• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bendekiyle aynı tarz belirtiler cnm. Şimdiden hayırlı olsun🥰 şuan kaçıncı günün ve test zamanın ne zaman?
7. Gunumdeyim canım 5.gunu kaset test yapmistim isikta farkedilecek kadar cok silik çıktı o yuzden pek ümit bağlamadim bide 9.gunu salı günü yapıyım diyorum erken gebelik testi onda daha net çıkar inşallah

7. Gunumdeyim canım 5.gunu kaset test yapmistim isikta farkedilecek kadar cok silik çıktı o yuzden pek ümit bağlamadim bide 9.gunu salı günü yapıyım diyorum erken gebelik testi onda daha net çıkar inşallah
Benim 6. Gün erken gebelikte çıkmıştı. Ama kaset testte yoktu. Predictor marka bulursan onu denemeni tavsiye ederim güzel morel oluyor :)

Benim 6. Gün erken gebelikte çıkmıştı. Ama kaset testte yoktu. Predictor marka bulursan onu denemeni tavsiye ederim güzel morel oluyor :)
Prodoctor almistim ben canim o var elimde onda cikmaz mi acaba eczaciya en iyisi hangisiyse onu ver dedim onu vermiş oda o nasıl acaba?

Prodoctor almistim ben canim o var elimde onda cikmaz mi acaba eczaciya en iyisi hangisiyse onu ver dedim onu vermiş oda o nasıl acaba?
Onunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninle

Eklentiler

• 20220828_115707.jpg
    20220828_115707.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 50
Onunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninle
Aynen onda daha net çıkmış canım inşallah benimde oyle cikar 😂 9.gun yapsam cikar diye düşünüyorum

Screenshot_2022-08-28-12-10-02-12_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

5.gun ki testim böyle benimde cok zor gozukuyo gorebilir misin bilmiyorum da 😂

Simdi memlekete geldim canim koydeyim testim yanimda degil yarın gidecem eve sali sabahi yaparim anca 😂
O zaman sabırla bekliyorsun💕 salı günü güzel haberlerini bekliyoruz. (Bu arada kaset testtekini göremedim çizgiyi yani çekim açısından dolayı da olabilir cnm.)

Kızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?

Tam doz vurduruyorum canım 😊

Ben şimdiye kadar doktor tarım dediği için yarım vurdurmuştum ama artık ben de tam vurduruyum diyorum. Bebeği tutan en etkili ilaç buymuş kullandıklarımız arasında
Hergun mu vuruluyorsunuz igneyi? Benden 1kez vurulmami istedi dr um ...lekelenmem olunca.. ki uzerinde düşük tehlikesi yoksa kullanilmamali yazıyor? Korktum ben igneden isin asli ama lekelenmemi kesti şükür

Back