2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ya herkesin ağrı eşiği farklıdır korkutmiyim normal doğum sancısıni çekmedim suni sancı ölüm gibiydi
Ben hsg filmini anestesisiz yaptırınca o an demiştim ben doğum filan yapamam diye çol dayanılmaz bir sancıydı. Eğer onun bilmem kaç katıysa ben yapamam heralde normal. Daha önce mide ameliyatı oldum yani sezaryanı da kaldırabilirim diye düşünüyorum

Sorma hsgden uyaninca kocama dedimki kalk cabuk bak bunlar benim cukumu kestiler bu normal bir agri olamaz asagida biseyler eksik kesin diye yalvardim agri kesici icin yarim saat sonra ancak getirdiler agri kesiciyi ama agladim yok oyle bir aci tupum kapali ve hasarliymis ondan cok aci olmus anestezi almasam nolurdu

Hepsinde yaptirdim tabiki ama artik kese ve bebek gobekten gorunuyor vajinal ultrason gebelikte riskli durumlar disinda tercih edilmiyor o yuzden istemiyorum

Ne ameliyatı oldun canm o duyguyu tatarsin inşallah
Ben kisir kalmadan once disgebelik ameliyati geçirdim doktorum farkedemedi bebek kucuk 7. Haftaya kadar bekleyelim dedi biseye de bakmadi tahlil falan tupum patlayacakken bayilip hasaneye kaldirildim ay cok kotuydu oluydum resmen sonrada bidaha hamile kalamadim tuplerim pert tedaviler yuzunden rahimde miyom ve kistler cikti erimedilerde iste

Malesef negatif onuncu gün testi dördüncü gün emriyolari idi iki tane Dr iki gün sonra yine test dedi ilaçları kesme dedi umudum kalmadı ama artik
İnşallah 2 gün sonra süprizle karşılaşırsın. 4. Gün embriyosu için 10. Gün testi erken gelmiş olabilir. 12 14 gün sonrasına test tarihi veren doktorlar oluyor. Vardır mutlaka bir bildikleri.

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar gonal f iğneyi 35 dakika geç vurdum aklımdan çıkmış çok büyük bir sorun olur mu ?

Kizlarr aranizda mide bulantisi baslayan var mi? Benim bugun inanilmaz basladi bugune kadar sadece midem yaniyordu ama bugun baya kotuyum.

Midesi bulananlar hangi ilaci kullaniyorsunuz?

Valla beni kandırdılar hemşireler aneztezi gerektirmez ağrısız biraz adet sancısı gibi dediler bende dedim ben sancılı adete alışkınım ama yoookkk daha asla yani aklı olan öyle bir saçmalığa katlanmasın. Çocuk filan yapmıcam vazgeçtimmm diye bağırıyordum doktora Gerçi 5-6 dklık bir işlem ama insanın psikolojisini bozuyor. Doğum sancısı eğer onun gibi birşeyse ben öyle 2 gün oranın açılmasını bekleyemem

Canim normalde onun icin dakikasi dakikasina diyorlar ama gonlunu ferah tut insallah bir sorun yoktur illa geciktiren vardir hem 35 dakika bence bir sey olmaz
İnşallah canım çok sağol bugünlük olan oldu artık Allah’a emanetiz telefon alarmımı da kurdum bundan sonra kaçırmam inş Allah’ın izniyle

Ama doğum da çocuk çıkınca bir gram ağrı kalmıyor ne kadar değişik birşey

Kizlarr aranizda mide bulantisi baslayan var mi? Benim bugun inanilmaz basladi bugune kadar sadece midem yaniyordu ama bugun baya kotuyum.

Midesi bulananlar hangi ilaci kullaniyorsunuz?
Bende hiç yok..olmasında inş. Çünkü normalde de hiç hoşlanmadığıö bir histir kusmak bulantı filan. Naneli şeker tarzi şeylerin iyi geldiğini duymuştum

DAHA KANA BAKTIRMADIM. İDRARDA 2 ÇİZGİ KOYULAŞAN GÖRDÜM 3 GÜN ÜSTÜSTE.
Hayırlısı olsun hakkımızda bende 3gundur test yapiyorum ve koyulaşıyor...ama.bugun lekelenmem olunca dr hemen kan ver takip edelim dedi... sonuc da 19.5 çıkınca endisem arttı. İnşallah yerlesmedir

Canm cok geçmiş olsun Allahim birdaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…