2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Progestan dex de göbekten yapılıyor. Hatta bana günde 2 doz verdi doktor. Siz niye hastaneye gidiyosunuz anlamadım
Bana da ilk transferimde göbekten yaptırıyorlardı göbeğim şişmişti hatta yağlı diye , kendim yapıyordum ama bu sefer başka doktordayım ve kalçadan verdi . Ne farkı var acaba

Öyle tabi umut hep var ama insan kahroluyor beklerken Rabbim hepimiz için hayırlı kapılar açsın yarın bu sıkıntımızı unutacağımız kadar güzel bir gün olsun inşallah

Canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar paylaşırsın

Canim benim umarim deger artmistir bebisin seninledir Allah gönlüne göre versin

Bende oyleyim erkenden uyuyorum ama erkenden de uyaniyorum cok fazla cisim geliyo uyku muyku kalmiyo geriye bende cok acikiyorum ne yicegimi sasiriyorum ama artik onden hazirliyorum ki sacma seylere saldirmayayim diye 2 yumurta haslayip bırakıyorum yemegi sabah erkenden yapiyorum domates salatalik dilip birakiyorum gidip geldikçe cikarip catalliyorum

Bizede mantikli gelmiyo benim ikizlerden ötürü kan hacmi artiyor vucut iki bebege birden kan yetistireniyomus uretmek icin yani bunun icinde kan zaten sulaniyormus kansizligi artiyormus bu da sabah coraspirin aksam enox ikisi birden bana fazla gelmeye basladi gerçekten ayin 6 sina doktoruma randevu aldim o ilgilenecektir ozamana kadarda coraspirini kessem diye geciyo aklimdan yani ignesini vuruyorum zaten bu da cok fazla degilmi

Doktora danışmadan bişe yapma cnm pihtidan gebelik kayıpları da çok fazla kalp atışı duyunca yine sorarsin benimki ikiz gebelik değil ben ikisini de kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…