• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kizlar merhaba ben 3. Gun cift embriyo transferi olmuştumilk degerim 10.gün 103 ikinci degerim 12. Gün 289 du acaba ikiz olabilir mi
Canim tabi Allah bilir de beni. 7. Gun 112 9. Gun 223 11. Gün 480 cikmisti seninki 3. Gunmus bide olabilirde olmayabilirde 🙈😂 3. Gun olusu isi bulandirdi

Kızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükür 🤲🏻 Ama istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle 🙋🏻‍♀️
Hayırlı olsun canım😊 Kalp atışını duyduysanız neden rapor verdi doktor bir sorun mu gördü? Ya da çalışmanın nasıl bir sakıncası varmış?

PoZitif gören , bekleyen herkese merhaba..
Bana 19 Ağustos’ta 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün test günümdü ve sabah kan verdim, sonucum 200. 37 çıktı. Daha sevinmeye fırsat bulamadan bir adet sancısı başladı ve akşama kadar da hiç geçmedi. Daha önce normal yolla gebe kalıp 5. Haftada kimyasal yaşayan biri olarak çok ama çok korkuyorum. Acaba bu bölümdeki pozit Sonuçlanan gebeliklerde bu şekilde olan , yaşayan var mı.?

Bana 19 Ağustos’ta 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün test günümdü ve sabah kan verdim, sonucum 200. 37 çıktı. Daha sevinmeye fırsat bulamadan bir adet sancısı başladı ve akşama kadar da hiç geçmedi. Daha önce normal yolla gebe kalıp 5. Haftada kimyasal yaşayan biri olarak çok ama çok korkuyorum. Acaba bu bölümdeki pozit Sonuçlanan gebeliklerde bu şekilde olan , yaşayan var mı.?
Merhaba cnm. Öncelikle sonucun iyi görünüyor. Sancın çok mu fazla? Kanama vesaire var mı? Bende de şuan gün içinde zaman zaman adet sancısına benzer sancı oluyor ama çok şiddetli değil. Kaybından dolayı yaşadığın endişeyi anlayabiliyorum. Doktorunla görüştün mü bilmiyorum ama kan verip yükselişi takip edersen için rahat edecektir😊

2 gün sonraki kanda yükselişe bak cnm ağrı da olabilir normaldir yinede ehemmiyetli ol🥰

Merhaba cnm. Öncelikle sonucun iyi görünüyor. Sancın çok mu fazla? Kanama vesaire var mı? Bende de şuan gün içinde zaman zaman adet sancısına benzer sancı oluyor ama çok şiddetli değil. Kaybından dolayı yaşadığın endişeyi anlayabiliyorum. Doktorunla görüştün mü bilmiyorum ama kan verip yükselişi takip edersen için rahat edecektir😊
Normal adet zamanı yaşadığım bir ağrı.. gibi doktorumla görüştüm yerleşme ağrısı da olabilir adet sancısı da ilaçlarını almaya devam et mutlaka takip edelim dedi, Çarşamba yeniden test vereceğim tabi ama ona da korkuyorum. Hatta bugün bu sancı başlamasa doktorumla konuşmuştuk 2 hafta sonra gel direkt bakalım demişti,

Normal adet zamanı yaşadığım bir ağrı.. gibi doktorumla görüştüm yerleşme ağrısı da olabilir adet sancısı da ilaçlarını almaya devam et mutlaka takip edelim dedi, Çarşamba yeniden test vereceğim tabi ama ona da korkuyorum. Hatta bugün bu sancı başlamasa doktorumla konuşmuştuk 2 hafta sonra gel direkt bakalım demişti,
Bence sadece hafif bir sancıysa çok normal ama senin canını alan bir sancıysa endişe et dicem ama sanmıyorum sen panik yapıyorsun. İçin rahat etmeyecekse çarşambayı bekleme yarın da acilde kan ver. Kasık ağrısı benim hergün var bu süreçte.

Kızlar bende geldim 🥰 8.gün 168
10.gün 359,68
12. Gün 649,07
Test sonuçlarım 🥰👶🏻 6 Eylül de kese için çağırdı doktorum. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Maşallah cnm. Darısı o güzel keseyi görüp devamında da kalp atışını duymana. 💕

Bence sadece hafif bir sancıysa çok normal ama senin canını alan bir sancıysa endişe et dicem ama sanmıyorum sen panik yapıyorsun. İçin rahat etmeyecekse çarşambayı bekleme yarın da acilde kan ver. Kasık ağrısı benim hergün var bu süreçte.
Yok yok kıvranacak gibi değil ama 9 gün boyunca olmayıp bugün başlaması endişe verdi. Tabi önceki kötü tecrübenin de etkisi var. Açtığınız. Bu konu pozitif gören kişilerin olduğu bir konu olduğundan belki Benim gibi yaşayan vardır da içim rahatlar diye sorayım dedim. Şimdi daha hafifledi keşke komple geçse :)

Benimde adet sancısı gibi karnim çok sis bir de ama normaldir diye düşünüyorum ya bugün 9.günüm ilk zamanlar bu kadar değildi sanki

Yok yok kıvranacak gibi değil ama 9 gün boyunca olmayıp bugün başlaması endişe verdi. Tabi önceki kötü tecrübenin de etkisi var. Açtığınız. Bu konu pozitif gören kişilerin olduğu bir konu olduğundan belki Benim gibi yaşayan vardır da içim rahatlar diye sorayım dedim. Şimdi daha hafifledi keşke komple geçse :)
Benimde ilk iki hafta baya ağrılar olmuştu sonra geçti yerleşme agridiydi .bugün yine başladı kahverengi akıntı da oldu plesanta yerini temizlerken oluyormuş bu da geçecek inşallah
Bol su iç bol dinlen cnm akintin yoksa hafif yürüyüş yap 🌺

Back