- 5 Ekim 2014
- 449
- 493
- 303
Bana da ilk transferimde göbekten yaptırıyorlardı göbeğim şişmişti hatta yağlı diye , kendim yapıyordum ama bu sefer başka doktordayım ve kalçadan verdi . Ne farkı var acabaProgestan dex de göbekten yapılıyor. Hatta bana günde 2 doz verdi doktor. Siz niye hastaneye gidiyosunuz anlamadım
Evet progestan dex 50 lik ampül kalçadan verdi doktor bana herhon hastenedeym enoxu kendim yapıyorumDex karından yapılıyor diye biliyorum öyleyse evde kendin yapabilirsin
50 lik ampul kalçadan
Öyle tabi umut hep var ama insan kahroluyor beklerken Rabbim hepimiz için hayırlı kapılar açsın yarın bu sıkıntımızı unutacağımız kadar güzel bir gün olsun inşallahSeninle ayni durumdayim Canim bende sabah kan vericem aksam aksam evde bi tane test kalmisti hadi yapayim dedim yaptim gecen gunkinden daha da silik cikti predictor Express yaptim ondan mi acab uzerinde adet gununde hizli sonuc yaziyor ben onu erken gebelik testi diye almistim meger early diye bir cesidi daha varmis erken olani oymusAllahim yarabbim yuzumuze baksin insallah yarin guzel haberler alalim umudum dusuk olsada yine bi yerde var birseyler
Canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar paylaşırsınMerhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız.
Canim benim umarim deger artmistir bebisin seninledirMerhaba hanımlar bugün gün içerisinde yazmıştım testim koyulaşmamıştı yarın sabah kan testi randevusuna gideceğim lütfen bana çok çok dua edin sağlıklı bir gebelik geçiriyor olayım benim de dualarım sizlerle Rabbim dua eden herkesten razı olsun bugün doğum günümdü ama inanılmaz stresli ve üzücü bir gün geçirdim gebeliğin kimyasal olma ihtimali beni ayrı üzdü karın ağrım bel ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı bunlar çok azaldı belirtilerin azalması beni ayrı üzdü inşallah boşuna stres sıkıntı yapmışımdır ve yarın beni mutlu edecek bir sonuç alırım Allah hayırlı kapılar açsın hepimiz için dualarınızda bana da yer verin nolur sizlerde benim dualarımdasınız.
Bende oyleyim erkenden uyuyorum ama erkenden de uyaniyorum cok fazla cisim geliyo uyku muyku kalmiyo geriye bende cok acikiyorum ne yicegimi sasiriyorum ama artik onden hazirliyorum ki sacma seylere saldirmayayim diye 2 yumurta haslayip bırakıyorum yemegi sabah erkenden yapiyorum domates salatalik dilip birakiyorum gidip geldikçe cikarip catalliyorumKızlar siz de akşamları erkenden uykuya teslim oluyor musunuz benim gibi? İnsanın 8buçukta uykusu gelir mi ya ve 10-11 saat uyuyup yine de uykuya doyamıyorum. 2 saatte bi kurt gibi acıkıyorum nolucak bu böyle Allah sonumu hayır etsin
Bizede mantikli gelmiyo benim ikizlerden ötürü kan hacmi artiyor vucut iki bebege birden kan yetistireniyomus uretmek icin yani bunun icinde kan zaten sulaniyormus kansizligi artiyormus bu da sabah coraspirin aksam enox ikisi birden bana fazla gelmeye basladi gerçekten ayin 6 sina doktoruma randevu aldim o ilgilenecektir ozamana kadarda coraspirini kessem diye geciyo aklimdan yani ignesini vuruyorum zaten bu da cok fazla degilmiZaten bu iğneler beni şimdiden bunalttıdaha nekadar sabredebilirim bilmiyorum. Bana 12. Haftaya kadar dedi iğneler için. Estrofemi bıraktırıcam dedi kalp atışında. Ama bana saçma gelen hepimize aynı muamele yapılması. Yani Derya nında dediği gibi belki benim kanımda pıhtışaşma sorunu yok ben niye o nalet iğneyi hergün vurunuyorum yada rahim tutunma problemim yok. Ne zaman bunun testini yapıcaklar...hiç sanmam herkese uygulanan protokol gibi birşey. Bunu en iyi eski transfer gruplarından filan buluruz veya daha önce tüp bebek sahibi olmuş birine sormak lazım
Her hamileye veriyolar galiba suan cunku %99 umuz kullaniyo (tupbebek anneleri icin)Kizlar size Kan sulandirici verdimi doktorunuz bende pihtilasma varmi yokmu diye baktırmak istiyorum aslinda.yoksa kan sulandiriciyi her hamileye veriyorlarmi
Dexi tutunma icin veriyor canim sulandırıcı icinse hiiiiiiiiiiiiic bir bilgim yok ne icin verdiklerinin pihtilasma sorunum yok bildigim kadarıylaBu igneleri ne icin kullaniyorsunuz
Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimKizlar oksapari ince uçlu enjektore boşalttım aşırı kolay oldu eziyet etmişim kendime onca zaman
Kiz ben dexi kendim vuruyorum insülin ignesine cekip gobekten vuruyorum hop bitti sende oyle yapBen de aynı progestan dex ve enox iğne . Ne zamana kadar acaba . Göbek iğnesi neyse de dex için hergün hastaneye gitmek yorucu virüs kapıcaz allah korusun .
Doktora danışmadan bişe yapma cnm pihtidan gebelik kayıpları da çok fazla kalp atışı duyunca yine sorarsin benimki ikiz gebelik değil ben ikisini de kullaniyorumBizede mantikli gelmiyo benim ikizlerden ötürü kan hacmi artiyor vucut iki bebege birden kan yetistireniyomus uretmek icin yani bunun icinde kan zaten sulaniyormus kansizligi artiyormus bu da sabah coraspirin aksam enox ikisi birden bana fazla gelmeye basladi gerçekten ayin 6 sina doktoruma randevu aldim o ilgilenecektir ozamana kadarda coraspirini kessem diye geciyo aklimdan yani ignesini vuruyorum zaten bu da cok fazla degilmi
Anca deneyebildimBen demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim
Oyle tabi mecbur devam isteDoktora danışmadan bişe yapma cnm pihtidan gebelik kayıpları da çok fazla kalp atışı duyunca yine sorarsin benimki ikiz gebelik değil ben ikisini de kullaniyorum
Anca deneyebildim
Gonal den kalmıştı onunla denedim yarı yarıya ince ucuBizimkide kitlikgelecekmis gibi 100 tane almis piyasada siringa bulamazsaniz sorumlusu biziz
Benimde gonalf ler duruoyor daha nolcaksaGonal den kalmıştı onunla denedim yarı yarıya ince ucu
Vakti varsa Dursun cnm dondurulmuş embriyon varsa başkasına ver yoksa sakla piyasada zor bulunuyor ilaclarBenimde gonalf ler duruoyor daha nolcaksa
Ama kalcadan yapılması gerekiyormuş ya acaba aynı ilaç mı sorarım doktora 50 lik ampülKiz ben dexi kendim vuruyorum insülin ignesine cekip gobekten vuruyorum hop bitti sende oyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?