24-28 arası oluyormuş. sonrasında etkisi arttığından tedavi çok işe yaramıyormuş.Onu biliyorum ben de kararsızm seket yüklemesi yapmadan baska bir takibi yok mu acaba onu araştırmak gerek atıyorum haftada 1 aclık kan sekeri tokluk seker ölçümü gibi gibi ya dda bebgin suyunda fazlalık olursa testi yaptırmak gibi belirli hafta zorunlulugu mu var 28 sonrası da olur mu bilgisi olan var mı acaba
benimde niyetim yaptırmak yönünde aslında ama
Medicalpark Florya’dan fiyat aldım ben de “ikiz sezaryen sadece operasyon için 20.000” dediler. Paket değil yani yatış / tahlil hiç bir şeyi kapsamıyor.Ben İstanbuldayım Canım. Medicalpark park Florya Hediye hocaya gidiyorum çok memnunum, sigortam olduğu için Doğuma ve kontrollere para vermiyorum ama bizim hastanede sanırım 20.000 olmuş. Şeker için de doktorum 1 bardak kolada daha fazla Şeker var dedi. 2 dilim baklava kadar şeker verdik bebeğe Asla zararlı değil dedi yaptırdım. Senin kontrol ne zaman ?
ay evet grip aşısı ile ilgili bende görüş bekliyırum acıkcası .Medicalpark Florya’dan fiyat aldım ben de “ikiz sezaryen sadece operasyon için 20.000” dediler. Paket değil yani yatış / tahlil hiç bir şeyi kapsamıyor.
Acıbadem Atakent şu an fiyat aldığım yerler arasında en makulu.
Kontrolüm 7 Şubat, şeker yüklemesini de o zamana kadar yaptırmam lazım.
Bir de boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum 3 gündür. (Zencefil, bal, limon, tuzlu su silahlarım )
Çok dikkat ediyorum, maskesiz dışarı adım atmıyorum, kimseyle öpülüp tokalaşmıyorum çok zorunda olmadıkça) ama hasta olmayı başarıyorumşimdi de düşünüyorum doğuma daha var acaba grip aşısı olsam mı?
Yaa hahaoyyy ben de çok kilo aldım diyorum baştan desene bana moral olsunverirsin inşallah ya diyet yapacak değiliz ya. kaç kiloyla başlamıştın peki? doktorlar zayıf insanlar daha çok kilo alır diyor
ben sadece doğum ne kadar dedim 20.000 TL dediler detay sormadım. Acıbadem Atakent için de devlet hastanesi gibi diyorlar hiç gitmedim orası ne kadar dedi bu arada?Medicalpark Florya’dan fiyat aldım ben de “ikiz sezaryen sadece operasyon için 20.000” dediler. Paket değil yani yatış / tahlil hiç bir şeyi kapsamıyor.
Bir de boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyorum 3 gündür. (Zencefil, bal, limon, tuzlu su silahlarım )
Çok dikkat ediyorum, maskesiz dışarı adım atmıyorum, kimseyle öpülüp tokalaşmıyorum çok zorunda olmadıkça) ama hasta olmayı başarıyorumşimdi de düşünüyorum doğuma daha var acaba grip aşısı olsam mı?
Yılbaşı öncesi özel Küçükçekmece hastanesi 8,500 dü yeni fiyatı sormadım ama 10bin falndır diye düşünüyorumMedicalpark Florya’dan fiyat aldım ben de “ikiz sezaryen sadece operasyon için 20.000” dediler. Paket değil yani yatış / tahlil hiç bir şeyi kapsamıyor.
hastaneler arası ne kadar fark var yahu. muayene ücretleri ne oldu kimbilir.Yılbaşı öncesi özel Küçükçekmece hastanesi 8,500 dü yeni fiyatı sormadım ama 10bin falndır diye düşünüyorum
Normal ve sezaryan fiyatı değişmiyor
Benim muane 250₺ di canım yılbaşı sonrası 365₺ olduhastaneler arası ne kadar fark var yahu. muayene ücretleri ne oldu kimbilir.
Evet diğer hastanelere göre daha vicdanlıBenim muane 250₺ di canım yılbaşı sonrası 365₺ olduyine çoğu yere uygun fiyatları
Evet 24. Haftadayız gün sayıyoruz artıkCanim yavruna kavustun mu ?
Silik testine denk geldim
Maşallah canimmm ne güzelEvet 24. Haftadayız gün sayıyoruz artık
Yaaa kararsızım eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum benimkini okızlar isim düşündünüz mü?
biz de o sebeple 2 isim koyalım dedik. hem tarihteki tüm büyük insanlar çift isimliYaaa kararsızım eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum benimkini obelki Zehra olabilir ona yakınız biraz daha
Tam hatırlamıyorum ama beşinci gün silikti hatta kan vermem için gün verdiler ben bir gün önce dayanamadım tekrar gebelik testi yaptım onda bile silikti çok net değildi ve öbür gün kan testinde beta değerim 50 çıkmıştıMaşallah canimmm ne güzel
Benimde bugün 4.gunum.hic bişey de hissetmiyorum bakalım..
Sen kaçıncı gün testte görmüştün ?
Anladım canım hayırlı olsun, saglikla büyüt yavrunuTam hatırlamıyorum ama beşinci gün silikti hatta kan vermem için gün verdiler ben bir gün önce dayanamadım tekrar gebelik testi yaptım onda bile silikti çok net değildi ve öbür gün kan testinde beta değerim 50 çıkmıştı
Ben 9. Gün idrar testi yapmıştımMaşallah canimmm ne güzel
Benimde bugün 4.gunum.hic bişey de hissetmiyorum bakalım..
Sen kaçıncı gün testte görmüştün ?
Bende bugün gördüm idrar testinde 6gunum çok şükür Allah'a..Ben 9. Gün idrar testi yapmıştım
Ya benim de tam tersi karnım sanki haddinden fazla büyüdü. Her gören doğuma ne kadar kaldı diye soruyor daha 3 ay var diyince şaşırıyor. Suyum biraz fazlaymış ondan mı diyorum acaba. Sen kontrole gittin mi nasıl geçti?Benim karnım büyümüyor gibi ya..ya da yavaş büyüyor bilmiyorum benim gibi olan var mıdır. Dışarıda 3 aylık gebeler görüyorum benden büyük karınları var. 4 kilo almışım 6 buçuk ayda. Bebeğin ağırlığı da gayet iyi görünüyordu son kontrolümde. Zaman yakınlaştıkça saçma sapan şeyleri kafaya takmaya başladım. Hareketleri az mı acaba diye düşünüyorum bazen. Neyseki pazartesi kontrolüm var doktoruma danışınca biraz im rahatlar.
Hazırlık konusuna gelince ben de yakında en azından hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz hazır dursun diye. Onun dışında ilk etap için sadece anne yanı park yatak aldım.
Yaaaa çok sevindim aminnnnn sıra kese de kalp atışında inşallahBende bugün gördüm idrar testinde 6gunum çok şükür Allah'a..
Sağlığa gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?