2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

24-28 arası oluyormuş. sonrasında etkisi arttığından tedavi çok işe yaramıyormuş.

Medicalpark Florya’dan fiyat aldım ben de “ikiz sezaryen sadece operasyon için 20.000” dediler. Paket değil yani yatış / tahlil hiç bir şeyi kapsamıyor.
Acıbadem Atakent şu an fiyat aldığım yerler arasında en makulu.

Kontrolüm 7 Şubat, şeker yüklemesini de o zamana kadar yaptırmam lazım.

Bir de boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum 3 gündür. (Zencefil, bal, limon, tuzlu su silahlarım )
Çok dikkat ediyorum, maskesiz dışarı adım atmıyorum, kimseyle öpülüp tokalaşmıyorum çok zorunda olmadıkça) ama hasta olmayı başarıyorum şimdi de düşünüyorum doğuma daha var acaba grip aşısı olsam mı?

ay evet grip aşısı ile ilgili bende görüş bekliyırum acıkcası .

tetanoz tek doz oldum 2. olmayı düşünmüyorm ama grip aşısı güzel olabilir bende gecen hafta grip enfeksiyon geçirdim korkmjyo değilim

oyyy ben de çok kilo aldım diyorum baştan desene bana moral olsun verirsin inşallah ya diyet yapacak değiliz ya. kaç kiloyla başlamıştın peki? doktorlar zayıf insanlar daha çok kilo alır diyor
Yaa haha canım valla inan hiç takılmıyorum çünkü resme yemek yemek hobi oldu bende öyle seviyorum ki senelerce hastaneye hastane dolaştım 43 olduğumu bilirim 48 olmak için az ağlamadım hep iştahla yemek yiyenlere özenirdim 48 dim canım transfer öncesi iğnelere başlayınca 50 oldum. Yani 50 kiloyla hamile kaldım
Eğer şeker çıkmazsa kiloyu sorun etmiyorum 75 le doğururum bn bu gidişle

ben sadece doğum ne kadar dedim 20.000 TL dediler detay sormadım. Acıbadem Atakent için de devlet hastanesi gibi diyorlar hiç gitmedim orası ne kadar dedi bu arada?
o kadar çok vitamin ve benzeri ilaç alıyorum ki galiba bugüne kadar bu sayede hasta olmadım.
artık çok sıkıldım ilaçlardan. ben hala progestan 200 lük fitil ve oksapar iğneye devam ediyorum. yanında folik asit ayrı, omega 3 ayrı, multivitamin ayrı, magnezyum ayrı, aklıma gelmeyen başka vitamin mineral vardır illa ki. beni bu hamilelikte en çok ilaçlar yordu.

Yılbaşı öncesi özel Küçükçekmece hastanesi 8,500 dü yeni fiyatı sormadım ama 10bin falndır diye düşünüyorum
Normal ve sezaryan fiyatı değişmiyor

Maşallah canimmm ne güzel
Benimde bugün 4.gunum.hic bişey de hissetmiyorum bakalım..
Sen kaçıncı gün testte görmüştün ?
Tam hatırlamıyorum ama beşinci gün silikti hatta kan vermem için gün verdiler ben bir gün önce dayanamadım tekrar gebelik testi yaptım onda bile silikti çok net değildi ve öbür gün kan testinde beta değerim 50 çıkmıştı

Anladım canım hayırlı olsun, saglikla büyüt yavrunu
Darısı bizlere olsun

Ya benim de tam tersi karnım sanki haddinden fazla büyüdü. Her gören doğuma ne kadar kaldı diye soruyor daha 3 ay var diyince şaşırıyor. Suyum biraz fazlaymış ondan mı diyorum acaba. Sen kontrole gittin mi nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…