• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ben dün gördüm🥰 ve görene kadar da öyle net bir belirti yoktu. Süreç boyunca ara ara hafif kasık ağrısı ve halsizlik bukadar🤷‍♀️ endişe etme değerlerin iyiyse o keseyi orada göreceksinnn❤️
Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah😘

Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah😘
Teşekkürler😘 biz de hep endişeliydik..bak sırayla gruptaki tüm arkadaşlar alıyoruz güzel haberleri. Negatif enerjiden uzak dur. Endişen olacak olanı değiştirmeyecekki. Bak şimdi de kalp atışını duymak için bekliyoruz. Beklemek bitmiyor..ama çok güzel bir bekleyiş🥰

Teşekkürler cnm seni de bekleriz aramıza yakın zamanda inşallah😘
Ben de çok fazla göğüsle ilgili bir belirti yok. Sanırım sadece 1 gün dokununca ağrı olmuştu o da 12. Gün olabilir yani daha geç zamanlarıydı. Çatlatma iğnesi kullandığım dönemler dokunamıyordum bile sızıdan ve hassasiyetten ama şuan çok normal her zamanki halimdeyim.
İnşallah canım gelebilirim araniza 😂 benimde ayni oyle oldu catlatma ignesi den sonea tas gibi oldu dokunamiyodum bile ama simdi geçti hic bişey hissetmiyorum sadece belim ve sirtim agriyo

Canimcim benim sahsi fikrim su yonde bence senin bebegin gec tutundu ilk testte 2 gibi bir değer ciktigini farz ederssk ertesi gunu bu deger sadece 3 olur bir sonraki gun sadece 4e kavusabilir bak bu degerler arasinda dusununce koyulasmada fark olmayisi bana cok makungeliyor henuz yani daha cok basidir birkac güne yukseldikce deger artisida bekledigim gibi olacaktır 🤔
Çok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun. 🤲🏻💐

Benim memeler basta birazdolgundu simdi meme konusunda pek şikayetim yok normallestiler canim ben aha belirtiler yokmu oluyor falan dedim hatta
Benimde ayni oyleydi canim bugun cok hafiflediler gun geçtikçe azaldi agrisi sizisi zaten hayırlısı olsun hakkımızda dualariniza talibim ❤️

İnşallah canım gelebilirim araniza 😂 benimde ayni oyle oldu catlatma ignesi den sonea tas gibi oldu dokunamiyodum bile ama simdi geçti hic bişey hissetmiyorum sadece belim ve sirtim agriyo
Bence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu iş😘

Bence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu iş😘
O 4.5. gunlerimde oldu canim simdi rahmimin sol tarafina igne batmasi gibi arada batmalar oluyo o kadar insallah olmuştur hayirlisiyla 🤲🏻😂

Çok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun. 🤲🏻💐
Ne demek canim benim ❤️ Allah gonlune gore versin inşallah ilerleyecek bir care ariyoruz hepimiz her animiz cok zor o yuzden moral cok onemli 🥰

Hanımlar keseyi görmeyi bekleyenlere sorum 😀 belirtiniz var mı ya ben bulamıyorum kendimde çok net şeyler ve korkuyorum
Bende de çok net bişey yok canım. Biraz kasık ağrısı var sanki adet gelecek gibi arada oda gidiyor. Birazcık bel ve sırt ağrım var. Bi ara kalmıyor bişeyim yol gibi Merak içindeyim bende 😂

Son düzenleme:
Back