Haftada 1, yarım dozHergun mu vuruluyorsunuz igneyi? Benden 1kez vurulmami istedi dr um ...lekelenmem olunca.. ki uzerinde düşük tehlikesi yoksa kullanilmamali yazıyor? Korktum ben igneden isin asli ama lekelenmemi kesti şükür
Doktor direk haftada 1 vurul dedi canım. Yarın yaptır demedi banaBen şimdiye kadar doktor tarım dediği için yarım vurdurmuştum ama artık ben de tam vurduruyum diyorum. Bebeği tutan en etkili ilaç buymuş kullandıklarımız arasında
Hafta da 1 doz canım benim deHergun mu vuruluyorsunuz igneyi? Benden 1kez vurulmami istedi dr um ...lekelenmem olunca.. ki uzerinde düşük tehlikesi yoksa kullanilmamali yazıyor? Korktum ben igneden isin asli ama lekelenmemi kesti şükür
Ben günlük göbekten progestan dex 25 mg iğne yapıyorum 10.haftaya kadar devam sizin ?Gobekten gunluk igneleriniz yok mu kizlar?
Bende progestan dex vuruyorum gunde bir yine birde enox vuruyorum canımGobekten gunluk igneleriniz yok mu kizlar?
Yaa ne guzel bir tarih soylemisler size bende insallah ayi. 6 sinda gidince ogrenicem umarim ilaclar azalir birazBen günlük göbekten progestan dex 25 mg iğne yapıyorum 10.haftaya kadar devam sizin ?
Protulex ve okapar günlük birer tane vuruyorumGobekten gunluk igneleriniz yok mu kizlar?
Kizlar size Kan sulandirici verdimi doktorunuz bende pihtilasma varmi yokmu diye baktırmak istiyorum aslinda.yoksa kan sulandiriciyi her hamileye veriyorlarmiMerak ediyorum ama genel olarak tup bebek gebeleri kan civiticiyi ve dexi ne zaman birakiyor daha bir makale okudum bebek tutunup saglikli degerler goruldukten sonra diğer hamilelerden farkı yokmus bilimsel olarak bu tüplü otekiler dizel degilmis yaniilac konusunda rahatlasak iyiydi sizi bilmiyorum ama ilac almak benim icin bir fobiye donustu tabiki evlatlarımız icin o konuya hic girmiyorum ama ruh halimi çökertiyor tamamen okadar yoruldum ki yuregim yetmiyor gözümde büyüyor
Benim yok doktorum vermedi herhangi bi igne sadece folikasit ve duphaston (rahim kalinlastirici) hap ‘a devam ediyorumGobekten gunluk igneleriniz yok mu kizlar?
Bu igneleri ne icin kullaniyorsunuzBende progestan dex vuruyorum gunde bir yine birde enox vuruyorum canım
Ne güzel bak senin iğnen yokmuş. Valla usandım yahuBenim yok doktorum vermedi herhangi bi igne sadece folikasit ve duphaston (rahim kalinlastirici) hap ‘a devam ediyorum
Gobekten oksaparGobekten gunluk igneleriniz yok mu kizlar?
Lekelenme normalKızlar bugün lekelenmem geldi doktora geldik dualarınızı bekliyorum
Valla kuzum bilmiyorum kırmızı degil ama kahverengi gelince korktuk bekliyoruz şimdiLekelenme normal
kanama olmadıktan snr korkma cnm
Benden geliyor hep cnm hiç korkma kıpkırmızı kanamadiktan snr yerlesiyordur bebeğin rahmin genisliyordurValla kuzum bilmiyorum kırmızı degil ama kahverengi gelince korktuk bekliyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?