2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

banada dün perınatolojı doktoru üstten bakınca 35 mm dedi.
muhtemelene tamamını gormek ıcın alttam bakmak gerekıyor ama ustten bakınca bu deger ıcın normal dedi

Aslında hap ama bana fitil gibi kullan dedi günde 2 adet yatarken koyuyorum. Uyku yapmadı. Ama sürekli ilaç kullanmak hayatımı çok etkiliyor

CANIM NASIL GECTI CİHAN HOCAYLA MUAYENEN.
BIZ HIC MEMNUN KALMADIK COK ILGISIZDI VE DETAYLI HICBIR BILGI VERMEDI.
KENDI BAKTI EN SON NORMAL DEDİ.
VE 20 DK DA BITIRDI KONTROLÜ.
SENIN KI NASILDI ??
Ya ilgisiz diyemem de ne bileyim biz de sevmedik. Bana zaten en son öyle bir konuştu ki ağlamaya başladım. İşte plesenta aşağıda bu çok riskli her an kanama yapabilir Doğumda aşırı kan kaybedeceksin buna hazır olun. 3_4 ünite kan gerekecek. Hatta rahmini almak gerekebilir falan deyince ben bebeğin sağlıklı ve normal olmasına sevinemedim. Bize doktorunuza gidin konuşun detaylı anlatır dedi. Kendi doktorum daha sakin ve iyimser konuştu

Plesenta previa mi var sende canım

Bende de plesentanin rahim duvarına gömülü olmasından şüphelendi Dr detaylı da belli olucakmış aynı şeyler bana da dendi kanama oluyormuş çok bir de rahim alinma gibi bir riski varmış bende korkuyorum bakalım 9nda detayli ultrason olucam

ÇOK KABA BIR YAKLASIM.
BUNUN DAHA ILIMLI SOYLENMESI GEREKIRDI.

detaylı ultrasonda da kesin olmaz. ben detaylıda öğrendim zaten ama doktorum da perinetalog da bana 30. haftada kesin tanı dedi. plesenta önde mi arkada mı bunu öğren. önde ise %50 yukarı çıkma şansımız var.

İnşallah çıkar benimki plesenta previa değil başka bı şeyden şüphelendiler

Kızlar fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda doktor zorunlu değil ama 10.haftadan sonra yaptırabilirsiniz dedi maliyet olarak yüksek biraz

İkili testten sonra mi yaptırdınız öncesi mi yani bende yaptırmak istiyorum çok kafama takıyorum ikili taramadan öncesi mi sonrası mi onun kararını veremedim
İkiliden önce yapılıyor. Hatta fetal dna yaptırırsan ikiliye hiç gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…