- 28 Ağustos 2022
- 129
- 138
- 18
- 40
Benim oldukça yüksekti ilaçları bıraktıktan sonra düzeldi.Kızlar benim üç tür karacagiğer enzimlerim yüksek çıkıyor doktorv vitaminleri kesti böyle bir durumda karşılaşan oldu mu
Sanırım sevmeyi bilmeyen birinden fazlaca ilgi beklemişsiniz… keşke kendi kendinizi şımartmayı bilseydiniz.Hep sorun vardı ama sonra hep çözüyorduk. sorunları çözdükten sonra çok iyiydik. Eşimle tartışsak da bağırsak da ertesi gün barısıverirdik. 18 yaşından beri tanısıyoruz. Çözemediğimiz tek konu cinsellikti. Cinsel hayatımız neredeyse bitmişti. Ama ben ilk başlarda kendimi suçladım. Dedim ki ben çok huysuzum benden soğudu o yüzden yaklaşmıyor… Bunun üzerine psikoloğa gittim… değişmedi… sonra dedim ki şişmanladım o yüzden, kilo verirsem beni beğenir, kilo verdim… değişmedi… sonra uzun zamandır deniyor ama çocuğumuz olmuyordu… deneme de ne deneme… ayda maksimum 3-4 kez falan birlikte olarak… sonra doktora gittik, eşimde sorun olduğunu öğrendik… dedim ki ondanmış, ameliyat olsun düzelecek… ameliyat oldu… düzelmedi… çocuğumuz olmadı yine… derken tüp bebek önerildi, tüp bebek denedik.. yine tartışmalar devam… dedim ki ben strese giriyorum süreçle ilgili benim huysuzluğumdan, benim düzeltmem lazım… tüp bebek başarılı… ilk haberi verdim.. çok mutluyduk… çok yoğun kanamalar yaşadım ilk üç ay. Düşük atlattım. O süreçte cinsel yaşam yasaktı. O yüzden gözüme batmadı.. asıl çok büyük kavgalar hamilelikle başladı… ilk 3 ay hormonların yüzündendir, yine benim yüzümden dedim… kavgaların ana teması aynı.. sohbet yok, muhabbet yok, merhamet yok, üzerime titreme yok, tam gün aç dururdum bulantılardan, akşam anlatırdım da tepkisiz dinlerdi. Beklerdim ki olur mu bir şeyler yemen lazım bebeğimiz var vs desin… cts pazar saat 2 ye kadar uyur, ben aç aç onu beklerdim… sonra 3 ay bitti… ben artık ne yaparsa yapsın sessiz kalmaya başladım… çünkü kavgadan bıktığını söylemişti… bir üç ay daha geçti, hiç bir şey değişmedi… ben sessiz oldukça beni daha da bir saldı… öyle ki gece iş yerindeki bir kadınla hiç lüzumu olmamasına rağmen yazışıyor, benim mesajlarımı cevapsız bırakıyor… ve işte bu noktaya geldim.. az önce avukatla görüştüm, boşanma sürecini başlatacak…
İkimiz de bebek istiyorduk ama olmuyordu.
Geçecek ve çok güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın. Biraz zaman. Hele bi minnoş doğsun onunla ilgilenirken derdini kederini unutacaksın. Bakacaksın belkide öyle daha mutlusun herşey iyi olacak. Sen saglıgknk korufruitella narinal ve diğer arkadaşlar…
Çok teşekkür ederim.
Eşime sakince evden ayrılmasını söyledim ve ayrıldı.
Biraz ayrı kaldıktan sonra doğumdan sonra boşanma sürecine girmeyi planlıyorum.
Hissettiğim gibi görünmeye hoşgeldim…
Yapayalnızım…
Oysa ben de şu an karnımı okşayan kocamla gelecek hayali kuruyor olmayı dilerdim…
Şu an karnımdaki kızıma ve bana merhamet eden adama sarılarak uyumak isterdim…
En son ne zaman birbirimize sarılarak uyuduk hatırlamıyorum…
Bu hale nasıl geldik bilmiyorum…
En zoru insanlara söylemek olacak…
ve her dakika ağlamaktan yoruldum…
Her dakika ağlamak, ağladığım için bebeğime zarar verdiğimi düşünüp kendimi suçlamak, bir daha ağlamak… kedim hastalandı bir de.. muhtemelen stresten… 3-4 avuç kustu resmen minik can… ona da ayrı kahroluyorum…
selam , ufak tefek sorunlar çoğumuzda var ancak genel olarak iyiyiz şükür. bebişlerle yola devam:) sen nasılsın?SelamÇok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nasılsınız kızlar ? Var mı sıkıntılı durumlar, yoktur inşallah
Mrb kozalak şurubu u nereden aldınız acabaGeçmiş olsun canım ben 2 hafta önce hasta oldum. Ihlamur da içtim doktor da kozalak şurubu önerdi onu da içiyorum abartmamak kaydıyla. geçmek üzere çok şükür. Yoksa o öksürük geçmezdi.
Edit: bir de zencefil cayi
Evet ben de ufak tefek sorunlarla yola devam bugünlerimizi gösteren Allah’a şükürler olsun her halükarda çok mutluyum mucizelerimiz içinselam , ufak tefek sorunlar çoğumuzda var ancak genel olarak iyiyiz şükür. bebişlerle yola devam:) sen nasılsın?
