2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Sanırım sevmeyi bilmeyen birinden fazlaca ilgi beklemişsiniz… keşke kendi kendinizi şımartmayı bilseydiniz. ne kadar yıprandığınız satırlarınızdan belli, sanırım çılgın atan hormonların payı da var.

Yaradanın size lütfettiği minik kızınızı düşünün kendiniz için olmasa bile onun için mutlu olmanın yollarını arayın ve bulun. Bu kadar bunalmışken kolay olmayacak ama bulacağınıza inanıyorum. Miniğinizin gözlerinde, mimiklerinde, gülüşlerinde bulacaksınız zaten.

(Beni de yalnız bir anne büyüttü ve ona ve çabasına minnettarım, yalnız olmak da korkutmasın gözünüzü)

Herşey geçiyor. Bu günler de geçecek.

Geçecek ve çok güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın. Biraz zaman. Hele bi minnoş doğsun onunla ilgilenirken derdini kederini unutacaksın. Bakacaksın belkide öyle daha mutlusun herşey iyi olacak. Sen saglıgknk koru

Mrb kozalak şurubu u nereden aldınız acaba

kızlar merhaba ,
göbeğinde çizgi oluşan oldu mu? durumlar nasıl herkes iyi mi? hazırlıklar nasıl gidiyor :)

Benim göbek baya büyüdü ama çizgi henüz yok, göbek deliğim ise çok küçüldü.

Dün doktordaydık kızlardan biri 820g diğeri 650g şükürler olsun güzel güzel büyüyorlar.

Odalarını boyadık, beşikler de bu hafta geliyor.
Müthiş heyecanlı bir dönem oldukça hazırız illa ki eksikler var ama zamanla da giderilir.

Önümüzdeki hafta kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim, hatta hastane çantasını da yapmak istiyorum. Hazırlıksız olacağıma erkenden hazır olsun diye.

ayyy maşallah ya 2 tane olmasına rağmen çok güzel kilo almışlar. devamı gelsin inşallah. ben de pusetini, arabasını , beşiğini, yatağını aldım. hatta dün hastane çantası ile port bebe de aldık. ben de senin gibi hazır olsun ters bir durumda sorun olmasın diye bu hafta çantamı hazırlarım. geriye bir tek ana kucağı kaldı sanırım ama illa ki eksikler çıkar :)

kızlar merhaba ,
göbeğinde çizgi oluşan oldu mu? durumlar nasıl herkes iyi mi? hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Canım çizgi dediğin bu öu bilmiyorum ama
Ben göbek deşiğimden aşağıdı göremiyorum bayadır
Karın şekli herşesin öylemi bilmiyorum ama ordan simit gibi çıkıntılı benim karnım:) bide ben çok kilo aldım
neyse camera açtım karnıma bakıyorum dün :) aay şık oldum göbek deliğimden aşagıdaki çizgi rengi nasıl koyulaşmış kahverengi :) bu mu?

evet o göğüs altından başlıyor göbek deliğinden aşağı iniyor renk pigmentlerin orda toplanmış :) benim daha belli belirsiz kaç kilo aldın acaba nem 9 kilo aldım ve 6-7 kilo daha alırım sanki

kızlar merhaba ,
Benim karnım büyümüyor gibi ya..ya da yavaş büyüyor bilmiyorum benim gibi olan var mıdır. Dışarıda 3 aylık gebeler görüyorum benden büyük karınları var. 4 kilo almışım 6 buçuk ayda. Bebeğin ağırlığı da gayet iyi görünüyordu son kontrolümde. Zaman yakınlaştıkça saçma sapan şeyleri kafaya takmaya başladım. Hareketleri az mı acaba diye düşünüyorum bazen. Neyseki pazartesi kontrolüm var doktoruma danışınca biraz im rahatlar.

Hazırlık konusuna gelince ben de yakında en azından hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz hazır dursun diye. Onun dışında ilk etap için sadece anne yanı park yatak aldım.

Kızlaaar tetanozu naptınız vuruldunuz mu
Bu aşıları toplanması mevzusunu ben araştırdım. Tarihi geçmiş aşılar toplatıldı dediler bana. Doktorum da olumsuz birşey söylemedi. Ben 1. yi olmuştum bu haberi duyduğumda şüphe edip geçiltirdim ama sonra 2. yi de oldum. Yine de kefil olamam yani doktorun ne derse onu yap bence cnm çünkü burda her kafadan bir ses çıkar

evet o göğüs altından başlıyor göbek deliğinden aşağı iniyor renk pigmentlerin orda toplanmış :) benim daha belli belirsiz kaç kilo aldın acaba nem 9 kilo aldım ve 6-7 kilo daha alırım sanki
Üst kısım açık renk ama alt kısım baya koyu çizgi ney oluyor o canım bi anlamı var mı :) canım ben çok aldım ya 13,700 14 diyelim kısaca

Canım doktorumda ol dedi hala olmadım ben 1. Geç mi kaldım napıyım bilmiyorum:) tam ikna oldum gibi oldum vurulmaya şimdide ağrır mı yok geç mi kaldım gibi şeyler düştü aklıma

Canım kilom gayet iyi hiç takılma brn olması gerekenden fazla aldım seninki normal önemli olan bebeğin kilosu gelişimi.

Sanırım karın büyüklüğüde iç karınla ilgili bişeymiş
Batıl mı tıbben de doğru mu bilmiyorum:)

Bu arada bende geçen hafta anne yanı park yatak aldım
Ve az bi kıyafet o kadar
Kıyafet konusunda kafam çok karışık
Hem gazla bişey almak istemiyorum
Hemde tam mevsim geçisi doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…