- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Ya herkesin ağrı eşiği farklıdır korkutmiyimAnlatsana biraz sahiden iyi mi oralar misaliahahahdh
Ben hsg filmini anestesisiz yaptırınca o an demiştim ben doğum filan yapamam diyeYa herkesin ağrı eşiği farklıdır korkutmiyimnormal doğum sancısıni çekmedim suni sancı ölüm gibiydi
DAHA KANA BAKTIRMADIM. İDRARDA 2 ÇİZGİ KOYULAŞAN GÖRDÜM 3 GÜN ÜSTÜSTE.Gerçekten mi? Peki değerin kaç çıktı? Allah'ım korktuklarimizi uzak etsin
Sorma hsgden uyaninca kocama dedimki kalk cabuk bak bunlar benim cukumu kestiler bu normal bir agri olamaz asagida biseyler eksik kesin diye yalvardim agri kesici icin yarim saat sonra ancak getirdiler agri kesiciyi ama agladim yok oyle bir aci tupum kapali ve hasarliymis ondan cok aci olmusBen hsg filmini anestesisiz yaptırınca o an demiştim ben doğum filan yapamam diyeçol dayanılmaz bir sancıydı. Eğer onun bilmem kaç katıysa ben yapamam heralde normal. Daha önce mide ameliyatı oldum yani sezaryanı da kaldırabilirim diye düşünüyorum
Hepsinde yaptirdim tabiki ama artik kese ve bebek gobekten gorunuyor vajinal ultrason gebelikte riskli durumlar disinda tercih edilmiyor o yuzden istemiyorumİyi de şuan karın ultrasonundan görünmez ki anca 8. haftada görünür. İlk aşamada vajinal ultrason yapılır siz neden tercih etmiyorsunuz? Yumurta toplama süreçlerinde filan da mı vajinal ultrason yaptırmadınız?
Ben kisir kalmadan onceNe ameliyatı oldun canm o duyguyu tatarsin inşallah
İnşallah 2 gün sonra süprizle karşılaşırsın. 4. Gün embriyosu için 10. Gün testi erken gelmiş olabilir. 12 14 gün sonrasına test tarihi veren doktorlar oluyor. Vardır mutlaka bir bildikleri.Malesef negatif onuncu gün testi dördüncü gün emriyolari idi iki tane Dr iki gün sonra yine test dedi ilaçları kesme dedi umudum kalmadı ama artik
Çok geçmiş olsun canımBen kisir kalmadan oncedisgebelik ameliyati geçirdim doktorum farkedemedi bebek kucuk 7. Haftaya kadar bekleyelim dedi biseye de bakmadi tahlil falan tupum patlayacakken bayilip hasaneye kaldirildim ay cok kotuydu oluydum resmen sonrada bidaha hamile kalamadim tuplerim pert tedaviler yuzunden rahimde miyom ve kistler cikti erimedilerde iste
Canim normalde onun icin dakikasi dakikasina diyorlar ama gonlunu ferah tut insallah bir sorun yoktur illa geciktiren vardir hem 35 dakika bence bir sey olmazKızlar gonal f iğneyi 35 dakika geç vurdum aklımdan çıkmış çok büyük bir sorun olur mu ?
Valla beni kandırdılar hemşireler aneztezi gerektirmez ağrısız biraz adet sancısı gibi dediler bende dedim ben sancılı adete alışkınım ama yoookkk daha asla yani aklı olan öyle bir saçmalığa katlanmasın. Çocuk filan yapmıcam vazgeçtimmm diye bağırıyordum doktoraSorma hsgden uyaninca kocama dedimki kalk cabuk bak bunlar benim cukumu kestiler bu normal bir agri olamaz asagida biseyler eksik kesin diye yalvardim agri kesici icin yarim saat sonra ancak getirdiler agri kesiciyi ama agladim yok oyle bir aci tupum kapali ve hasarliymis ondan cok aci olmusanestezi almasam nolurdu
İnşallah canım çok sağol bugünlük olan oldu artık Allah’a emanetiz telefon alarmımı da kurdum bundan sonra kaçırmam inş Allah’ın izniyleCanim normalde onun icin dakikasi dakikasina diyorlar ama gonlunu ferah tut insallah bir sorun yoktur illa geciktiren vardir hem 35 dakika bence bir sey olmaz
Ama doğum da çocuk çıkınca bir gram ağrı kalmıyor ne kadar değişik birşeyBen hsg filmini anestesisiz yaptırınca o an demiştim ben doğum filan yapamam diyeçol dayanılmaz bir sancıydı. Eğer onun bilmem kaç katıysa ben yapamam heralde normal. Daha önce mide ameliyatı oldum yani sezaryanı da kaldırabilirim diye düşünüyorum
Yaa ben cesaretliyimdir aslında ama oraları kesip bicecekler diye de korkuyorumAma doğum da çocuk çıkınca bir gram ağrı kalmıyor ne kadar değişik birşey
İğne yapıyorlar hissetmiyorsun zatenYaa ben cesaretliyimdir aslında ama oraları kesip bicecekler diye de korkuyorum
Bende hiç yok..olmasında inş. Çünkü normalde de hiç hoşlanmadığıö bir histir kusmak bulantı filan. Naneli şeker tarzi şeylerin iyi geldiğini duymuştumKizlarr aranizda mide bulantisi baslayan var mi? Benim bugun inanilmaz basladi bugune kadar sadece midem yaniyordu ama bugun baya kotuyum.
Midesi bulananlar hangi ilaci kullaniyorsunuz?
Kaçinci haftadasin canimKizlarr aranizda mide bulantisi baslayan var mi? Benim bugun inanilmaz basladi bugune kadar sadece midem yaniyordu ama bugun baya kotuyum.
Midesi bulananlar hangi ilaci kullaniyorsunuz?
Hayırlısı olsun hakkımızdaDAHA KANA BAKTIRMADIM. İDRARDA 2 ÇİZGİ KOYULAŞAN GÖRDÜM 3 GÜN ÜSTÜSTE.
Canm cok geçmiş olsun Allahim birdaha yasatmasinBen kisir kalmadan oncedisgebelik ameliyati geçirdim doktorum farkedemedi bebek kucuk 7. Haftaya kadar bekleyelim dedi biseye de bakmadi tahlil falan tupum patlayacakken bayilip hasaneye kaldirildim ay cok kotuydu oluydum resmen sonrada bidaha hamile kalamadim tuplerim pert tedaviler yuzunden rahimde miyom ve kistler cikti erimedilerde iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?