- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Tam doz vurduruyorum canımKızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam doz vurduruyorum canımKızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?
7. Gunumdeyim canım 5.gunu kaset test yapmistim isikta farkedilecek kadar cok silik çıktı o yuzden pek ümit bağlamadim bide 9.gunu salı günü yapıyım diyorum erken gebelik testi onda daha net çıkar inşallahBendekiyle aynı tarz belirtiler cnm. Şimdiden hayırlı olsun şuan kaçıncı günün ve test zamanın ne zaman?
Aynen bende öyle olacaklar saniyodum valla demek ki ilerleyen haftalarda yavas yavas sisiyo zaten taa bastan sisse 9 ay insan katlanamaz onaAma normal iste ben saniyodumki hep bomba gibi agrili sizili kalcaklar
Ahahshdghdh dusunsene ustune uyuyosun gicir gicir balon ustunde uyuyo gibi dhdhdhhdhAynen bende öyle olacaklar saniyodum valla demek ki ilerleyen haftalarda yavas yavas sisiyo zaten taa bastan sisse 9 ay insan katlanamaz ona
Bitti artik o gunler bence degildirBugünde adet günüm ya belki oyuzdende sistiler
aynnBitti artik o gunler bence degildir
Benim 6. Gün erken gebelikte çıkmıştı. Ama kaset testte yoktu. Predictor marka bulursan onu denemeni tavsiye ederim güzel morel oluyor :)7. Gunumdeyim canım 5.gunu kaset test yapmistim isikta farkedilecek kadar cok silik çıktı o yuzden pek ümit bağlamadim bide 9.gunu salı günü yapıyım diyorum erken gebelik testi onda daha net çıkar inşallah
Ben şimdiye kadar doktor tarım dediği için yarım vurdurmuştum ama artık ben de tam vurduruyum diyorum. Bebeği tutan en etkili ilaç buymuş kullandıklarımız arasındaTam doz vurduruyorum canım
Hahahahah sorma valla amanin zindan olur insana hayatAhahshdghdh dusunsene ustune uyuyosun gicir gicir balon ustunde uyuyo gibi dhdhdhhdh
AhahHahahahah sorma valla amanin zindan olur insana hayat
Prodoctor almistim ben canim o var elimde onda cikmaz mi acaba eczaciya en iyisi hangisiyse onu ver dedim onu vermiş oda o nasıl acaba?Benim 6. Gün erken gebelikte çıkmıştı. Ama kaset testte yoktu. Predictor marka bulursan onu denemeni tavsiye ederim güzel morel oluyor :)
Onunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninleProdoctor almistim ben canim o var elimde onda cikmaz mi acaba eczaciya en iyisi hangisiyse onu ver dedim onu vermiş oda o nasıl acaba?
Aynen onda daha net çıkmış canım inşallah benimde oyle cikar 9.gun yapsam cikar diye düşünüyorumOnunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninle
Onunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninle
Eğer hazır hissediyorsan ben sana gaz vereyim yarın sabah yapAynen onda daha net çıkmış canım inşallah benimde oyle cikar 9.gun yapsam cikar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3120591Onunla da denemiştim ben. Diğeri kadar belirgin çıkmasada onda da çıkmıştı çizgi. Zaten predictor çok pahalı. Prodoctor da aynı işi görüyor. Ben ikisininde aynı gün sonucunu paylaşayım seninle
Simdi memlekete geldim canim koydeyim testim yanimda degil yarın gidecem eve sali sabahi yaparim ancaEğer hazır hissediyorsan ben sana gaz vereyim yarın sabah yap
O zaman sabırla bekliyorsun salı günü güzel haberlerini bekliyoruz. (Bu arada kaset testtekini göremedim çizgiyi yani çekim açısından dolayı da olabilir cnm.)Simdi memlekete geldim canim koydeyim testim yanimda degil yarın gidecem eve sali sabahi yaparim anca
Olabilir canim cok zor gormustum çünkü insallah güzel haberleri verebilirim canımO zaman sabırla bekliyorsun salı günü güzel haberlerini bekliyoruz. (Bu arada kaset testtekini göremedim çizgiyi yani çekim açısından dolayı da olabilir cnm.)
Kızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?
Tam doz vurduruyorum canım
Hergun mu vuruluyorsunuz igneyi? Benden 1kez vurulmami istedi dr um ...lekelenmem olunca.. ki uzerinde düşük tehlikesi yoksa kullanilmamali yazıyor? Korktum ben igneden isin asli ama lekelenmemi kesti şükürBen şimdiye kadar doktor tarım dediği için yarım vurdurmuştum ama artık ben de tam vurduruyum diyorum. Bebeği tutan en etkili ilaç buymuş kullandıklarımız arasında