- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
Siz hangi merkeze gidiyosunuzYarın bende gidiyorum sabah gidiyosundur muhtemelen ben ogleden sonra gidicem 2 ye randevu aldim ama kalabaliktan ne zaman sira gelirse artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi merkeze gidiyosunuzYarın bende gidiyorum sabah gidiyosundur muhtemelen ben ogleden sonra gidicem 2 ye randevu aldim ama kalabaliktan ne zaman sira gelirse artik
Teşekkür ederim canım benim Bıraktırdı corasprin kullanıyorum onu bıraktırdı. Ama oksapar iğnemi bıraktırmadı o kanama yapmaz dediCanım geçmiş olsun sen bu kanama olayını yaşadıktan sonra doktorun sana kan sulandırıcıları bıraktırdı mı? Kullanmaya devam ediyor musun?
Allah allah halbuki oksapar daha kuvvetli bi kan sulandırıcıTeşekkür ederim canım benim Bıraktırdı corasprin kullanıyorum onu bıraktırdı. Ama oksapar iğnemi bıraktırmadı o kanama yapmaz dedi
Acibademe gidiyorum cancazim , mustafa tas doktorumSiz hangi merkeze gidiyosunuz
Hic bisey olmaz beybiKızlar gonal f iğneyi 35 dakika geç vurdum aklımdan çıkmış çok büyük bir sorun olur mu ?
Aminnn kimseye yasatmasinCanm cok geçmiş olsun Allahim birdaha yasatmasin
Canım benim üzülme moralini düşürme sakın gün doğmadan neler doğar umudunu yitirme sakınMalesef negatif onuncu gün testi dördüncü gün emriyolari idi iki tane Dr iki gün sonra yine test dedi ilaçları kesme dedi umudum kalmadı ama artik
Kuzum benimki 6 Ağustos
transfer tarihi @Mlk anns 15.08.2022 @whispererr @Melegim elif fruitella @Deniz_kar @derinderin V vildan0 busebarci @kcr01 @tikitak @rvydmrt
Aynen ama o kanama yapmıyomuş öyle söylediler 3 doktorum daAllah allah halbuki oksapar daha kuvvetli bi kan sulandırıcı
Deneyeyim canimBende hiç yok..olmasında inş. Çünkü normalde de hiç hoşlanmadığıö bir histir kusmak bulantı filan. Naneli şeker tarzi şeylerin iyi geldiğini duymuştum
5+4 canimKaçinci haftadasin canim
Aminnn aminnn canim benim hayirli olsun kucagimiza almak nasip olsun inşallah doktorun kestigi ilaclar varmi ne dediHellooo kızçelerrrr bu grubu açmanız çok güzel olmuş bende yeni girebildim dün kesemizi gördük beni bi mutluluk aldı anlatamam bilirsiniz tabi bulantı felan olmadı kasık agrıları hafifledi, işte daha rahatım ama biliyorsunuz tedirginlik hep var ama bi özgüven geldi sanki allahım bebelerimizi kucağımıza saglıcakla almayı nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?Hellooo kızçelerrrr bu grubu açmanız çok güzel olmuş bende yeni girebildim dün kesemizi gördük beni bi mutluluk aldı anlatamam bilirsiniz tabi bulantı felan olmadı kasık agrıları hafifledi, işte daha rahatım ama biliyorsunuz tedirginlik hep var ama bi özgüven geldi sanki allahım bebelerimizi kucağımıza saglıcakla almayı nasip etsin
Katlanmissa cikolata ve kahveler senden miBen cumartesi tekrar kan verecem katlanmis mi diye ayy bir heyecan korku basti beni ya insallah katlanmistir
Bende gecen hafta ayni seyi merak ediyordum saniyordum ki kese gormeye cagirdiklari gibi baska gunde bebek gormeye cagiriyolar kalp atisina cagirdiklari gibi mesela ama kese gorununce bebeginde icinde görünmesi gerekiyormusHayırlı uğurlu olsun Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?
Sağol kuzum bu topik iyi ki var gerçekten içim rahatladı sayenizdeHic bisey olmaz beybi
Olmaz olur mu ya ay zaten dua etmekten adak adamaktan hayir yapmaktan kendimi alamiyorum bu araKatlanmissa cikolata ve kahveler senden mi
Bende sadece tupbebek oncesinde de 6kez gonalf le tedavi oldum mecburen gecirdigim zamanlar olmustu doktorum icimi rahatlatti genel olarak uydugumuz icin tek seferden bisey olmaz dedi bana buna ic karartmaya gerek yok demistiSağol kuzum bu topik iyi ki var gerçekten içim rahatladı sayenizde