• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benden geliyor hep cnm hiç korkma kıpkırmızı kanamadiktan snr yerlesiyordur bebeğin rahmin genisliyordur 💜
Ne zaman akıntı beni endiselendirmeli diye sorduğumda kırmızı şarıl şarıl kanama olmadıktan snr korkma kan sulandiricilar yapiyor dediler
Aynen kendi doktoruma mesaj attım oda yat evde ecopirin ve enoxu kes demiş eşim ve ben korktuk biraz acile geldik bari inşallah birşey yoktur 🤲🏻

Proluton kalçadan yaptırıp sabah ultrasonla bakacakmış inşallah iyidir 🤲🏻
İyidir iyi düşün iyi olsun
Herhangi bir kanama yok niye kötü bişey olsun bunlar hep önlem alma. dinlen ,güzelce uyu ,suyu bol iç
Hergun eşin karnına daire cizsin içine "ya mübdi" yazsın yirmi kez. (sesli bir sekilde yazarken de okusun) düşükten koruyormus neye inanırsan o yönde ilerler enerjin. Olumlu olalım olumlu olsun inşallah çok emek vererek geldik devamı da gelsin inşallah 💙

İyidir iyi düşün iyi olsun
Herhangi bir kanama yok niye kötü bişey olsun bunlar hep önlem alma. dinlen ,güzelce uyu ,suyu bol iç
Hergun eşin karnına daire cizsin içine "ya mübdi" yazsın yirmi kez. (sesli bir sekilde yazarken de okusun) düşükten koruyormus neye inanırsan o yönde ilerler enerjin. Olumlu olalım olumlu olsun inşallah çok emek vererek geldik devamı da gelsin inşallah 💙
Amin kuzum valla içimi rahatlattın inşallah yarın sabahta görürüz kendisini tekrar bi sıkıntı olmadan korkuttu bizi mercimek tanesi 😔 allah razı olsun kuzum

Korkma tatlim benim ilk gebeligimde lekelenme olmustu hatta of ya yine hastalaniyorum diye uzulmustum meger yerlesme kanamasimis dert etme yerlesiyor kuzucuk icin rahat olsun
İnşallah canım ya ilki kimyasal olup şimdide tamam artık dedik tam böyle olunca korktuk ister istemez 😔inşallah sağlıcakla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🏻

Merhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız. 🤲🏻

Merhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız. 🤲🏻
Seninle ayni durumdayim Canim bende sabah kan vericem aksam aksam evde bi tane test kalmisti hadi yapayim dedim yaptim gecen gunkinden daha da silik cikti predictor Express yaptim ondan mi acab uzerinde adet gununde hizli sonuc yaziyor ben onu erken gebelik testi diye almistim meger early diye bir cesidi daha varmis erken olani oymus🤦🏼‍♀️ Allahim yarabbim yuzumuze baksin insallah yarin guzel haberler alalim umudum dusuk olsada yine bi yerde var birseyler

Back