- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 63
- 34
Canım naptın en son doktora gidecektin rahim ağzı muayenesi için ne dedi doktor?Sağol cnm bilgi verdiğin için. Bakalım yarın gidince anlaşılacak benim durumumda. İnşallah gerek kalmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptın en son doktora gidecektin rahim ağzı muayenesi için ne dedi doktor?Sağol cnm bilgi verdiğin için. Bakalım yarın gidince anlaşılacak benim durumumda. İnşallah gerek kalmaz.
Cnm çok şükür sıkıntı çıkmadı. Detaylıda vajinal bakılmadığı için farklı çıkmış sonuç doktorum vajinal bakınca normal çıktı. 35mm çıktı doktorunki diğerinde 25mm çıkmıştı. Normal doğum için beklenen tarih 25 nisan ama 15 inde alırız dedi. 32. Haftada izne çıkıcam. Biraz kendime evime vakit ayırmak istiyorum doğum öncesi. Apar topar gitmek istemiyorum çünkü çalışırken hiçbirşey yapmaya halim kalmıyor evde. Sen de nasıl durumlar?Canım naptın en son doktora gidecektin rahim ağzı muayenesi için ne dedi doktor?
Canım normal dogum ıcın uygun deılmı sartların ? Neden direk sezeryan gunü verdıler sımdıdenCnm çok şükür sıkıntı çıkmadı. Detaylıda vajinal bakılmadığı için farklı çıkmış sonuç doktorum vajinal bakınca normal çıktı. 35mm çıktı doktorunki diğerinde 25mm çıkmıştı. Normal doğum için beklenen tarih 25 nisan ama 15 inde alırız dedi. 32. Haftada izne çıkıcam. Biraz kendime evime vakit ayırmak istiyorum doğum öncesi. Apar topar gitmek istemiyorum çünkü çalışırken hiçbirşey yapmaya halim kalmıyor evde. Sen de nasıl durumlar?
Ben korkuyorum ya normal doğumdan sancıdan ıkınmadan ne biliyim şuan da cesaretim yok. tüp bebek de riske atmayız dedi klasik çoğu doktorun dediği şey. Ama benim kendi korkum dolayısıyla şimdilik böyle görünüyor.Canım normal dogum ıcın uygun deılmı sartların ? Neden direk sezeryan gunü verdıler sımdıden
Aaa sezeryan olcağın şimdiden belli mi oldu? Hakkında hayırlısı olsun canım. Erken izne çıkmak güzel bişey tabi ama sonrasında bebeğinle geçirceğin süreden yemiş oluyorsun. Ücretsiz izin de kullanacak mısın sonrasında? Ben dayanabildiğim son ana kadar işe gitmeyi hedeflyiorum bakalım ne kadar mümkün olacakCnm çok şükür sıkıntı çıkmadı. Detaylıda vajinal bakılmadığı için farklı çıkmış sonuç doktorum vajinal bakınca normal çıktı. 35mm çıktı doktorunki diğerinde 25mm çıkmıştı. Normal doğum için beklenen tarih 25 nisan ama 15 inde alırız dedi. 32. Haftada izne çıkıcam. Biraz kendime evime vakit ayırmak istiyorum doğum öncesi. Apar topar gitmek istemiyorum çünkü çalışırken hiçbirşey yapmaya halim kalmıyor evde. Sen de nasıl durumlar?
Ben okullar kapanınca tatile giriyorum zaten. O yüzden yazında vakit geçirebiliyorum. Ama seneyede çalışmayı düşünmüyorum. Sektör değişikliği de düşünüyorum çocuk sonrası. Bakalım hayırlısı. Sen normal doğum mu istiyorsun?Aaa sezeryan olcağın şimdiden belli mi oldu? Hakkında hayırlısı olsun canım. Erken izne çıkmak güzel bişey tabi ama sonrasında bebeğinle geçirceğin süreden yemiş oluyorsun. Ücretsiz izin de kullanacak mısın sonrasında? Ben dayanabildiğim son ana kadar işe gitmeyi hedeflyiorum bakalım ne kadar mümkün olacak
Yani özel bi isteğim yok açıkçası, bünyemin ve bebeğin konumunun müsade edeceği en sağlıklı doğum hangisiyse onu olmak istiyorum. Sezeryan bizim ülkede doktorların da kolayına geldiği için iyice yaygınlaşmış ama aslında bi çeşit ameliyat ve normal doğumun riskli olmadığı zamanlarda uygulanması gereken bişey. Sezeryanın da bebek için ayrı riskleri varmış internetten araştırabilirsin. Sağlık açısından bi tehlike olmadığı sürece tabi ki gönlümüzden geçen normal olmasıBen okullar kapanınca tatile giriyorum zaten. O yüzden yazında vakit geçirebiliyorum. Ama seneyede çalışmayı düşünmüyorum. Sektör değişikliği de düşünüyorum çocuk sonrası. Bakalım hayırlısı. Sen normal doğum mu istiyorsun?
Merhaba bende tüp bebek tedavisini başladım ama ilaçlarımı bulamıyorum cetrotide 0.25 gonapeptyl 0.1 ilaca ihtiyacım var yardımcı olur musunuz nerden bulabilirimUzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalım Birbirimize destek olalım
Teşekkür ederimHerkes devam edecek diye bir şey yok kalp atışını duyup bıraktıran doktor bile var. Doktorla iletişim iyiyse bence değiştirme
Ben çok endişelenmemeye çalışıyorum. Zaten stresli bir işim var. Bebeğe yansımasın da inş her türlü sağlıklı dünyaya gelsin. Sezeryanın daha zor olacağını biliyorum. Normal doğumunda son anda sezeryana dönebildiğini de görüyoruz. Bazı kadınlar gaz atar gibi bebek doğurabiliyorlar bunu da biliyoruz bakalım artık nasipte ne varsa.Yani özel bi isteğim yok açıkçası, bünyemin ve bebeğin konumunun müsade edeceği en sağlıklı doğum hangisiyse onu olmak istiyorum. Sezeryan bizim ülkede doktorların da kolayına geldiği için iyice yaygınlaşmış ama aslında bi çeşit ameliyat ve normal doğumun riskli olmadığı zamanlarda uygulanması gereken bişey. Sezeryanın da bebek için ayrı riskleri varmış internetten araştırabilirsin. Sağlık açısından bi tehlike olmadığı sürece tabi ki gönlümüzden geçen normal olması
Mesela benim duyduğum en önemli risklerden biri bebek doğum kanalından geçmediği için akciğerlerindeki suyun boşalmaması. Sonuç olarak da nefes darlığı ve küvöze alınmak zorunda kalması. Sırf kendi rahatlığım için bebeği bu tarz durumlara maruz bırakmaya vicdanım el vermiyor
merhaba ben de o dönem çok zorlanmıştım hatta eşim şehir dışından bir eczaneden bulmuştu Allah yardımcın olsun.Merhaba bende tüp bebek tedavisini başladım ama ilaçlarımı bulamıyorum cetrotide 0.25 gonapeptyl 0.1 ilaca ihtiyacım var yardımcı olur musunuz nerden bulabilirim
Teşekkür ederimmerhaba ben de o dönem çok zorlanmıştım hatta eşim şehir dışından bir eczaneden bulmuştu Allah yardımcın olsun.
Benim 5 gün geç olmuştu.kızlar selammm, opu sonrası 2. adetı gecıken oldu mu?
benim de gecikmişti. sanırım genel bir durumkızlar selammm, opu sonrası 2. adetı gecıken oldu mu?
sanırım yaaa,benim de gecikmişti. sanırım genel bir durum