Eczaneden aldım.Mrb kozalak şurubu u nereden aldınız acaba
ayyy maşallah ya 2 tane olmasına rağmen çok güzel kilo almışlar. devamı gelsin inşallah. ben de pusetini, arabasını , beşiğini, yatağını aldım. hatta dün hastane çantası ile port bebe de aldık. ben de senin gibi hazır olsun ters bir durumda sorun olmasın diye bu hafta çantamı hazırlarım. geriye bir tek ana kucağı kaldı sanırım ama illa ki eksikler çıkar :)Benim göbek baya büyüdü ama çizgi henüz yok, göbek deliğim ise çok küçüldü.
Dün doktordaydık kızlardan biri 820g diğeri 650g şükürler olsun güzel güzel büyüyorlar.
Odalarını boyadık, beşikler de bu hafta geliyor.
Müthiş heyecanlı bir dönemoldukça hazırız illa ki eksikler var ama zamanla da giderilir.
Önümüzdeki hafta kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim, hatta hastane çantasını da yapmak istiyorum. Hazırlıksız olacağıma erkenden hazır olsun diye.
Canım çizgi dediğin bu öu bilmiyorum amakızlar merhaba ,
göbeğinde çizgi oluşan oldu mu? durumlar nasıl herkes iyi mi? hazırlıklar nasıl gidiyor :)
evet o göğüs altından başlıyor göbek deliğinden aşağı iniyor renk pigmentlerin orda toplanmış :) benim daha belli belirsiz kaç kilo aldın acaba nem 9 kilo aldım ve 6-7 kilo daha alırım sankiCanım çizgi dediğin bu öu bilmiyorum ama
Ben göbek deşiğimden aşağıdı göremiyorum bayadır
Karın şekli herşesin öylemi bilmiyorum ama ordan simit gibi çıkıntılı benim karnım:) bide ben çok kilo aldım
neyse camera açtım karnıma bakıyorum dün :) aay şık oldum göbek deliğimden aşagıdaki çizgi rengi nasıl koyulaşmış kahverengi :) bu mu?
yok ben yaptırmadım aşılar toplatılmaya başlayınca doktorum bekle yapma dediKızlaaar tetanozu naptınız vuruldunuz mu
Benim karnım büyümüyor gibi ya..ya da yavaş büyüyor bilmiyorum benim gibi olan var mıdır. Dışarıda 3 aylık gebeler görüyorum benden büyük karınları var. 4 kilo almışım 6 buçuk ayda. Bebeğin ağırlığı da gayet iyi görünüyordu son kontrolümde. Zaman yakınlaştıkça saçma sapan şeyleri kafaya takmaya başladım. Hareketleri az mı acaba diye düşünüyorum bazen. Neyseki pazartesi kontrolüm var doktoruma danışınca biraz im rahatlar.kızlar merhaba ,
göbeğinde çizgi oluşan oldu mu? durumlar nasıl herkes iyi mi? hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Bu aşıları toplanması mevzusunu ben araştırdım. Tarihi geçmiş aşılar toplatıldı dediler bana. Doktorum da olumsuz birşey söylemedi. Ben 1. yi olmuştum bu haberi duyduğumda şüphe edip geçiltirdim ama sonra 2. yi de oldum. Yine de kefil olamam yani doktorun ne derse onu yap bence cnm çünkü burda her kafadan bir ses çıkarKızlaaar tetanozu naptınız vuruldunuz mu
Üst kısım açık renk ama alt kısım baya koyu çizgi ney oluyor o canım bi anlamı var mı :) canım ben çok aldım ya 13,700evet o göğüs altından başlıyor göbek deliğinden aşağı iniyor renk pigmentlerin orda toplanmış :) benim daha belli belirsiz kaç kilo aldın acaba nem 9 kilo aldım ve 6-7 kilo daha alırım sanki
Canım doktorumda ol dedi hala olmadım ben 1. Geç mi kaldım napıyım bilmiyorum:) tam ikna oldum gibi oldum vurulmaya şimdide ağrır mı yok geç mi kaldım gibi şeyler düştü aklımaBu aşıları toplanması mevzusunu ben araştırdım. Tarihi geçmiş aşılar toplatıldı dediler bana. Doktorum da olumsuz birşey söylemedi. Ben 1. yi olmuştum bu haberi duyduğumda şüphe edip geçiltirdim ama sonra 2. yi de oldum. Yine de kefil olamam yani doktorun ne derse onu yap bence cnm çünkü burda her kafadan bir ses çıkar
Canım kilom gayet iyi hiç takılma brn olması gerekenden fazla aldım seninki normal önemli olan bebeğin kilosu gelişimi.Benim karnım büyümüyor gibi ya..ya da yavaş büyüyor bilmiyorum benim gibi olan var mıdır. Dışarıda 3 aylık gebeler görüyorum benden büyük karınları var. 4 kilo almışım 6 buçuk ayda. Bebeğin ağırlığı da gayet iyi görünüyordu son kontrolümde. Zaman yakınlaştıkça saçma sapan şeyleri kafaya takmaya başladım. Hareketleri az mı acaba diye düşünüyorum bazen. Neyseki pazartesi kontrolüm var doktoruma danışınca biraz im rahatlar.
Hazırlık konusuna gelince ben de yakında en azından hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz hazır dursun diye. Onun dışında ilk etap için sadece anne yanı park yatak aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?