci günuydu ama bencede bebek büyük görünüyo soyleidm kac haftalik soylemedi yanindaki asistan telefonda hesap yapib soyledi

3 gun embiroysuydu evet

Sulgen benim de yoğun akıntılarım var 5. Günden beri şeffaf. 1 kerede yerleşme kanaması gibi renkli oldu. Sonra pozitifi gördüm. Ya hamileliktendir ya da progestandan. Kötü koku değişik renk ya da kan yoksa endişelenmeyin deniyor. Ben de bebeklerin varlığına yorup kendimi rahatlattım hep.

Benim doktor da pozitifi duyar duymaz kesti. Tekrar tekrar sordum daha paket bitmedi bırakıyorum doğru mu duydum diye. Kararlı şekilde bırak dedi. Progestana devam ediyorsun değil mi?
Yani iste bilemedim canım ben progestan fitil kullaniyorum aynisini asilamalarimda da kullandım ama hic böyle bi akıntı görmedim valla geri mi yumurtluyorum diye korktum 😂 insallah bebistendir 🤗

Bende anlamadım canim transfer tarihine göre hesap yapti transfer günü reglimin 15 ci günuydu ama bencede bebek büyük görünüyo soyleidm kac haftalik soylemedi yanindaki asistan telefonda hesap yapib soyledi
5+1 sin sen en küçük halinle yani tahmini doğumun 1 Mayıs😘

Amin kuzum Allah sizede nasip etsin insallah 🙏 nerden anladin kese uzun oldukda erkek mi oluyo? 😁 Sen tabi bizden daha tecrubelisin bilirsin
Yuvarlak olunca kız diyolar bunu bir grupta söylemişlerdi yeni öğrendim cinsiyeti öğrenince etiketle muhakkak beni doğru çıkacak mi🤣🥰

Kızlar günaydın 🌞 bana folik asit folbiol vermişti doktor ama yarım iç diyordu ağır bi ilaç galiba ben kırmaya üşendim tam içiyorum .
Folbiol tam kullanan var mı size de mi yarım dediler yoksa ?? Folik asitin de fazlası zararmış sanırım . Ben nette baktığımda 5 mg folik yazıyodu az bile gelmişti günde 400 mg alınmıyor mu aslında 🤔

Kızlar günaydın 🌞 bana folik asit folbiol vermişti doktor ama yarım iç diyordu ağır bi ilaç galiba ben kırmaya üşendim tam içiyorum .
Folbiol tam kullanan var mı size de mi yarım dediler yoksa ?? Folik asitin de fazlası zararmış sanırım . Ben nette baktığımda 5 mg folik yazıyodu az bile gelmişti günde 400 mg alınmıyor mu aslında 🤔
Cnm seninki yüksek evet Günlük 400 mikrogram (0.4 mg) idealiymiş. Tam aldığın için endişe etme ama bundan sonra tam kullanma zehirlenme etkisi yapabiliyormuş bazı gebelerde.

Cnm seninki yüksek evet Günlük 400 mikrogram (0.4 mg) idealiymiş. Tam aldığın için endişe etme ama bundan sonra tam kullanma zehirlenme etkisi yapabiliyormuş bazı gebelerde.
Aaa bidakka . Ben şimdi anladım araştırınca ben 400 ile 5 kıyaslıyordum ama bu 5mg yani 5000 mikrogram . 2500 alayım diye yarım veriyordu demekki fazlası çocukta otizm yapıyormuş sanırım 🙄 hatta çeyrek bile olurmuş o yüzden piyasada muadili yok diyordu

Aaa bidakka . Ben şimdi anladım araştırınca ben 400 ile 5 kıyaslıyordum ama bu 5mg yani 5000 mikrogram . 2500 alayım diye yarım veriyordu demekki fazlası çocukta otizm yapıyormuş sanırım 🙄 hatta çeyrek bile olurmuş o yüzden piyasada muadili yok diyordu
Ya sen değiştir bu takviyeyi en iyisi benimkinden kullan kafan rahat etsin. Niye böyle başka folik yokmuş gibi sana fazlasını veriyorsa doktorun anlamadım.

Eklentiler

• 16618399591818939631209789260055.jpg
    16618399591818939631209789260055.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 15
Back