Aynen kendi doktoruma mesaj attım oda yat evde ecopirin ve enoxu kes demiş eşim ve ben korktuk biraz acile geldik bari inşallah birşey yokturBenden geliyor hep cnm hiç korkma kıpkırmızı kanamadiktan snr yerlesiyordur bebeğin rahmin genisliyordur
Ne zaman akıntı beni endiselendirmeli diye sorduğumda kırmızı şarıl şarıl kanama olmadıktan snr korkma kan sulandiricilar yapiyor dediler
Geçmiş olsun cnm. Şifa diliyorumAynen kendi doktoruma mesaj attım oda yat evde ecopirin ve enoxu kes demiş eşim ve ben korktuk biraz acile geldik bari inşallah birşey yoktur
Yoktur sıkma canınıAynen kendi doktoruma mesaj attım oda yat evde ecopirin ve enoxu kes demiş eşim ve ben korktuk biraz acile geldik bari inşallah birşey yoktur
Canım bana doktor coraspirin verdi. Bende pıhtılaşma yok ama embriyonun kolay tutunması için dediKizlar size Kan sulandirici verdimi doktorunuz bende pihtilasma varmi yokmu diye baktırmak istiyorum aslinda.yoksa kan sulandiriciyi her hamileye veriyorlarmi
Canım korkma inşallah bişey yokturKızlar bugün lekelenmem geldi doktora geldik dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canımCanım korkma inşallah bişey yoktur
Proluton kalçadan yaptırıp sabah ultrasonla bakacakmış inşallah iyidirYoktur sıkma canını
Saol kuzum inşallahGeçmiş olsun cnm. Şifa diliyorum
İyidir iyi düşün iyi olsunProluton kalçadan yaptırıp sabah ultrasonla bakacakmış inşallah iyidir
Ben de aynı progestan dex ve enox iğne . Ne zamana kadar acaba . Göbek iğnesi neyse de dex için hergün hastaneye gitmek yorucu virüs kapıcaz allah korusun .Bende progestan dex vuruyorum gunde bir yine birde enox vuruyorum canım
Korkma tatlim benim ilk gebeligimde lekelenme olmustu hatta of ya yine hastalaniyorum diye uzulmustum meger yerlesme kanamasimis dert etme yerlesiyor kuzucuk icin rahat olsunKızlar bugün lekelenmem geldi doktora geldik dualarınızı bekliyorum
Amin kuzum valla içimi rahatlattın inşallah yarın sabahta görürüz kendisini tekrar bi sıkıntı olmadan korkuttu bizi mercimek tanesiİyidir iyi düşün iyi olsun
Herhangi bir kanama yok niye kötü bişey olsun bunlar hep önlem alma. dinlen ,güzelce uyu ,suyu bol iç
Hergun eşin karnına daire cizsin içine "ya mübdi" yazsın yirmi kez. (sesli bir sekilde yazarken de okusun) düşükten koruyormus neye inanırsan o yönde ilerler enerjin. Olumlu olalım olumlu olsun inşallah çok emek vererek geldik devamı da gelsin inşallah
İnşallah canım ya ilki kimyasal olup şimdide tamam artık dedik tam böyle olunca korktuk ister istemezKorkma tatlim benim ilk gebeligimde lekelenme olmustu hatta of ya yine hastalaniyorum diye uzulmustum meger yerlesme kanamasimis dert etme yerlesiyor kuzucuk icin rahat olsun
Progestan dex de göbekten yapılıyor. Hatta bana günde 2 doz verdi doktor. Siz niye hastaneye gidiyosunuz anlamadımBen de aynı progestan dex ve enox iğne . Ne zamana kadar acaba . Göbek iğnesi neyse de dex için hergün hastaneye gitmek yorucu virüs kapıcaz allah korusun .
Dex karından yapılıyor diye biliyorum öyleyse evde kendin yapabilirsinBen de aynı progestan dex ve enox iğne . Ne zamana kadar acaba . Göbek iğnesi neyse de dex için hergün hastaneye gitmek yorucu virüs kapıcaz allah korusun .
Gonal yaparken sizlaniyordum nur nimetmis hahahaAy valla benim baya artik karnim aciyor ince uclu igne kullaniyorum ama yinede acima basladi artik
İnşallah hepimizin ilaçları çabucak biter Allah yardımcımız olsunYaa ne guzel bir tarih soylemisler size bende insallah ayi. 6 sinda gidince ogrenicem umarim ilaclar azalir biraz
Seninle ayni durumdayim Canim bende sabah kan vericem aksam aksam evde bi tane test kalmisti hadi yapayim dedim yaptim gecen gunkinden daha da silik cikti predictor Express yaptim ondan mi acab uzerinde adet gununde hizli sonuc yaziyor ben onu erken gebelik testi diye almistim meger early diye bir cesidi daha varmis erken olani oymusMerhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?