• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Progestan dex de göbekten yapılıyor. Hatta bana günde 2 doz verdi doktor. Siz niye hastaneye gidiyosunuz anlamadım
Bana da ilk transferimde göbekten yaptırıyorlardı göbeğim şişmişti hatta yağlı diye , kendim yapıyordum ama bu sefer başka doktordayım ve kalçadan verdi . Ne farkı var acaba 🙄

Seninle ayni durumdayim Canim bende sabah kan vericem aksam aksam evde bi tane test kalmisti hadi yapayim dedim yaptim gecen gunkinden daha da silik cikti predictor Express yaptim ondan mi acab uzerinde adet gununde hizli sonuc yaziyor ben onu erken gebelik testi diye almistim meger early diye bir cesidi daha varmis erken olani oymus🤦🏼‍♀️ Allahim yarabbim yuzumuze baksin insallah yarin guzel haberler alalim umudum dusuk olsada yine bi yerde var birseyler
Öyle tabi umut hep var ama insan kahroluyor beklerken Rabbim hepimiz için hayırlı kapılar açsın yarın bu sıkıntımızı unutacağımız kadar güzel bir gün olsun inşallah 🤲🏻

Merhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız. 🤲🏻
Canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar paylaşırsın 🙏🏻

Merhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız. 🤲🏻
Canim benim umarim deger artmistir bebisin seninledir 🥰 Allah gönlüne göre versin

Kızlar siz de akşamları erkenden uykuya teslim oluyor musunuz benim gibi? İnsanın 8buçukta uykusu gelir mi ya ve 10-11 saat uyuyup yine de uykuya doyamıyorum. 2 saatte bi kurt gibi acıkıyorum nolucak bu böyle Allah sonumu hayır etsin 🤷🏻‍♀️
Bende oyleyim erkenden uyuyorum ama erkenden de uyaniyorum cok fazla cisim geliyo uyku muyku kalmiyo geriye bende cok acikiyorum ne yicegimi sasiriyorum ama artik onden hazirliyorum ki sacma seylere saldirmayayim diye 2 yumurta haslayip bırakıyorum yemegi sabah erkenden yapiyorum domates salatalik dilip birakiyorum gidip geldikçe cikarip catalliyorum 😂

Zaten bu iğneler beni şimdiden bunalttı :KK43: daha nekadar sabredebilirim bilmiyorum. Bana 12. Haftaya kadar dedi iğneler için. Estrofemi bıraktırıcam dedi kalp atışında. Ama bana saçma gelen hepimize aynı muamele yapılması. Yani Derya nında dediği gibi belki benim kanımda pıhtışaşma sorunu yok ben niye o nalet iğneyi hergün vurunuyorum yada rahim tutunma problemim yok. Ne zaman bunun testini yapıcaklar...hiç sanmam herkese uygulanan protokol gibi birşey. Bunu en iyi eski transfer gruplarından filan buluruz veya daha önce tüp bebek sahibi olmuş birine sormak lazım🤷‍♀️
Bizede mantikli gelmiyo benim ikizlerden ötürü kan hacmi artiyor vucut iki bebege birden kan yetistireniyomus uretmek icin yani bunun icinde kan zaten sulaniyormus kansizligi artiyormus bu da sabah coraspirin aksam enox ikisi birden bana fazla gelmeye basladi gerçekten ayin 6 sina doktoruma randevu aldim o ilgilenecektir ozamana kadarda coraspirini kessem diye geciyo aklimdan yani ignesini vuruyorum zaten bu da cok fazla degilmi

Bizede mantikli gelmiyo benim ikizlerden ötürü kan hacmi artiyor vucut iki bebege birden kan yetistireniyomus uretmek icin yani bunun icinde kan zaten sulaniyormus kansizligi artiyormus bu da sabah coraspirin aksam enox ikisi birden bana fazla gelmeye basladi gerçekten ayin 6 sina doktoruma randevu aldim o ilgilenecektir ozamana kadarda coraspirini kessem diye geciyo aklimdan yani ignesini vuruyorum zaten bu da cok fazla degilmi
Doktora danışmadan bişe yapma cnm pihtidan gebelik kayıpları da çok fazla kalp atışı duyunca yine sorarsin benimki ikiz gebelik değil ben ikisini de kullaniyorum

Back