Akıntı olmadı hiç. Yerleşme kanaması da yaşamadım Çarşamba güzel yükseliş olursa bir daha test vermem randevumu beklerim zaten:) benzer durumlar görmek moral oldu sancı çok azaldı inanBenimde ilk iki hafta baya ağrılar olmuştu sonra geçti yerleşme agridiydi .bugün yine başladı kahverengi akıntı da oldu plesanta yerini temizlerken oluyormuş bu da geçecek inşallah
Bol su iç bol dinlen cnm akintin yoksa hafif yürüyüş yap
Henüz kan vermedin Sanırım senBenimde adet sancısı gibi karnim çok sis bir de ama normaldir diye düşünüyorum ya bugün 9.günüm ilk zamanlar bu kadar değildi sanki
Sancı bitince de endişe oluyorAkıntı olmadı hiç. Yerleşme kanaması da yaşamadım Çarşamba güzel yükseliş olursa bir daha test vermem randevumu beklerim zaten:) benzer durumlar görmek moral oldu sancı çok azaldı inan
Doğru kese görünecek mi içi dolu mu boş mu kalp atışı olacak mı vs vsSancı bitince de endişe oluyor
Yani o endişe hiç bitmio cnm.
O endişe bende de var dün akşam bitane gebelik testim kalmıştı öylesine yapim dedim yapmaz olaydımDoğru kese görünecek mi içi dolu mu boş mu kalp atışı olacak mı vs vs
Happy mom uygulamasini kullaniyorum bendeKizlar "hamilelik+" diye program indirdim bebeğin goruntusunu çevire çevire inceleyebilirsiniz güzel hoşuma gitti
Sizin önereceğiniz takip programı var mi
Ben de indirdim şimdi hoşuma gitti sağolKizlar "hamilelik+" diye program indirdim bebeğin goruntusunu çevire çevire inceleyebilirsiniz güzel hoşuma gitti
Sizin önereceğiniz takip programı var mi
Maşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallahOzel biseyler yiyip icmedim aksama ne pisidiysem onu yedim gun icinde de ilk 2 gun evdeydim cikmadim en az 3 lt su ictim onun sayesinde surekli tuvalete kalktim 4. Gunden sonra da evde durmadim gezdim alisverise gittim bostana gittim cay yaktik yemege ciktik hastaneme gezmeme arabamla gittim geldim transfer zamani sarsilmalar yuzunden endiselenenler icin soyluyorum bence gerek yok yururkende sarsiliyosun zaten cayimi kahvemi ictim bir fincan arkadasim kafayi takmisti maydanoz tueketme diye ben yedim tarlayi yemedikten sonra bir zarar vereceğini dusunmedimahdhhsdg gozumde kalan her seyi en azindan bebekler kesinlesene kadar hamileyim diyerekten yapmaya calistim bebislerimle onlara ufak bir alisveris yaptim ve goz onume koydum elimi karnima koyup esmalar cekiyorum icime vesvese dustugu an o dualara siginiyorum oyle iyi geliyor ki asiri prensipli biri olmadim yanimdakilerinde uzerimde baski kurmasina izin vermedim
Ultrason görüntüsünü de çevirdin miBen de indirdim şimdi hoşuma gitti sağol
Rahmin susuz kalmaması lazım cnmMaşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Herkez su içiyorum demiş. Suyun ne önemi var o kadar. Anlamadım banda izah eder misiniz
Hemm anladım canım inşallah bende dikkat ederim içmeye transfer olunca. Pek suyla aram yok ya malesefRahmin susuz kalmaması lazım cnm
Ve icmeyince kabızlık oluyor ikinmak iyi değil
Bebe de suyun içinde yuzecek inşallah ulaşırız o günlere de
Benimde yoktu dört litre içilecek dediler tuvalette geçiyor günümHemm anladım canım inşallah bende dikkat ederim içmeye transfer olunca. Pek suyla aram yok ya malesef
Maşallah maşallahBende bugün keseyi gördüm kizlarvaktim hic olmadi simdi ata bildim fotografi darisi isteyelerin başına
Eki Görüntüle 3121472
Teşekkurler canimMaşallah maşallah
Maşallah canımBende bugün keseyi gördüm kizlarvaktim hic olmadi simdi ata bildim fotografi darisi isteyelerin başına
Eki Görüntüle 3121472
Benimde yoktu dört litre içilecek dediler tuvalette geçiyor günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?