- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
NE OLDU CANIM BEN KAcırdım son durumları ?İnşallah gerek kalmaz, zaten 1 gün kalmış doktoruna görünmene o sürede sen de ayakta kalma istersen ayaklarını uzatıp yatmaya çalış.
orda hangı doktor ve dogum ücreti ne kadar?florya medical park çok memnunum
banada dün perınatolojı doktoru üstten bakınca 35 mm dedi.Benim hiç uzunluk takip etmeye vaktim olmadı kontrollerde normal görünmüştü ama karından bakılıyordu. Akıntı için gidince doktor şaşırdı aceleyle hastaneye yönlendirdi. 3-4 saate olup bitti. Artık yatıyorum hep, işe de gidemiyorum. Acil olunca masraflı oldu malesef, özel hastaneye gitmemiz gerekti. Hastane açısından da doğum gibi bir operasyon. Yine oda, ameliyahane hemşire tahsis etmeleri gerekiyor. Ama planlı durumda farklı oluyordur.
Aslında hap ama bana fitil gibi kullan dedi günde 2 adet yatarken koyuyorum. Uyku yapmadı. Ama sürekli ilaç kullanmak hayatımı çok etkiliyorBen de 14'te bırakmıştım 20. Hafta serklaj yapılınca tekrar başladım. Fitil mi senin de? Doz olarak ne kadar günlük? Progestan bana ağır geliyor başladıktan 1 hafta 10 gün sonra hayata küstürüyor hep uyumak istiyorum ağzımın tadı da kaçıyor. 1. Trimster gibi hissettim bugün. Böyle bir etki yaptı mı sende de? Şu an 200lük fitil günde 2 kullanıyorum. 4 günde bir dex iğne 25 mg.
Herkes devam edecek diye bir şey yok kalp atışını duyup bıraktıran doktor bile var. Doktorla iletişim iyiyse bence değiştirmeÇok kararsız kaldım ya başka doktora gitsem mi acaba.
Ya ilgisiz diyemem de ne bileyim biz de sevmedik. Bana zaten en son öyle bir konuştu ki ağlamaya başladım. İşte plesenta aşağıda bu çok riskli her an kanama yapabilir Doğumda aşırı kan kaybedeceksin buna hazır olun. 3_4 ünite kan gerekecek. Hatta rahmini almak gerekebilir falan deyince ben bebeğin sağlıklı ve normal olmasına sevinemedim. Bize doktorunuza gidin konuşun detaylı anlatır dedi. Kendi doktorum daha sakin ve iyimser konuştuCANIM NASIL GECTI CİHAN HOCAYLA MUAYENEN.
BIZ HIC MEMNUN KALMADIK COK ILGISIZDI VE DETAYLI HICBIR BILGI VERMEDI.
KENDI BAKTI EN SON NORMAL DEDİ.
VE 20 DK DA BITIRDI KONTROLÜ.
SENIN KI NASILDI ??
Hediye Dağdeviren canım.. Doğum ücretini bilmiyorum benim sigortam karşılayacak . Ama sorarım istersenorda hangı doktor ve dogum ücreti ne kadar?
