2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Çok teşekkür ederim allah razı olsun umarım herşey güzel olacak

İçimi rahatlattın resmen ben video falan bakmadım çok korktum. Doktor yat demedi ama uzun süre ayakta kalma spor yapma iş yapma eğilme uzanma diye sürekli söyledi. Oturarak iş yap dedi. Çok teşekkür ederim hatırlıyorum tabi senin o hallerini..

Sen çok eğilip kalkma canım çok ayakta kalma doktorun dediği gibi
Benim izledim videolarda hep böyle deniyordu
Bunu yaşayıp video çeken çok kişi var ve hepsinin eş yukarı çıktı zamanla ağrı ve kanama yapabiliyor. Yukarı çıkacak zamanla ama dikkat et

16 Kasım'di canım
Canım sen 16 Kasım da transfer olmuşsun 19 aralıkta galiba doktora gittiğinde sana 5 hafta 1 günlüksün demiş oysaki sen transferden yaklaşık 33 gün sonra gitmişsin yolk saç 0.70 cm görmüşsün yazdığına göre, ben 21 kasımda transfer oldum yaklaşık 17 gün sonra transferden dr gittiğim de doktorum bana 5 hafta 2 günlüksün demişti ve yolk saç göremedim ben de bunu çok kafaya taktım boş gebelikten korkuyorum yarin kalp görmek için randevum var tek umudum dr hafta hesaplamasında yanlış yaptı galiba ben boşa umarım strese girişimdir çok korkuyorum ondan sormak istedim

Umarım hiç sorun yaşanmadan kendiliğinden düzelir çok geçmiş olsun.

Allahım inşallah :) ço çok teşekkürler destek için inan daha iyi hissediyorum. biz her ihtimale karşı kan verebilecek kişiler de arıyoruz. en kötü ihtimal olursa hazır olalım diye.

Yanlış hesaplamış olabilir canım bazen doktorlar yoğun olduğunda oluyor böyle şeyler inşaallah güzel haber alırsın moralini bozma sakın

Kızlar İstanbul Avrupa yakası hastanesinden memnun olup doğum fiyatı alan var mı ? 6. Ayıma başladım az kaldı bir yer seçmek lazım hastanemi değişmeyi düşünüyorum ? Silivri Anadoluydu normalde

Kızlar selam gecen gün forumda preeeklampsi baslıgına denk geldim Allah korususn onu yaşayan herkes 20. haftadda vurulunan tetanozdan sonra bebegini kaybettiğini söylemiş.Böyle bir şey mümkün olabilir mi
20.haftada gidecektim bende vurulmaya aşırı korktum

Kızlar İstanbul Avrupa yakası hastanesinden memnun olup doğum fiyatı alan var mı ? 6. Ayıma başladım az kaldı bir yer seçmek lazım hastanemi değişmeyi düşünüyorum ? Silivri Anadoluydu normalde
florya medical park çok memnunum

Ay bu nerden çıktı şimdi? Hepimiz 20. Haftamızs yaklastık ve tetanoz vurulcaktım bende. Napcaz şimdi hangi bilgiye neye güvenicez

Kızlarrr bebişinizin hareketi dışarıdan gözüküyor mu karnınıza baktığınızda ben hissediyom ama gözükmüyor dışardan eşime de göstermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…