• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merak ediyorum ama genel olarak tup bebek gebeleri kan civiticiyi ve dexi ne zaman birakiyor daha bir makale okudum bebek tutunup saglikli degerler goruldukten sonra diğer hamilelerden farkı yokmus bilimsel olarak bu tüplü otekiler dizel degilmis yani 😂🙈 ilac konusunda rahatlasak iyiydi sizi bilmiyorum ama ilac almak benim icin bir fobiye donustu tabiki evlatlarımız icin o konuya hic girmiyorum ama ruh halimi çökertiyor tamamen okadar yoruldum ki yuregim yetmiyor gözümde büyüyor 🥺🙈

Merak ediyorum ama genel olarak tup bebek gebeleri kan civiticiyi ve dexi ne zaman birakiyor daha bir makale okudum bebek tutunup saglikli degerler goruldukten sonra diğer hamilelerden farkı yokmus bilimsel olarak bu tüplü otekiler dizel degilmis yani 😂🙈 ilac konusunda rahatlasak iyiydi sizi bilmiyorum ama ilac almak benim icin bir fobiye donustu tabiki evlatlarımız icin o konuya hic girmiyorum ama ruh halimi çökertiyor tamamen okadar yoruldum ki yuregim yetmiyor gözümde büyüyor 🥺🙈
Kizlar size Kan sulandirici verdimi doktorunuz bende pihtilasma varmi yokmu diye baktırmak istiyorum aslinda.yoksa kan sulandiriciyi her hamileye veriyorlarmi

Zaten bu iğneler beni şimdiden bunalttı :KK43: daha nekadar sabredebilirim bilmiyorum. Bana 12. Haftaya kadar dedi iğneler için. Estrofemi bıraktırıcam dedi kalp atışında. Ama bana saçma gelen hepimize aynı muamele yapılması. Yani Derya nında dediği gibi belki benim kanımda pıhtışaşma sorunu yok ben niye o nalet iğneyi hergün vurunuyorum yada rahim tutunma problemim yok. Ne zaman bunun testini yapıcaklar...hiç sanmam herkese uygulanan protokol gibi birşey. Bunu en iyi eski transfer gruplarından filan buluruz veya daha önce tüp bebek sahibi olmuş birine sormak lazım🤷‍♀️

Son düzenleme:
Valla kuzum bilmiyorum kırmızı degil ama kahverengi gelince korktuk bekliyoruz şimdi
Benden geliyor hep cnm hiç korkma kıpkırmızı kanamadiktan snr yerlesiyordur bebeğin rahmin genisliyordur 💜
Ne zaman akıntı beni endiselendirmeli diye sorduğumda kırmızı şarıl şarıl kanama olmadıktan snr korkma kan sulandiricilar yapiyor dediler

Back