Plesenta previa mi var sende canımYa ilgisiz diyemem de ne bileyim biz de sevmedik. Bana zaten en son öyle bir konuştu ki ağlamaya başladım. İşte plesenta aşağıda bu çok riskli her an kanama yapabilir Doğumda aşırı kan kaybedeceksin buna hazır olun. 3_4 ünite kan gerekecek. Hatta rahmini almak gerekebilir falan deyince ben bebeğin sağlıklı ve normal olmasına sevinemedim. Bize doktorunuza gidin konuşun detaylı anlatır dedi. Kendi doktorum daha sakin ve iyimser konuştu
Bende de plesentanin rahim duvarına gömülü olmasından şüphelendi Dr detaylı da belli olucakmış aynı şeyler bana da dendi kanama oluyormuş çok bir de rahim alinma gibi bir riski varmış bende korkuyorum bakalım 9nda detayli ultrason olucamYa ilgisiz diyemem de ne bileyim biz de sevmedik. Bana zaten en son öyle bir konuştu ki ağlamaya başladım. İşte plesenta aşağıda bu çok riskli her an kanama yapabilir Doğumda aşırı kan kaybedeceksin buna hazır olun. 3_4 ünite kan gerekecek. Hatta rahmini almak gerekebilir falan deyince ben bebeğin sağlıklı ve normal olmasına sevinemedim. Bize doktorunuza gidin konuşun detaylı anlatır dedi. Kendi doktorum daha sakin ve iyimser konuştu
ÇOK KABA BIR YAKLASIM.Ya ilgisiz diyemem de ne bileyim biz de sevmedik. Bana zaten en son öyle bir konuştu ki ağlamaya başladım. İşte plesenta aşağıda bu çok riskli her an kanama yapabilir Doğumda aşırı kan kaybedeceksin buna hazır olun. 3_4 ünite kan gerekecek. Hatta rahmini almak gerekebilir falan deyince ben bebeğin sağlıklı ve normal olmasına sevinemedim. Bize doktorunuza gidin konuşun detaylı anlatır dedi. Kendi doktorum daha sakin ve iyimser konuştu
EVET CANIM SORABILIRSEN COK SEVIRINIMHediye Dağdeviren canım.. Doğum ücretini bilmiyorum benim sigortam karşılayacak . Ama sorarım istersen
kesin tanısı 30. haftada konacak şu an gidişat öyle. tek şansım plasentanın arkada değil önde olması. önde olanların %50 si 30. haftaya kadar yukarı çıkıyormuş. inşallah çıkarPlesenta previa mi var sende canım
detaylı ultrasonda da kesin olmaz. ben detaylıda öğrendim zaten ama doktorum da perinetalog da bana 30. haftada kesin tanı dedi. plesenta önde mi arkada mı bunu öğren. önde ise %50 yukarı çıkma şansımız var.Bende de plesentanin rahim duvarına gömülü olmasından şüphelendi Dr detaylı da belli olucakmış aynı şeyler bana da dendi kanama oluyormuş çok bir de rahim alinma gibi bir riski varmış bende korkuyorum bakalım 9nda detayli ultrason olucam
tamam cumartesi gideceğim mutlaka sorarım :)EVET CANIM SORABILIRSEN COK SEVIRINIM
sorma ya insanın yüzüne 1 hafta ömrün kaldı demek gibi bir şey pat diye ve en kötü senaryo ile ... neyse ki umut var şimdilik stresli bekleyiş devam ediyor.EVET CANIM SORABILIRSEN COK SEVIRINIM
İnşallah çıkar benimki plesenta previa değil başka bı şeyden şüphelendilerdetaylı ultrasonda da kesin olmaz. ben detaylıda öğrendim zaten ama doktorum da perinetalog da bana 30. haftada kesin tanı dedi. plesenta önde mi arkada mı bunu öğren. önde ise %50 yukarı çıkma şansımız var.
Yanlış bilmiyorsam hepimiz yaptırdık. Ben yaptırdığımda 350 usd ödedim.Kızlar fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda doktor zorunlu değil ama 10.haftadan sonra yaptırabilirsiniz dedi maliyet olarak yüksek biraz
İkili testten sonra mi yaptırdınız öncesi mi yani bende yaptırmak istiyorum çok kafama takıyorum ikili taramadan öncesi mi sonrası mi onun kararını veremedimYanlış bilmiyorsam hepimiz yaptırdık. Ben yaptırdığımda 350 usd ödedim.
İkiliden önce yapılıyor. Hatta fetal dna yaptırırsan ikiliye hiç gerek kalmıyorİkili testten sonra mi yaptırdınız öncesi mi yani bende yaptırmak istiyorum çok kafama takıyorum ikili taramadan öncesi mi sonrası mi onun kararını veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?