• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Canım geçmiş olsun sen bu kanama olayını yaşadıktan sonra doktorun sana kan sulandırıcıları bıraktırdı mı? Kullanmaya devam ediyor musun?
Teşekkür ederim canım benim☺️ Bıraktırdı corasprin kullanıyorum onu bıraktırdı. Ama oksapar iğnemi bıraktırmadı o kanama yapmaz dedi

Hellooo kızçelerrrr💜 bu grubu açmanız çok güzel olmuş bende yeni girebildim 🙈 dün kesemizi gördük beni bi mutluluk aldı anlatamam bilirsiniz tabi 🥰 bulantı felan olmadı kasık agrıları hafifledi, işte daha rahatım ama biliyorsunuz tedirginlik hep var ama bi özgüven geldi sanki 🙈🙈 allahım bebelerimizi kucağımıza saglıcakla almayı nasip etsin 🤲🏻

Hellooo kızçelerrrr💜 bu grubu açmanız çok güzel olmuş bende yeni girebildim 🙈 dün kesemizi gördük beni bi mutluluk aldı anlatamam bilirsiniz tabi 🥰 bulantı felan olmadı kasık agrıları hafifledi, işte daha rahatım ama biliyorsunuz tedirginlik hep var ama bi özgüven geldi sanki 🙈🙈 allahım bebelerimizi kucağımıza saglıcakla almayı nasip etsin 🤲🏻
Aminnn aminnn canim benim hayirli olsun kucagimiza almak nasip olsun inşallah doktorun kestigi ilaclar varmi ne dedi

Hayırlı uğurlu olsun 😊 Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?

Hayırlı uğurlu olsun 😊 Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?
Bende gecen hafta ayni seyi merak ediyordum saniyordum ki kese gormeye cagirdiklari gibi baska gunde bebek gormeye cagiriyolar kalp atisina cagirdiklari gibi mesela ama kese gorununce bebeginde icinde görünmesi gerekiyormus 🥰

Sağol kuzum bu topik iyi ki var gerçekten içim rahatladı sayenizde ❤️❤️❤️
Bende sadece tupbebek oncesinde de 6kez gonalf le tedavi oldum mecburen gecirdigim zamanlar olmustu doktorum icimi rahatlatti genel olarak uydugumuz icin tek seferden bisey olmaz dedi bana buna ic karartmaya gerek yok demisti 😊

Back